NTV Spor: Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika! Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Beyler Hakan da doğruladı.

Mustafa Denizli pazar akşamı Galatasaray'ın oyuncu kalitesi hakkında yorum yaptı. Mustafa Denizli dedi ki ' Galatasaray'da orta düzeyde oyuncu yok. Ya çok klas oyuncular var ya da çok vasat oyuncular var; dolayısı ile vasat oyuncular klas oyunculara ayak uyduramıyor...

güzel bir tespit :)

Galatasaray’da ismi teknik direktör arayışları çerçevesinde anılan Hagi’nin, eski 2. Başkan Turgay Kıran’la yaptığı görüşmede, “Bu kadro ben de olsun, Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde bile söz sahibi yaparım” dediği öğrenildi.

Çoşkuyu vermiş gelmeden:D

Dogru, banane?!?! Niye her defasinda gözüme sokmak zorunda bu adam ne kadar dindar oldugunu? Sporcu degil miydi bu? Ne isi var siyasetle? Kendi icinde yasasin inanclarini, görüslerini, yakin cevresiyle paylassin. Ama bunlari milyonlarin önünde, sürekli yaparsan, bazi insanlarin sana nefret duymasina sasirmayacaksin. Kendi takim taraftarin olsa bile.

Saçmalıyorsun harbiden . Ulan adamlar her gol attıklarında Haç işareti yapıyor ozaman kimse gıkını çıkarmıyor ! Bu adam yapınca yansıtmasın diyorsunuz . Şimdi bişi derdimde en iyisi seni raporlamak yoksa ben cezalık mesaj yazacağım buraya.

hido pazarlik yaparken ayni seyleri soyledinmi?

bence söylenmeli

ama Hakan'ın zayıf karakteri ortadadır. Ezik ağlamaklı bir surat ifadesiyle herşeyden şikayet eden, televizyonlara çıkıp eski karısını şikayet eden bir adam.

Hakan Şükür'e saygısızlık yapan hadsizler kendileri şu zamana dek Galatasaray'a ne(ler) vermişler, önce bunu sorgulamasını öğrensinler.

Daha yeni çıktı bu Hakan Şükür işe yarım saatte forum bile ikye bölündü, bu iş böyle büyüyecek ve daha fazla kaosa gireceğiz. Galatasaray Adnan Polat'a ait değildir, Galatasaray'ı ve Galatsaraylılar'ı kimsenin bölmeye hakkı yok. Bırakın Hakan Şükür işini kendi sonunuz olacak bu iş.

Saçmalıyorsun harbiden . Ulan adamlar her gol attıklarında Haç işareti yapıyor ozaman kimse gıkını çıkarmıyor ! Bu adam yapınca yansıtmasın diyorsunuz . Şimdi bişi derdimde en iyisi seni raporlamak yoksa ben cezalık mesaj yazacağım buraya.

Ilk cümleni sana iade ediyorum. Keske olaylara milletce biraz daha mantikli bakabilsek..

hido pazarlik yaparken ayni seyleri soyledinmi?

söyledim tabi dostum ülkeni temsil etmenin fiyatı olmaz.

ayrıca hakan ın ister cemaatçi ister yahudi olması sorun değil sorun kendisi gibi yaşamayan düşünmeyen adamların kuyusunu arkadan kazmaya çalışıp kendi adamlarını kulübe doldurma çabası.arkadaşın dediği gibi niye kimse cüneyt tanman yada tugay kerimoğluna karşı çıkmıyor?

Hakan Şükür'e saygısızlık yapan hadsizler kendileri şu zamana dek Galatasaray'a ne(ler) vermişler, önce bunu sorgulamasını öğrensinler.

Bu lafı da ayrı bir seviyorum arkadaş.

Yahu ben taraftarım ta-raf-tar. Ne verebilirim Galatasaray'a ?

Arkadaşlar olaylara bakış açınız gerçekten çok garip.Öncelikle herkesin fikir özgürlüğü var.İsteyen istediği şeye inanır,istediği ibadeti yapar.Meseleyi sportif olarak inceleyelim.Hakan Şükür GS'daki futbol hayatında ne katkı vermiştir (+),ne kötülük etmiştir (-).Tartışmaya bile gerek yok.

onlara ses çıkmaz, ama biri bismillah desin maçtan önce dini futbola alet ediyor olur, samimi değilsiniz, ayrıyetten burası müslüman bir ülke Hakan da kendi inancı doğrultusunda yaşıyor benim için bir problem yok, sorun oluyosa sizin için bilemem.

sizene kardesim adam dinini milyonlarada soyler yakinlarinada

siz rahat edeceksiniz diye kendi icindemi yasayacak

mentaliteye bak hizaya gel

sana mikrifon uzatsalar sorsalar sen soylesen kendini

suclu hissedermisin

ne kadar bagnaz korkak bir genclik yetisiyor

soyleyeceksin kardesim ne dusunuyorsan

etkilenen etkilenir etkilenmeyen etkilenmez

sanki adam imam hatipin ta kendisi futbolcu yetistiryor

birakin bu isleri

Bu hadsizler, bugüne kadar ne almis acaba Galatasaray'dan? Hakan Sükür gibi milyon dolarlar, ülke capinda saygi, sevgi, prestij? Hmm..

ölen karısı için taziye dilemeyen tv önünde attığı golleri şehit annelerine bağışlayıp soyunma odasında federasyon başkanıyla jeep pazarlığına giren bir adamı ne diye seveyim allah korkusu olan adam arıyorsan katar liginden oyuncu getirtebilirsin.şu son dediğin bile ne kadar ırkçı olduğunu gösteriyor.

konu farklı alanlara gittiği için diğer arkadaşlardan özür dilerim.

ırkcılık mı yapıyorum?ben mi?bence sen de misyonerlik yapıyorsun..hadi bakalım.suçlamak kolay

Kim gelirse gelsin Rijkard gitmeli.Değişiklik şart.

Nerede doğrulamış?

Galatasaray'da flaş gelişme. Hakan Şükür, Galatasaray'dan Sportif Direktörlük için teklif aldığını söyledi. Şükür, İkinci Başkan Mehmet Helvacı ile bir araya geldiklerini ve sportif direktörlük için teklif aldığını doğruladı. Bu teklifin şu anlık ayrıntıları bilinmiyor.

Hakan Şükür'ün, bu konuyla ilgili net kararını henüz vermediği öğrenildi.

SporX

Galatasaray’da ismi teknik direktör arayışları çerçevesinde anılan Hagi’nin, eski 2. Başkan Turgay Kıran’la yaptığı görüşmede, “Bu kadro ben de olsun, Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde bile söz sahibi yaparım” dediği öğrenildi.

Turgay Kıran yalan söylemiyorsa ciddi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt