NTV Spor: Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika! Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Hakan Şükür dindar bir insan diye eleştiriliyor yaa böyle insanlarla aynı yerde yaşamaktan utanç duyuyorum.Yazıklar olsun öyle düşünenlere.

Bu lafı da ayrı bir seviyorum arkadaş.

Yahu ben taraftarım ta-raf-tar. Ne verebilirim Galatasaray'a ?

Sevmene sevindim. Taraftar dediğin her zaman futbolcudan daha çok emek vermelidir Galatasaray'a... Mesela Galatasaray efsanelerine saygı göstererek bu gönül vergisini ödemeye başlayabilirsin.

Bu hadsizler, bugüne kadar ne almis acaba Galatasaray'dan? Hakan Sükür gibi milyon dolarlar, ülke capinda saygi, sevgi, prestij? Hmm..

Hakan Şükür milyon dolarlar da verdi. Zamanında futbolcuların parasını kim veriyordu? Saygı gösterin azıcık saygı, o adam gol atarken havalara uçmayı biliyordunuz.

onlara ses çıkmaz, ama biri bismillah desin maçtan önce dini futbola alet ediyor olur, samimi değilsiniz, ayrıyetten burası müslüman bir ülke Hakan da kendi inancı doğrultusunda yaşıyor benim için bir problem yok, sorun oluyosa sizin için bilemem.

Mactan önce dua edene, golden sonra sükredene kimsenin giki cikmaz. Olaylari carpitiyorsunuz her zamanki gibi. Gercekleri istedigini sekle sokup, düsüncelerinizi makul göstermeye calisiyorsunuz. Burda ben Atatürkcüyüm, Cumhuriyet cocuguyum diyen insanlarin Hakan'i desteklemesi sacma olurdu asil. Herkesin degerleri vardir hayatta, bir durusu vardir. Iyi futbolcuydu diye taviz verecek olursaniz, karakterinizde bir sorun vardir.

Sevmene sevindim. Taraftar dediğin her zaman futbolcudan daha çok emek vermelidir Galatasaray'a... Mesela Galatasaray efsanelerine saygı göstererek bu gönül vergisini ödemeye başlayabilirsin.

Hakan Şükür milyon dolarlar da verdi. Zamanında futbolcuların parasını kim veriyordu? Saygı gösterin azıcık saygı, o adam gol atarken havalara uçmayı biliyordunuz.

Hakan Şükür'e gram saygısızlığım yoktur. Ama eleştirmişimdir. Dindar yönü ise umrumda değil.

onlara ses çıkmaz, ama biri bismillah desin maçtan önce dini futbola alet ediyor olur, samimi değilsiniz, ayrıyetten burası müslüman bir ülke Hakan da kendi inancı doğrultusunda yaşıyor benim için bir problem yok, sorun oluyosa sizin için bilemem.

bir Hristiyan olarak söylüyorum ister Haç çıkarma isterse İslam veya başka bir dinin öğelerini öne çıkarmanın spor sahalarında yeri yoktur. Bu ayrımcılıktır.

Sakin gelmesin Hakan Sukur falan

Adam daha hic bir sey yapmadan cemaatciligindan tut olu karisina kadar girildi

Devam arkadaşlar.

Mactan önce dua edene, golden sonra sükredene kimsenin giki cikmaz. Olaylari carpitiyorsunuz her zamanki gibi. Gercekleri istedigini sekle sokup, düsüncelerinizi makul göstermeye calisiyorsunuz. Burda ben Atatürkcüyüm, Cumhuriyet cocuguyum diyen insanlarin Hakan'i desteklemesi sacma olurdu asil. Herkesin degerleri vardir hayatta, bir durusu vardir. Iyi futbolcuydu diye taviz verecek olursaniz, karakterinizde bir sorun vardir.

Hakan terör örgütü üyesi değil oda bu vatanın evladı,bu vatan için savaşırda, seve seve ölürde, ideolojisi farklı diye bir insana değer vermeyecek kadar düşmem.

bir Hristiyan olarak söylüyorum ister Haç çıkarma isterse İslam veya başka bir dinin öğelerini öne çıkarmanın spor sahalarında yeri yoktur. Bu ayrımcılıktır.

Alintop, Ribery, Nuri, Mesut, Kanoute ve bir cogu daha hiristiyan ülkelerde mactan önce dualarini yaparda sorun olmaz ama bir Müslüman Ülkesinde bu sorun olur ha? Inanamiyorum...

Hakan şükür gelirse takım içindeki yerli gruplaşması hat safaya çıkar.Sadece Baroş kewell neill ile görüşürler,diğerlerini dışlarlar.Gelmesinin tek artı yönü Ardanın performansı tavan yapar ama oda bir işe yaramaz.Seneye gidiyor zaten.

Beyler futbol ve spor konuşsak. Herkesin inancı kendinedir lüften.

Söyleyene degil, söyletene bakacaksin..

Pardon da arkadaşım size ne? İster dinci olur, ister laiklik abidesi olur ya da ve hatta dinci örgütlere üye olur size ne? Burası futbol forumu; günümüz ve geçmişimizdeki futbolcuları da futbol yönüyle ele alınması gereken bir platform.

Kişisel olarak bende fikirlerini beğenmiyorum ancak saygıda kusur etmiyorum, sizin gibi bu ince çizgiyi de aşmıyorum.

şu laflarınızdan sonra sen ve senin gibi bazı hayata at gözlükleriyle bakan cahillere lafım yok.

cahillik nedir???????cahillik insanların düşüncesine saygı göstermemek,dinine inanışına karşı çıkmak,insanları bi halt bilmeden suçlamaktır.burda bu kritere en cok sen uyuyorsun.bizim dinimizde cahillige yer yoktur.'oku'der bizim dinimiz.oku sen de bazı şeyler ögren.amaçsız yaşama

Alintop, Ribery, Nuri, Mesut, Kanoute ve bir cogu daha hiristiyan ülkelerde mactan önce dualarini yaparda sorun olmaz ama bir Müslüman Ülkesinde bu sorun olur ha? Inanamiyorum...

Burada herhalde bir çifte standarta dikkat çekmek istiyorsum ama benim dediğim farklı :) Bence her ne şekilde olursa olsun dini inançları ve motifleri sahaya yansıtmak yanlış. Bu Almanya'da İngiltere'de de yapılıyorsa yanlış Türkiye'de yapılıyorsa da yanlış.

Burada inanç sorunu yok, futbolcuların zaten çoğu dindardır. Burada bir problem yok. Sorun Hakan Şükür'ün içinde olduğu cemaattir, Galatasaray bir kültür kurumudur her şeyin başında, Galatasaray'a yakışmıyor Hakan Şükür'ün ideolojisi. Mecbur muyuz Hakan Şükür'ü getirmeye gör köze parmak sokar gibi? Bu tip bir oluşumdan zar zor temizlenmişken kulüp alt yapıdaki çocuklara bile etki edebilecek bir durum yarartmayın. Herkes neyin ne olduğunu biliyor, adamın namaz kılmasına kimsenin bir şey dediği yok!

artık şu son dakika yazosını kaldırsak :D:D

Hakan terör örgütü üyesi değil oda bu vatanın evladı,bu vatan için savaşırda, seve seve ölürde, ideolojisi farklı diye bir insana değer vermeyecek kadar düşmem.

Deger vermek, ve bir insani sevmek ayri seyler. Ben her insana deger veririm, ama sporun icine he firsatta siyaset karistiran biri, spora sadece zarar verir. Yoksa Galatasaraylilarin Hakan Sükür'ü sevmemekten ne gibi bir cikari olabilir ki? Hic bir cikarlari yok. Ama nedense yarisi bu adami sevmiyor. Bunun böyle olmasini kendi istedi. Attigin goller unutulabiliyor zamanla, ama durusun hep hatirlanir. Hakan Sükür'ün durusu bu takima zarar veriyor, surdaki tartismalardan bile kolayca anlasiliyor bu. Takimin basina gelirse Galatasaray tamamiyle bölünecektir.

yönetimin en büyük hatası yerli futbolcular.çok yaşlı ve vasatı aşamayan oyuncularımız vardı geçen 2 senede genç ve yetenekli yerli oyuncuları alamadık.yunanistan milli takımın yaptığı gibi posası çıkana kadar oynattık adamları sonunda teker patladı özellikle yurtdışında oynayan kaliteli genç türk oyunculara yönelmeliyiz inşallah başkanın scout ekibi izliyordur bu adamları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt