NTV Spor Programları

Cevap: Ntvspor Programları

Taraftar düştü diye Galatasaray'a kapatma cezası çıkmalı dediler dademin.

Tahir Kum telefonla bağlanarak söyledi.

ben de dinledim, bu kadar olmaz ya... provakatörün biri geliyor, ortalığı karıştırıyor, olan bize oluyor.. Eğer böyle bir ceza olursa, seneye kadıköydeki maçtan önce vereceksin tinercinin eline parayı, gir stada GS diye bağır diyeceksin.. Böyle şey mi olur..

Bir de utanmadan asağı attılar diyolar ya resmen deliriyorum..

ben de dinledim, bu kadar olmaz ya... provakatörün biri geliyor, ortalığı karıştırıyor, olan bize oluyor.. Eğer böyle bir ceza olursa, seneye kadıköydeki maçtan önce vereceksin tinercinin eline parayı, gir stada GS diye bağır diyeceksin.. Böyle şey mi olur..

Yapılan şeyler çok çirkefce.

Hala anlamadıkları bir şey var Galatasaray Türkiye'dir.

Bir de utanmadan asağı attılar diyolar ya resmen deliriyorum..

tiner kullanmam ama para da istemem:cool:

''Şampiyon olamazsak bile,Rijkaard ile devam etmeyi düşünüyoruz'' Adnan Polat.

30 kişi falan gitsek dayak atamazlar.

30 Galatasaray'lı Dünya'ya bedel (:

o zaman çok belli olur provake ettiğimiz.. Yalnız şaka maka eğer ceza verirlerse cıngar çıkar... Kadıköyde maçı oynattılar, bize bunu yaparlarsa artık sınırı aşarlar.. O hastanedeki herif de çıktıktan sonra yine girer komaya..

Bu Tahir Kumda heralde hazır telefonda bekliyo,bugün nereyi açsam bu adam canlı telefon bağlantısı ile konuşuyor,derbi maçta saha kapatmak her baba yiğidin harcı değil :)

Allah senı Kahremesın sergen bugun Galatasaray beşiktaş gıbı oynasaydı sallardın şerefsiz herifff..:(

dinlemeyin ya sunlari sahayida falan kapatamazlar yemez :)

Diğer takımların tribünlerinde ne olaylar oldu,hepsinin sahası kapatıldı mı.. Bir sürü olay gelişti.Öyle basit işler değil bunlar.Tahir Kum'da nöbetçi heralde,soru cevaplamak için tetikte bekliyor.

Mehmet Demirkol artık spor yazarları gazetecilikten gelmiyor, kalitenin düşmesi bu yüzden medyada dedi. Sergen anlamadı olayı sanırım :)

Herkes dedi gazetecilikten gelmediği için şak şakçı kötü şeyleri görmezden geliyor dedi.

Bu Tahir Kumda heralde hazır telefonda bekliyo,bugün nereyi açsam bu adam canlı telefon bağlantısı ile konuşuyor,derbi maçta saha kapatmak her baba yiğidin harcı değil :)

bu adamdan nefret ediyorum azili Galatasaray düsmani hangi program da görsem bize salliyor

bu fuat akdağ ve mehmet demirkol kadar şerefsiz yoktur.adamlara bak inönü stadındaki olay için bjk ye 3 maç ceza verilmiş g.saray da aynı ceza verilmeliymiş.

ulan şerefsiz herifler ilk yarıdaki fener-gs maçında çıtınız çıkmıyordu gs şampiyonluğa gidince kudurdunuz.

artık bu medyaya ayar verme zamanı geldi bence gerekirse kaba kuvvetle bu adamlara haddini bildirmek lazım iyi bir şey değil ama maalesef ancak o dilden anlıyorlar.

Hormonlu dün güzel söyledi.

Ercan Taner: Tabata sizce maçı çevirebilecek bir futbolcu mu ?

Hormonlu: Ercan abi Tabata kendini çeviremiyorki maçı çevirsin.

:D :D

Bu spor servisini ilk başlarda seviyordum ama sonradan uyuz olmaya başladım. Adamlar resmen yanlı Fenerbahçe yenince yüzlerinde pür neşe,yenilince beş karış hiç gülmüyorlar bile gitsinler Fbtv 'de yayın yapsınlar.

Geri
Üst Alt