NTV Spor Programları

Cevap: Ntvspor Programları

fener iyi oynamiş akıllı oynamış hakettiği galibiyeti almış.yok artik lebron vidvan

ntvspor iyi kanal ama

nasıl oluyoda sergen ve mustafa doğan gibi gereksiz adamları yorumcu yapıyolar anlamıyorum

sergen tamamen taraflı ve hep farklı konuşarak sivrilmeye çalışıyo

bu yeni futbolcudan gelme spor yazarları biraz mehmet demirkol u falan izlesin nasıl tarafsız yorum yapılır öğrensinler....

dün alttan alttan kıs kıs gülüyodu şam şeytanı

Bugün Mehmet Demirkol'un ve Ercan Taner'in Rijkaard, Türk futbolu ve Galatasaray hakkında söyledikleri tek kelime ile harikaydı...

Türk futbolunun eksiklikleri, Rijkaard'ın bunları 1 senede düzeltemeyeceği ve böyle bir teknik direktörü takıma getirdiysek elimizden geldiğince faydalanmamız gerektiğini söylediler.

Bugün Mehmet Demirkol'un ve Ercan Taner'in Rijkaard, Türk futbolu ve Galatasaray hakkında söyledikleri tek kelime ile harikaydı...

Türk futbolunun eksiklikleri, Rijkaard'ın bunları 1 senede düzeltemeyeceği ve böyle bir teknik direktörü takıma getirdiysek elimizden geldiğince faydalanmamız gerektiğini söylediler.

Bende şimdi denk geldim programa, gerçekten takdir edilmesi gereken cümleler sarfettiler ama bunu herkesin anlaması lazım.

hahahaha şeytan ne oldu lan ntv satışa getirdi rıdvan ı.daha önce ntvspor yorumcusu diye çağırdıkları rıdvan a şimdi eski futbolcu diye ntv haberlerinde çağırıyorlar.

Güntekin Onay fenerli birinin "El-Classico" tişörtü giydiğini anlattı. Üzerinde fenerin bizi yendiği maçlar varmış. Güntekin'in ve özellikle fenerli Ersin Düzen'in gülüşlerini görmeniz lazımdı. Konu hafta sonundaki Barca-Real maçı olsa bile sözü bize getiriyorlar. Her türlü küfürü hakediyorsunuz!

beşiktaş fenere çakarsa gargamel güntoyla , şam şeytanı rinvanın arası açılabilir

Güntekin Onay fenerli birinin "El-Classico" tişörtü giydiğini anlattı. Üzerinde fenerin bizi yendiği maçlar varmış. Güntekin'in ve özellikle fenerli Ersin Düzen'in gülüşlerini görmeniz lazımdı. Konu hafta sonundaki Barca-Real maçı olsa bile sözü bize getiriyorlar. Her türlü küfürü hakediyorsunuz!

Yanlış anlama renkdaş ama malzeme vermeyeceksin adamlara, eğer veriyorsak da izlemekten ve katlanmaktan başka çare yok. Biz yenelim biz bastıralım t-shirtleri bizden konuşsunlar...

Ayrıca küfürü hakediyorsunuz dediğin adamlar gırtlağı patlayarak bizim şampiyonlar ligi maçlarımızı anlatıyorlardı yorumluyorlardı zamanında.Artniyetli olduklarını düşünmüyorum.

Kırmızı çizgide Hıncal bizim taraftarı kesin elşetirir Rijkaardı nasıl desteklersiniz diye :)

Galatasaray'ın evinde Diyarbakırspor karşısında farklı kazandığı maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Bursaspor'un en ciddi rakibi olduğu söyledi.

'BURSA'NIN EN CİDDİ RAKİBİ G.SARAY'

NTV'de % 100 Futbol Programında Galatasaray Diyarbakırspor maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen,'' Galatasaray bu galibiyetin ardından Bursaspor'un en ciddi rakibi konumuna geldi. Kim ne derse desin. Eğer Galatasaray haftaya Manisaspor'u yenerse, Sami Yen'de Bursa'yla final maçına çıkacak. Büyük takımlar havaya girdiği zaman bayağı iyi giderler. G.Saray bu hafta sezonun en önemli maçını oynayacak. Galatasaray Manisa maçını kazandığı zaman taraftarlarıyla barışmış bir şekilde Bursa'yla final maçı oynayacak. '' yorumunu yaptı.

:confused: :confused:

ntvsporda hürriyet derbi için ne dedi raportajı yapılıyor...

3 tane fenerli yanyana ercan saatçi,Mehmet Aslan ve mehmet y. yılmaz....

Ne o ntvspor Beşilktaşlı birisini bulamadınmı orada..fener kendisi ile mi oynuyor?

ercandan açıklamalar..Önce hakemler hakkında aziz yıldırım konuşmuş,ondan Galatasaray en sonda beşiktaş konuşmuş..Taraftarlara büyük iş dülüyormuş falan filan...

Nefret ediyorum şu medyadan Galatasara ne aman sesini çıkarmış..Ne zaman ağlamış..Eğer bizim aleyhimize yapılan hatalar bunların başına gelseydi bu süper lig bitmezdi.Hakemler hakkında konuşmuyorsun gene senide işin içine alıyorlar..

Ben bunu şuna benzetiyorum.Hani Türkiyenin en iyi altyapısı Galatasarayda.Gençlere en çok önem veren takım kim,Galatasaray...Ama bunlara göre 3 büyük klüpte alt yapıya önem vermiyor,gençlere önem vermiyor.

Şu konuda Galatasarayın örnek alınmasının gerektiğini söyleyemeyecek kadar ezik bir medya..

Mesela Kadıköyde olan şerefsizlikler hiç bir statda o derece olmuyor,ama yok her statda oluyor bu tür olaylar deyip üstünü kapatmak gibi...

Malesef işi bilen kamuoyunda ağırlığı olan bir yöneticimiz, olmadığı için böyle haksızlığa uğruyoruz..

Rıdvan çok sinirliydi yayının başında.

Neill'in teknik kapasitesi üst düzey değil mi dedi yanlış mı duydum :asd:

Zaten sinirinin bir diğer nedenide Galatasarayın manisaya bügün takılmamasıydı,bide allahın izniyle şunlara beşiktaş bişeler yapıyomu bakın görün ozaman yarın maç konusuna hiç girmeyecektir,kendini reklam edecek.Madem haklısın niye bukadar sinirleniyorsunki,bugün bu konuşmayı yapmasaydı benim bu olaydan haberim bile olmayacaktı,Rıdvanı aklı başında biri olarak tanırdım.Ama futbol yorumlarınıda nedense aynı saatte diğer programları izlemeye tercih ediyorum.Tabi galip gelince...

Geri
Üst Alt