Cevap: Ntvspor Programları
ntvsporda hürriyet derbi için ne dedi raportajı yapılıyor...
3 tane fenerli yanyana ercan saatçi,Mehmet Aslan ve mehmet y. yılmaz....
Ne o ntvspor Beşilktaşlı birisini bulamadınmı orada..fener kendisi ile mi oynuyor?
ercandan açıklamalar..Önce hakemler hakkında aziz yıldırım konuşmuş,ondan Galatasaray en sonda beşiktaş konuşmuş..Taraftarlara büyük iş dülüyormuş falan filan...
Nefret ediyorum şu medyadan Galatasara ne aman sesini çıkarmış..Ne zaman ağlamış..Eğer bizim aleyhimize yapılan hatalar bunların başına gelseydi bu süper lig bitmezdi.Hakemler hakkında konuşmuyorsun gene senide işin içine alıyorlar..
Ben bunu şuna benzetiyorum.Hani Türkiyenin en iyi altyapısı Galatasarayda.Gençlere en çok önem veren takım kim,Galatasaray...Ama bunlara göre 3 büyük klüpte alt yapıya önem vermiyor,gençlere önem vermiyor.
Şu konuda Galatasarayın örnek alınmasının gerektiğini söyleyemeyecek kadar ezik bir medya..
Mesela Kadıköyde olan şerefsizlikler hiç bir statda o derece olmuyor,ama yok her statda oluyor bu tür olaylar deyip üstünü kapatmak gibi...
Malesef işi bilen kamuoyunda ağırlığı olan bir yöneticimiz, olmadığı için böyle haksızlığa uğruyoruz..