NTV Spor Programları

Cevap: Ntvspor Programları

Bu Spor Servisi sonunda beni delirtti.Demirkol denen gerizekalı söylediklerine bakın.

''Servet 'in gönderilmesi büyük hata olur ki elinde ondan daha iyi oyuncu yok.Gerets olsa şimdi takımın en önemli ismiydi.Diyelim ki gönderdin yerini kimle dolduracan oyuncu ismi de versinler.Sırf Rijkaard teknik stoper istiyor diye yıllardır hizmet etmiş oyuncu gönderilmez.''

''Ali Turan , ne Servet ne de Güngör kadar iyi bir defans oyuncusu değil şimdi maç eksikliği var.İlerde onlardan daha kötü çıkmayacağını kim söyleyebilir.''

''Neill 'i büyütenlere anlam veremiyorum.Fenerbahçe 'de olsa yedek otururdu.''

Vs vs vs...Bu adamın bir korkusu var herhalde.Resmen Galatasaray iyi olmasın hep böyle kalsın manasına getirdi işi.Azizin köpekleri bekleyin siz.

Bu Spor Servisi sonunda beni delirtti.Demirkol denen gerizekalı söylediklerine bakın.

''Servet 'in gönderilmesi büyük hata olur ki elinde ondan daha iyi oyuncu yok.Gerets olsa şimdi takımın en önemli ismiydi.Diyelim ki gönderdin yerini kimle dolduracan oyuncu ismi de versinler.Sırf Rijkaard teknik stoper istiyor diye yıllardır hizmet etmiş oyuncu gönderilmez.''

''Ali Turan , ne Servet ne de Güngör kadar iyi bir defans oyuncusu değil şimdi maç eksikliği var.İlerde onlardan daha kötü çıkmayacağını kim söyleyebilir.''

Vs vs vs...Bu adamın bir korkusu var herhalde.Resmen Galatasaray iyi olmasın hep böyle kalsın manasına getirdi işi.Azizin köpekleri bekleyin siz.

Evet.Adam haklı.Neill fenerde oynayamaz.Böyle karakterli bir adam,şerefsiz bir kulüpte oynayamaz.

bundan 5hafta once falan tam hatırlamıyorum fenerin kaybettiği Galatasarayın kazandıgı donem rıdvan bey hemen durumu bursa sampıyon olsun 3 buyukler haketmıyora getırmıstı. sımdı fener potaya gırınce hıc bursa sampıyon olsuna getırmıyor. Bazen ınsanın mıdesı bulanıyor bunları gordukce. Adamlar saha ıcınde degıl saha dısında her pisliği yaparak şampiyon olmaya calısıyorlar

bundan 5hafta once falan tam hatırlamıyorum fenerin kaybettiği Galatasarayın kazandıgı donem rıdvan bey hemen durumu bursa sampıyon olsun 3 buyukler haketmıyora getırmıstı. sımdı fener potaya gırınce hıc bursa sampıyon olsuna getırmıyor. Bazen ınsanın mıdesı bulanıyor bunları gordukce. Adamlar saha ıcınde degıl saha dısında her pisliği yaparak şampiyon olmaya calısıyorlar

Aynen öyle. Rıdvanın yaglı saclarını gördükce igreniyorum.

çok dandik spor programları var hepsi f5 yalakası demirkola sinir oluyorum zaten galatasarayı yorumlamak sana mı düştü ? zaten sporun dışında olupta spor yorumculuğu yapanlara sinir olurum.. futbolcu duygusunu bilmeleri gerekir aynı şekilde reha muhtar yöneticilik yapmış futbolcuları eleştirir. ahmet çakarda hakemdi kalkıp rijkaardla futbolcuları eleştiriyor git hakemleri eleştir ülkede ney düzgün ki bu tarz progmlar düzgün olsun

Dememiştir bunu. Yada ironi yapmıştır :) Gören ve duyan oldumu?

ne saçmaloısunuz mehmet demirkol benim bildiğim gs li

ne saçmaloısunuz mehmet demirkol benim bildiğim gs li

saçmalamaksa bu yapılan bence senin kadar saçmalayanı görmedi bu forum az bir nette dolaş gör adam bağıra bağıra söyledi ben fbliyim diye hemde kaç kere ama kafanı şu karıştırmış olabilir Galatasaray Lisesi mezunu ama fbli

Rıdvan'a dokunsan ağlayacak :)

şeytan nickli arkadaş tam anlamıyla ağlıyo

yalnız rıdvanında tezahürat yapmaktan sesi kısılmıstı :) feci kapak oldu hepsine allahım sana şükürler olsun :)

şerefsiz herif. Yılsa 2 milyon dolar alıyosun ama bi suratını gizlemeyemiyosun. Fener 20 pozisyona girmiş, sallama lan..

çok iyi yorumcudur, ileri görüşlüdür; haftalar önce "fener şampiyon olamaz güntekin" dememiş miydi?:D

trabzonsporun attığı gole nizami değildir dedi. saatler geçtikçe yorumları daha eğlenceli bir hal aldı. bence bir an önce eve gönderilmeli ve 2-3 ağlayıp tekrar geri gelmelidir.ayrıca kendisi yayına çıkmadan hemen önce çubuklu formayı giydiğini söyledi.o derece tarafsız yani!!!!

suanki programda az önce iki kisi vardi biri gitmis agliyacakti az kalsin :D

fenerliydi heralde hahaha

Geri
Üst Alt