NTV Spor Programları

Cevap: Ntvspor Programları

1-Kanaltürk

2-Ntv

Cehenneme kadar yolunuz var.

Dün gece saat: 23.30 sıralarıydı, belki daha geç. Ntvspor "tarihte bugün" tarzı bir hatırlatma yaparak fenerin 3-0 dan 4-3 aldığı kupa maçının değerlendirmeler eşliğinde kısa görüntülerini yayınladı. "Tarihi geri dönüş" tarzı bir süsleme yapmayı da ihmal etmedi.

Hasan Şaş eğer kulüpte aktif görev almayacaksa gidip Ntv'de çalışmalı. Şunlara haddini bildirmeli ama almazlar ki. Sıpaları yemez şerefsizlerin.

Levent Tüzemen'de olur. Onu da almazlar.

Seviyeliyiz diye takılıyorlar ama iğrenç durumdalar aslında.

hep soyluyorum bizim bu halimize gelmemizde en cok etki yaratan şey tv gazete bunlarda surekli fenere çalişiyor gelen yabancı oyuncu, teknik direktor, yerli oyuncu ,yerli antrenör kim gelirse gelsin ugrasiyorlar uzerine gidiyorlar hatta taraftar başkan yönetim kurulu acaba bi düşünün fenerin yaptıgı rezillikler gündeme gelmezken rijkaardla hagi ile yabancılarla kewell baroş taraftarla başkanımızla bu kadar ugrasan uzerine giden elano gitti kurtuldu mesela amac kacirmakti şimdi hedef ARDA amaç kaçırmak gondermek bakın emre belözoğlu bakın luganu bilica bunlar galatasarayda olsa neler olurdu kıyametler kopardı adamlar oda kral neden basın uzerine gidemiyo federasyon fener işbirligiyle ceza veremıyo yeni yyönetim öyle çalişmalıki sadece TRASNFERLERLE İYİ KADRO DEGİL (MEDYA -FEDERASYON ) burayla baş edicek adamlar koyması gerekıyor yoksa biz messiyi bile getirsek bunla bizle ugrasir bizi aşağılar aciz yönetimde ses çıkaracak taş gibi dirayetli sesini çıkaran yumrugunu koyan yönetim gerekiyor sadece transferle iş bitmez fener ilk yarı mac kazanamıyordu nolduda hep hatalarla dolu macları kazanıyorlar hakem federasyon hatta basketbol voleybol federaasyonları bile onlara çalışıyor

görecem ben bunları--

yeni başkan ve fatih terim gelince sesleri çıkacakmı???

Selçuk Modric'ten daha iyi dedi Murat Kosova'ya yakıştıramadım.

Avrupa'da en başarılı futbolcu kim olur şıkkına Gökhan Gönül'ü koyuyorlar.Göeceğiz bakalım kim daha başarılı olacak?

Selçuk Modric'ten daha iyi dedi Murat Kosova'ya yakıştıramadım.

Avrupa'da en başarılı futbolcu kim olur şıkkına Gökhan Gönül'ü koyuyorlar.Göeceğiz bakalım kim daha başarılı olacak?

tarzları farklı,kıyaslandırmasını anlayamadım bende

Bir tarzı yok ama 50 milyon avro.

Emre -Fernandes-Selçuk

Ortasahası Fenerbahçeye harika olur Fenerli olarak fenerde oynamasını isterim diyor Rıdvan Dilmen.

Cevap: NTV Spor Programları

Kaçıranlar için, şuan Ünal Aysal özel %100 futbol tekrarı var.

Elmander geldi bakalim canli baglanti yapacaklar mi ,goreyim seni #nontv

6943.jpg

forumun başına koyarsanız sevinirim ;)

Yenilsen de yensen de var şuan ntvsporda.Bu kanalın en güzel programıdır herhalde.Saçmalayanlar olsa da taraftar gözüyle bakıp yorumlayanlar,gerzek-sözde spor yorumcularından çok daha matıklılar.

O kadar cok ntvspor'a laf ediyoruz da baska adam akilli spor kanali yok. Adamlar Tenisi,basketi,euroligi,milli takim maclarini, f1 haric motor sporlarini,plaj voleybolunu dahil veriyor.La liga olsun diger liglerden ozetler olsun hepsi var.Her saat basi spor haberi var.

Tamam cogu zaman tarafli yayin yaptigi oluyor ama ben acikcasi her gun izliyorum.Cunku baska da adam gibi spor kanali yok. Ligtv sifreli herkeste olmaz (ki ligtvnin durumu ortada) Ntvspor karasal yayinda da var.

Bu yuzden o kadar elestiriyoruz ama izlemek zorunda da kaliyoruz kanatimce.

Veni Vidi Vici , Ntvspor'un en sevdiğim programı.Yalnız anlaşılan bütün bir yazı kış olimpiyatları yada extreme sports 'la geçirecekler anlaşılan:asd: Şike haberlerini yorumlayacak spor yazarı sıkıntısı yaşıyorlar şu sıralar:D

Varoluş amacının sadece Fenerbahçe'nin haklılığını kanıtlamak olduğunu ve Fenerbahçe'nin popülaritesini sürdürmek üzerine kurulu olduğunu hissettirmese bayağı ilgiyle izleyebileceğim bir kanal.Aslında Fenerbahçe'nin adının şikeden başka bir şeyle anılmadığı şu sıcak yaz günlerinde ntvspor sayesinde dünyada yapılan diğer sportif aktiviteleri de tanıma ve izleme olanağı bulduk.

Fenerbahçe propagandası ve Galatasaray düşmanlığı yapmadığı zamanlarda bayağı sevimli ve yararlı bir kanal olabiliyor.Şu günlerde Fenerbahçe'nin aslında Türk sporunun gelişmesinin ve Türkiye'de diğer spor alanlarının yaygınlaşmasının önündeki tek engel olduğuna iyice kanaat getirdim.

Geri
Üst Alt