NTV Spor Programları

Cevap: NTV Spor Programları

Rıdvan doğru konuşuyor. Ceza ise çeksinler iddianame açıklanınca. Uzatmanın anlamı yok. Medya tam bir yamyam.

Rıdvan sirke satıyordu yine.

Rıdvan'ın dedikleriyle senin bu yazdıklarının bir alakası yok.

Ben sadece medya konusundaki konuşmalarına hak veriyorum. Bir adam suçluysa da cezası idamsa da hakkıyla,onuruyla vereceksin cezasını. Fotoğraflarını basına sızdırarak değil.

Tam tersi afişe edeceksin. Halk -tanıyan tanımayan- bilecek. Rezil edeceksin. Sonra yargı işlemine geçeceksin.

Rıdvan lameri önce istifa etsin. Delikanlı olsun. 3-5 haftaya kadar masumlar diyordu. U-Turn yapmasın şimdi. Külahım burda anlatsın. Biraz düşünün. Düşünmek iyidir o yüzden her hergelenin lafına kanıp haklı-haksız ortamı yaratmayın.

Alayı adi bunların !

Hani bozuk saat bile gunde iki kere dogruyu gosterir derler ya o tip birsey olmus bence :)

Metin'in yukarida soyledigi gibi hakkiyla, onuruyla cezasini vermek lazim herkesin, oyle umumi kelle kesmeler falan orta cag'da kaldi abartmayalim.

Hani bozuk saat bile gunde iki kere dogruyu gosterir derler ya o tip birsey olmus bence :)

Metin'in yukarida soyledigi gibi hakkiyla, onuruyla cezasini vermek lazim herkesin, oyle umumi kelle kesmeler falan orta cag'da kaldi abartmayalim.

Pişkinlik, hırsızı savunmak hangi çağdaysa o çağdayız. Kötüyü afişe etmek, gelişmiş medeniyetlerde olur. ABD'de çocuk istismarcısı biri tüm mahalledekş evlere (yeni taşındığında) gidip durumunu anlatmakla sorumlu. Ben böyle bir adamım diye.

Paris'te kafe hırsızları aynı şekilde. Niceleri var.

Pişkinlik, hırsızı savunmak hangi çağdaysa o çağdayız. Kötüyü afişe etmek, gelişmiş medeniyetlerde olur. ABD'de çocuk istismarcısı biri tüm mahalledekş evlere (yeni taşındığında) gidip durumunu anlatmakla sorumlu. Ben böyle bir adamım diye.

Paris'te kafe hırsızları aynı şekilde. Niceleri var.

Cocuk istismarcisi bir kere agir-ceza hapisi aliyor amerika'da mahallede dolasip milletle konusmak ne alaka? Bilmeden neden boyle dogruymus gercekmis gibi konusuyoruz anlamiyorum.

Zaten ornek de sacmalik, uzatilmasin olay orada burada zilyon tane haber cikacagina bir sonuca baglansin ceza verilsin denmis. Yok bir de istersen vahsi batidaki gibi boynuna ip gecirelim at arabasinin arkasinda surukleyelim istiklal caddesinde? Gelismis medeniyet ya..

Cocuk istismarcisi bir kere agir-ceza hapisi aliyor amerika'da mahallede dolasip milletle konusmak ne alaka? Bilmeden neden boyle dogruymus gercekmis gibi konusuyoruz anlamiyorum.

Zaten ornek de sacmalik, uzatilmasin olay orada burada zilyon tane haber cikacagina bir sonuca baglansin ceza verilsin denmis. Yok bir de istersen vahsi batidaki gibi boynuna ip gecirelim at arabasinin arkasinda surukleyelim istiklal caddesinde? Gelismis medeniyet ya..

Alaka sandalyenin bacağı.

Git oku. Gerçek bu. Oturduğu yerde kapı kapı dolaşıp bilgilendiriyor. Ben böyle bir adamım diye. Böyle bir suç işledim diyor.

Kısacası sizin mantık orta çağ kalıyor. İletişim çağındayız. Beter olsunlar.

Alaka sandalyenin bacağı.

Git oku. Gerçek bu. Oturduğu yerde kapı kapı dolaşıp bilgilendiriyor. Ben böyle bir adamım diye. Böyle bir suç işledim diyor.

Kısacası sizin mantık orta çağ kalıyor. İletişim çağındayız. Beter olsunlar.

Git oku? Bari birseyden bahsedeceksen biraz bil dunyada ne oluyor bitiyor diye. CNN iki haftadir Sandusky davasindan bahsediyor gunun 24 saati. Penn State kocu cocuk istismari yuzunden hayat boyu hapisle yargilaniyor. Aha okudum?

Sende oku:

Two police departments say Penn State coach never filed report - CNN.com

offf

ha gayret olayı ikiz kulelere dogru götürüyorsunuz:D

Git oku? Bari birseyden bahsedeceksen biraz bil dunyada ne oluyor bitiyor diye. CNN iki haftadir Sandusky davasindan bahsediyor gunun 24 saati. Penn State kocu cocuk istismari yuzunden hayat boyu hapisle yargilaniyor. Aha okudum?

Sende oku:

Two police departments say Penn State coach never filed report - CNN.com

offf

Bir örnekleme yapmışsın adam ömür boyu hapiste zaten. Ben ne yazıyorum sen ne geveliyorsun. Bu tip durumdan ceza alıp çıkmış ya da gözaltına alınmış biri ise benim söylediğimi yapıyor ABD yasalarınca (X eyaletide olabilir !) Ne uzattın be bilader. Gitmiş haber koymuş. Kabamdan sallamıyorum bir Hukukçunun anlattığı bir olayı söylüyorum burda. Bu konuyuı saatlerce tartışdılar kaynak Okan'ın programı N.Ç ile ilgili olan program. 3 Hukuk Prof'u vardı. Kasma bu kadar. Gerçeği kabullen derim.

Ayrıca, mantığınız yanlış ifşa edeceksin diyorum.

Bir örnekleme yapmışsın adam ömür boyu hapiste zaten. Ben ne yazıyorum sen ne geveliyorsun. Bu tip durumdan ceza alıp çıkmış ya da gözaltına alınmış biri ise benim söylediğimi yapıyor ABD yasalarınca (X eyaletide olabilir !) Ne uzattın be bilader. Gitmiş haber koymuş. Kabamdan sallamıyorum bir Hukukçunun anlattığı bir olayı söylüyorum burda. Bu konuyuı saatlerce tartışdılar kaynak Okan'ın programı N.Ç ile ilgili olan program. 3 Hukuk Prof'u vardı. Kasma bu kadar. Gerçeği kabullen derim.

Ayrıca, mantığınız yanlış ifşa edeceksin diyorum.

Hayir adam omur boyu cezasini almadi daha, dava suruyor adam gozaltinda. Mahallesindeki komsulara teker teker gidip "ben bununla yargilaniyorum" deme zorunluluguda yok.

Hukum giymeden birini suclu olarak gostermek kapi kapi dolastirmak falan suctur zaten. Hangi hukukcu ne anlatmissa ya sen anlamamissin ya o anlatamamis.

Kasmayada gerek yok bugun de veriyordu haberlerde, su an amerika'da en populer haber basligi Sandusky dosyasi cunku ulkenin en buyuk takimlarindan biri icinde olmus bir olay ve teknik direktorleri falan istifa etmek zorunda kaldi.

Sen buraya gelip hukukcu boyle dedi, gercegi budur gibi sallarsan ornek koyarim tabi ki oraya. Kendinin birseyi yanlis bilmen baska, herkesi o yanlisa dogru goturmeye calisman baska. Hukum giymeden ifsa edemezsin kimseyi.

Bu kanal çok profesyonel bir şekilde fb sempatizanlığı yapıp anti gs propagandası yapıyor.. Bunun nedeni kanalın sahibinin fb kongre üyesi olması..

En basitinden Sivas maçı sonrası Güntekin Onay "Elmander rakibin bileğine bastığı için Engin de rakibine kafa attığı için kırmızı kart gördü" dedi.. Bu pozisyonların aynısını fb veya bjkli futbolcular yapsaydı "için" kelimesi yerine "gerekçesiyle" kelimesini kullanırdı..

Bu kanal kelime oyunlarını çok iyi yapıyor... Alternatif bir spor kanalı olmadığı için bu kadar rahatlar..En iyi önlem NTV Sporu izlememek....

guntekin niye cosuyor lan?

adama bak. sana giren cikan ne?

Demin kadinköye baglanti sirasinda arka planda bir kac sikebahce taraftari "ib.. Galatasaray" atkilari actilar. Stüyoya geri baglanirken Ridvan serefsizi siritiyordu. Ne denir simdi bu adama?

Guntekin Onay: Engine 4-5 mac ceza bekliyordum.

Seyretmeyin Arkadaslar.. Bukadar Basit..!! Bu Oguz Çetinleri izlemeyin.. Reyting verip Para kazandirtmayin...

Haftaya Fener'e giydirdikmi keyifle aglamalarini seyredin..!!

benim evimde aslında benim değil ama neyse

ntv spor Galatasaray ve milli maçlar olmadığı sürece açılmaz

acunun programları izlenmez

hürriyet gazetesi ne alınır ne de internette tık alır

lig tv ve artık sayamayacağım yandaş kahpe basın ve medya organları takip edilmez bu adamlara prim verilmez

Allah her Galatasaraylıya bunları yaptıracak vaziyete sürüklesin.

Amin.

Spor Servisi programında Mehmet Demirkol çok iyi konuştu cidden. Mali'yi ve yaptıklarını/yapmaya çalıştıklarını acayip eleştirdi. Elinde şike yasası ile birlikte kapak yaptı resmen adama. Kişilere ceza verilirse otomatik olarak kulüpte cezalandırılır, yok öyle bir şey dedi şike yasasında ki bazı maddeleri okudu sonra :) Tebrik ettim kendisini.

Mehmet Demirkol hariç genel tutumları

1-Galatasaray kazanırsa

_Rakip niye kaybetti?

_Hakem hangi kararlarda hatalı?

2-Galatasaray puan kaybederse

_Hakem konusunda ne olursa olsun ''çıt'' yok.

_(Yüzlerde bir tebessüm ile),Galatasaray nasıl kaybetti?

3-Fenerbahçe kazanınca

_Alex,Kocaman'a,taraftara övgüler.(Suratlarda sinsi bir gülümseme,bir tebessüm ile)

_Fenerbahçe'de ki arkadaşlık ortamına övgüler

4-Fenerbahçe puan kaybedince

_Güntekin'den inciler(Hakeme ince salvolar)

_Her daim puan kaybına bahane üretme safhası

_FB çok kötü oynayıpta kaybetse bile(FB değil rakip çok iyiydi,hakem kötüydü minvali bir bakış açısı)

5-Fenerbahçe şike yapınca

_Bayraklar yarıya,suratlar asık bir biçimde konu hakkında yayın yasağı konmuşçasına yayınlar.

_Sürekli Aziz Yıldırım'ın tansiyon,şeker haberleri,yok hastane görüntüleri,FB kulubünün yaptığı açıklamalar.(FB TV TANDANSI)

6-FB transfer yapınca

_Çok önemli oyuncu Güntekin bu adam

7-Galatasaray transfer yapınca

_Bank Asya'da 20 tane bulunur bundan Güntekin kimmiş o da.

THE END

Geri
Üst Alt