NTV Spor Programları

Cevap: NTV Spor Programları

rıdvan ne dedi kırmızı kartla penaltıya izleyemedim ben.

rıdvan ne dedi kırmızı kartla penaltıya izleyemedim ben.

kırmızı kartlık dedi.

hakemin hataları sercana verilmeyen penaltı ve sabrinin faul yapıp gol olan yan top.orda faul yok dedi.

iyi lan buda yola geliyor yavaş yavaş.

Mehmet Demirkol ile fuat akdağ arda konusunda çok pis giydirdi taraftara bu adamlarla aynı havayı soluyoruz yöneticiler bile bidaha formasını giyemez diyor vs vs uzattılar baya. bağış ertene bağlandılar baya uzattılar hakkaten polyanna adam çok şu ntv'de.

Trabzon maçından dolayı izlemedim,ama T.Taşdemir müthiş bir geri dönüş yapmış.Setlerde 2-1 öne geçti şuan. :tiphat:

Bilardo şampiyonası var.Oynayamasamda izlemesi güzel:D

Koreli şampiyon oldu.Yazık oldu.

Şikecilerin kanalı , umarın seneye Eurolig başka kanalda verilir

Ntvsporun Internet sitesine bakin..Dun Derbi oynanmis Galatasarayimiz son dakika goluyle galip gelmis internet sitesinde anasayfada tek bir haber bile yok sanki hic mac olmamis hic oynanmamis gibi davraniyorlar..Serefsizler

Ntvspor mecbur kalmadıkça (Gs'ın eurolig maçları vs.) kesinlikle izlemiyorum! Hiç bir Gs taraftarı izlememeli o şikecilerin kanalını! Benim için fbtv'den farkı yok! Özellikle rıdvan'la %100 futbol'u bazen sırf gülmek için izliyorum (Gs'ın iyi oynayıp farklı kazandığı maçlardan sonra rıdvan'ın suratını görmek için) :asd:

Bunlarda bide uzunca süredir messiyi fütursuzca ilahlaştırma furyası çıktı.Kendilerinden iyice tiksindirircesine messide messi yeter be.

bunlar yeni stüdyoya geçtiğindden beri her program mikrofondan "zort zart tırt fırt " sesleri geliyor

Kac gündür Dilara Gönder yok.

Ferit ipini cekmis galiba

dilara gönder kovulmuş. ferit kovun bunu demiş.

Galatasaray hakkinda öyle konussaydi kovarmiydin Damat Ferit?

Hepiniz diktatör fasist zihniyetinde kücük insanlarsiniz ya. Yazik günah.

Kina yakin kizin isine son verdiniz diye. Korksunlar sizi elestirmeye aman

vizyonu gazete okumaktan öteye gidemeyen müdürleri var bide ya sen nasıl bi spor kanalısın tek bir ulus maçı yayınlamıyosun ispanya futbolundan banane kardeş.o yüzdendirki anca messiyi översiniz başka bi halta yaramazsınız.

Başka alternatif olmadığı için bu kanalı izlemek zorunda kalıyoruz.

TRT Spor hafta içleri meclis kanalına dönüyor. Hafta sonları ve akşamları spor programı izleyecek olursam TRT Sporu izlemeyi tercih ediyorum.

Lig tv zaten şifreli olduğu için izleyemiyorum...

NTV Ciner grubundan Ferint Şahenke geçince zamanla yayın politikası da değişime uğradı.

Galatasaray taraftarları bu kanalı mümkün olduğunca az izlemeli.

Ayrıca Galatasaray Bonus kartları da Garanti bankasında.. Garanti bankası da Ferit Şahenkin. Kulüp Bonus projesini başka bankaya kaydırmalı.

Başka alternatif olmadığı için bu kanalı izlemek zorunda kalıyoruz.

TRT Spor hafta içleri meclis kanalına dönüyor. Hafta sonları ve akşamları spor programı izleyecek olursam TRT Sporu izlemeyi tercih ediyorum.

Lig tv zaten şifreli olduğu için izleyemiyorum...

NTV Ciner grubundan Ferint Şahenke geçince zamanla yayın politikası da değişime uğradı.

Galatasaray taraftarları bu kanalı mümkün olduğunca az izlemeli.

Ayrıca Galatasaray Bonus kartları da Garanti bankasında.. Garanti bankası da Ferit Şahenkin. Kulüp Bonus projesini başka bankaya kaydırmalı.

VakıfBank var gardash

artik NTV Spora tahammül etmek mümkün degil, ya bu Dilmeni kovarlar, ya da MILYONLARCA KISI NTV SPORA BOYKOT EDER !!!!!!

Geri
Üst Alt