NTV Spor Programları

Cevap: Ntvspor Programları

Demirkolun altın kadro da süper miş

volkan

ali tandoğan lugano ömer erdoğan ibrahim üzülmez

emre

volkan ş cangele ozan ipek

makakula alex

oldu :D

Şu an kendi dalında en kaliteli yayın yapan kanal Ntvspor.

Sergen dünkü programda bıyık altından ne güldü Fenerbahçe'nin durumuna :D :asd:

Gündemi değiştirmeye çalışıyorlar ama şemsiye çoktan açıldı, geçmiş olsun.

Not Defteri'nin tekrarı başlıyor,izlemek isteyenler için.

Şu an kendi dalında en kaliteli yayın yapan kanal Ntvspor.

bugün duyduğum en güzel espiri.adamlar resmen ikinci fbtv gibi yayın yapıyorlar.yaptığı kaliteli!!!!!! yayını gördük pazar günü rıdvan ve güntekin in yüzünden düşen bin parçaydı.

volkan

emre

makakula alex

hakkaten bu muymuş M. Demirkol'un altın kadrosu? bende M. Demirkol'u makul, akıllı bir adam sanırdım :D:D bu takımı sürsen lige, rahat söylüyorum ilk 5'e giremez...

volkan

emre

makakula alex

Adam hala Volkan diyor, şaka gibi. Herhangi bir adam bırak ligi, sadece son maçı izlese, orada Onur'un olması gerektiğini bilir.

bugün duyduğum en güzel espiri.adamlar resmen ikinci fbtv gibi yayın yapıyorlar.yaptığı kaliteli!!!!!! yayını gördük pazar günü rıdvan ve güntekin in yüzünden düşen bin parçaydı.

güntekin BEŞİKTAŞlıdır bilmeden laf atmayalım.bence ntvspor iyi yayın yapıyor

Ntvspor içten pazarlıklı yayınlar yapıyor. Hele o iki birader yok mu... Fuat Akdağ ile Sayın Demirkol diyorum yahu. Dün, Aziz Yıldırım Röpörtajından sonra, "gidelim şu Aziz Yıldırımın ellerini öpelim bir.." demedikleri kalmıştı. Sinirimden değiştirdim programı. Nasıl savunuyorlar Aziz Yıldırımı ya. İki Fenerli karşı karşıya. Ne beklersin ki zaten. Bende hata halbu ki. Sonra diyorlar objektifiz. Objektifsiniz, evet..

24 saat yayın var.12 saati reklam

fuat akdağ ve mehmet demirkol sadece geyik yapıyor, ntvspora yakışmayacak derece sıkıcı bir program

Fuat akdağ ve mehmet demirkol evet geyik yapıyor,hatta birlikte fenerin haklarını savunuyor.

Program tamamen fb tv de herhangibir programdan daha taraflı duruyor bence.O demir kol yokmu Gürcan bilgiçin ntv versiyonu.

Aslında pretesto edeceksin arkadaş,mail atmak lazım yanlı yayın yapıyorsunuz diye.

Beyler;

Yenilsen de Yensen de anketleri - Futbol- NTVSpor [Anonymoused]

'Yenilsen de yensen de' anketine girip ilk soruya 'Fenerbahçeliler' diyoruz ve Fenerlileri halt ediyoruz.Antu ' Fenerbahçeliler dışında herkes ' buna saldırıyor,bizde 'Fenerbahçeliler' e saldırıcaz.

:tiphat:

bende verdim iyiymiş anket ama sadece bursalı taraftarlar var programda o yüzden çok zevki çıkmaz izliyecektim vazgeçtim..

rıdvan gs analizi yapıcak birazdan neler diycek bakkalım

Geri
Üst Alt