NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

arkadaşlar bence yapılabilecek ilk işlerden birisi çok iyi organize olup, mesela bazı programlarında twitterdan yazılan soruları yada yorumları okurken onları bombardımana tutmalıyız öyle ki ; bizim protestomuzdan başka hiç birşey görünmemeli twitter sayfalarında hatta programı sabote eder, bence başlangıç için iyi bir tepki olur

ben de bir yıldır bunu düşünüp acaba çok mu abartıyorum diyordum zaten belli yandaşlığı olduğunu herkes biliyodu da bazen abartıyorlar hakikaten ya geçen sene lig başlamadan önce program yapıyorlardı 1.30 saatlik 55 dakika fener mi konu****r her programda ya ayıptır hakan ünsaldan başka galatasaraylı aldlar mı konuk m doğan s yalçın gürcan bilgiç halil ozer rıdvanb dilmen m demirkol hele o 7 10 u sunan herif yok mu en kucuk bir eleştiride başıyo kendilerini ovmeye

O 7-10 programını sunan adam benim izleyici olarak gördüğüm en panik, en zamansız, en abartılı, en uyuz, en en en.. Ne kadar kötü sıfat varsa yakışır. Başlarda üzülüyordum adam için. Yeni başladı falan diyordum ama adam hala antipatik. Yav sakin ol kardeşim sakin. Millete sabah sabah panik yaptırıyon. Acayip bi adam yav. İnşallah bu yazımı okuyordur:) Ve ayrıca Ntv onun için en iyi kanal tabi

Akşamdan bu yana Ntvspor'u izliyorum. Tepkiler işe yaramış gibi geldi bana.. :)

evet bende farkettim ama bu kadro o kanalda oldukça 1 hafta sonra tekrar başlarlar yanlı yayına

Non TV Spor.:mad:

Bildirinize tam destek...

Dün gece spor gecesi programı maç sebebiyle 11.30 da başladı. Başlar başlamaz Fb nin basket şampiyonluğu ile giriş yaptılar. Tam 40 dk. sürdü. Ö.Onan'a bağlandılar, maçla ilgili yorumlarından başka lise yıllarında bir maçta GS Lisesine 55 basket atmış bilmem ne falan filan. Onlardan da bahsettiler. Baya bi zevklendiler. Transfer haberi bekleyen ben ve benim gibilerini baya bi sinir ettiler. Buzbaş bizimle alakalı transferlerden haber verirken daha lafı bitmeden yanındaki bey fenerbahçeye geçemil dedi ve geçtiler.

Arkadaşlar bence organize olalım bir facebook sayfası açalım twitter fazla dikkate alınmadı.Hem facebook sayfasında bu konudaki paylaşımlar daha rahat yapılır.

sadece ntvmi digerleride var inşallah yeni yonetim bu konuya el atar adamlar galatasarayı karıstırmak için ellerinden egleni yapıyolar

Nontvspor diyorsunuz ama ayni zamanda burda Ntvspor'un haberleri surekli veriliyor. Madem bu kadar karsisiniz, vermeyin onlarin haberlerini. Yasaklayin Ntvspor'u bu sitede o kadar basit.

Ntvspor kadar şerefsiz sürüsü görmedim bu kadar ağır konuşuyorum.Ntvspor bundan sonra bütün yayın akışını değiştirir artık :D Bank Asya günlüğü diye saat başı program koyar Ercan Taner,Dilara kol kola program yaparlar artık

ben şike soruşturması kapsamındaki yayınlarını beğeniyorum durup durduk yerde adamlara nie sallıyorsun ne güzel her dakka fenerin şikesini konuşuyorlar :D

Ne kadar ugrasirsaniz ugrasin, FB yi masum, mazlum ve haksizliga ugramis gosteremeyeceksiniz.

Dunden beri F.B nin aciklamalari (hikayemsi oldugu bu kadar barizken) alt yazi olarak surekli donmekte.

Uff olacak Fener'e, siz biryelerinizi yirtsanizda engel olamayacaksiniz.!

Ntvspor 'un Fenerbahçe yandaşlığını kabul ediyorum ama GSC olarak da çok agresif bir forum olduk. Kıldan tüyden nem kapıp çok ağır eleştiriler yapabiliyoruz.

Bu kadarmı çok istiyorsunuz bu ligin şerefsizce oynanmasını ?

Sabahtan beri Uruguay kalesinde Muslera olmasına reğmen, Şili'nin son pozisyonunu Castillo isimli bir kaleci kurtarmış ama kalede Muslera var, pozisyonu kurtara kaleci Muslera. O kurtarıştan sonra da yönetmen Muslera'nın görüntüsünü ekrana getiriyor ama Ntv vermiyor.

Ne kadar küfretsek az. Bu hatalar hep mi bize denk gelecek. Ondan sonra fazla tepki mi gösteriyoruz. Bence az bile.

ntvspor bizim tepkimizin farkında değilmi niye bu konuda hiç açıklama gereği duymuyorlar enazından insan çıkıp bi biz bütün takımlara eşit yaklaşıyoruz filan der kıvırır onu bile yapmıyorlar bu nasıl yayıncılık anlayışı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt