NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

Hele Mehmet Demirkol denen fbli yazar/yorumcu sevindiğini açık açık belli ediyordu. Halbuki fener aleyhinde birşeyler çıktığında geçtiğimiz günlerde sinirli görüyordum kendisini.

Hele Mehmet Demirkol denen fbli yazar/yorumcu sevindiğini açık açık belli ediyordu. Halbuki fener aleyhinde birşeyler çıktığında geçtiğimiz günlerde sinirli görüyordum kendisini.

Mehmet Demirkol Fenerbahçelidir, ama kesinlikle taraflı değildir.İlhan Cavcav kimse küme düşmesin dediğinde,o zaman lig temiz olmaz gibi birşey demişti.

Kulube Mail atalım başkan giydirsin bunlara.

Sabah Haber paketinden gönderdikleri mesajı görünce şok oldum; "Emniyet şike soruşturması kapsamında Galatasarayda, Floryada arama yapıyor" diye. Bu haber tarafsız bir yayın organından böyle mi verilir. :sopa:

.

TRT Spor biraz daha kaliteli yayın yapabilse çok fazla reyting kaybeder ama, millet dönüp dolaşıp o kanalı açıyor. Çünkü Ligtv paketi olmayan biri için çok fazla seçenek yok..

dün itibari ile ntvspor2un itibarı benim için bitmiştir. bütün iyiniyetimle izliyordum ama insanın sabrını zorluyorlar...

Ntvspor binasina yildirim dussede kurtulsak sunlardan.

.

Valla bir Mehmet Demirkol için izliyorum o kanalı ;)

Adamlar fenerliyse fenerli bize ne yahu.Fenerin yandaşlığını yapıyorlarsada rayting kazandırmayız olur biter.

Gün itibari ile Avrupa'nın Guiza'ları haberi vermişlerdir.

Ana Fikir : "Bakın birçok örnek var, Guiza'da onlardan biri normal birşey yani, büyütülecek bir durum yok".

Sıktınız artık. Bu vaka bizim başımıza gelseydi uğrunda program düzenleri tüm geçmiş benzer "örneklerimizi" (!) incelerdiniz. Renksiz medya istiyoruz, kimseyi kayırmayın !

Arkadaşlar çok basit bir önerim var. Gördüğüm kadarıyla gscimbom oldukça kalabalık bir forum. Forum moderatörleri bir bildiri hazırlasınlar biz de o bildiriyi Galatasaray taraftarları olarak ntvspor' a mail atalım. Hatta facebook sayfasından diğer Galatasaray taraflarlarına da ulaşmasını sağlarız. Sonuçta 100.000 tane mail alınca ntvspor' un aklı başına gelir. Baktık hala gelmiyor o zaman direk Ferit Şahenk e mail atarız. Akıllarını başlarına almalarını sağlarız bu şekilde!!!

NtvSpor'un bugünkü spor haberleri karşısında şaşkın kaldım.

En gerçek spor haberleri ile beğenimi kazanan NtvSpor,

1nci haberi 12DevAdam2ın bugünkü maçı,

2nci haberi Galatasaray'ın yeni transferi Riera,

3ncü haberi US Open,

Gelelim yayınlamadıkları habere,

Dünya Atletizm şampiyonası son günü, hiç haber yok.

Jamaika 4x100'de Dünya Rekoru kırıyor, haberi yok,

Çok bozulmuş NtvSpor, çok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt