NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

İlk yarıda Bursa dahamı iyiymiş. Dalgamı geçiyorlar yoksa stüdyada bilmediğimiz birşeymi kullanıyorlar. İlk yarı Bursaspora topun T sini göstermedik. Sahanın hakimi tamamen bizdik. 2. yarı bizimkiler oyundan düşmeye başlayınca top yüzü gördüler. Maçın hemen başındaki kafa vuruşları ve Gökhanın yumurtadığı ofsayt tan başka pozisyonları yok.

Yine çıldırttılar dün. Devre arasında, ilk yarıda oynanan oyuna bakınca Bursa daha iyiymiş. Net gol pozisyonları bizden fazlaymış. Canınız cehenneme Rıdvan ve Güntekin

Ya arkadaş ne diye izliyorsunuz ki onu anlamıyorum ? La liga maçları var diye izliyordum onları bile artık internetten izliyorum.Boşyere izlemeyin konu açmayın popüler yapmayın bakalım bir daha bu mallıkta yayın yapacaklar mı ? Suç sizde.

İlk yarıda Bursa dahamı iyiymiş. Dalgamı geçiyorlar yoksa stüdyada bilmediğimiz birşeymi kullanıyorlar. İlk yarı Bursaspora topun T sini göstermedik. Sahanın hakimi tamamen bizdik. 2. yarı bizimkiler oyundan düşmeye başlayınca top yüzü gördüler. Maçın hemen başındaki kafa vuruşları ve Gökhanın yumurtadığı ofsayt tan başka pozisyonları yok.

Aynen böyle dediler abartmıyorum. Çıldırdım evde çıldırdım

Rıdvan'ın devre arası yorumlarını nasıl bulabilirim. Bi kuş avlıcam da

Sesimizi duyuramıyoruz Rıza. Türkiyenin en çok taraftarına sahibiz ama bir yayın kuruluşunu etikileyemiyoruz. Normal şartlarda adamların en çok bizden korkması çekinmesi ve haftalık yayın planını bile önce bize göre belirlemesi gerekiyor. Ama bu bizim suçumuz. Biz birlik olup haksızlığa karşı durmadıkça böyle muamele görmeye mahkumuz.

Aynen böyle dediler abartmıyorum. Çıldırdım evde çıldırdım

Sesimizi duyuramıyoruz Rıza. Türkiyenin en çok taraftarına sahibiz ama bir yayın kuruluşunu etikileyemiyoruz. Normal şartlarda adamların en çok bizden korkması çekinmesi ve haftalık yayın planını bile önce bize göre belirlemesi gerekiyor. Ama bu bizim suçumuz. Biz birlik olup haksızlığa karşı durmadıkça böyle muamele görmeye mahkumuz.

Elleştirmiyorlar ki. Ne diceksin. Mail üstüne mail atıyoruz. İlk cümleyi okuduktan sonra eminim okumuyorlardır. Adamların patronu Fenerlinin kralı, nasıl elleyebileceksin ki. Sporda şiddet yasası en çok medyaya vurmalı ama göremiyoruz maalesef. Yancı yayıncılığın en güzel örnekleri Ntv de.

MEdya medya en başta ntvspor Galatasaray baskette 2 kupayıda aldı ses yok ama karsı taraf alsa yıkarlardı ortalığı Azizi yıldırımın etkileri halen devam ediyor.

Biz ozaman mailleri NTV ye değil Kulübe atacağız. Aysal reis Güntekinle Rıdvanın konuğu olmayacak. GS ailesinin üyesi herhangi biri bunların televizyonuna herhangi bir şekilde çıkmayacak. Bak ozaman nefeslerini nerelerdinden alıyorlar.

Elleştirmiyorlar ki. Ne diceksin. Mail üstüne mail atıyoruz. İlk cümleyi okuduktan sonra eminim okumuyorlardır. Adamların patronu Fenerlinin kralı, nasıl elleyebileceksin ki. Sporda şiddet yasası en çok medyaya vurmalı ama göremiyoruz maalesef. Yancı yayıncılığın en güzel örnekleri Ntv de.

Sen bir spor kanalısın. 1 Haftada 2 cumhurbaşkanlığı kupası alıp engelsiz aslanları destan yazmış bir kulüpten başka haber yapmaman gerekirken abuk subuk işlerle uğraşıyorsun. Çok ağırlarına gidiyor çok. Ama daha çok ezilecekler bu ağırlığın altında nefes alacak yer bırakmayacağız bu düzenbazlara. Biz başardıkça onlar ezilecekler.

MEdya medya en başta ntvspor Galatasaray baskette 2 kupayıda aldı ses yok ama karsı taraf alsa yıkarlardı ortalığı Azizi yıldırımın etkileri halen devam ediyor.

Sen bir spor kanalısın. 1 Haftada 2 cumhurbaşkanlığı kupası alıp engelsiz aslanları destan yazmış bir kulüpten başka haber yapmaman gerekirken abuk subuk işlerle uğraşıyorsun. Çok ağırlarına gidiyor çok. Ama daha çok ezilecekler bu ağırlığın altında nefes alacak yer bırakmayacağız bu düzenbazlara. Biz başardıkça onlar ezilecekler.

Haklısın ama medya gücümüz zayıf işte en ufak yenilgimizde zil takıp oynıyacaklar bıttı gıtt fdıyecekler seyırcıyı gaza getırcekler..

Medya gücümüz derken bir sürü hainden bahsediyorsun. Medyadaki kalemin Hıncal olacaksa hiç olmasın daha iyi. Gökmeni saymıyorum bile 2 lafı biraraya getiremiyor. Daha bir sürü örnek sayabilirim size. Suyun başında bunlar oturdukları için zehir gibi Galatasarylıları bu mevkilere getirmiyorlar. Hep istedikleri kuklalar var spor yazarlığında ve yorumculuğunda. İstemedikleri birşey olunca iplerini birazcık çekiyorlar kuklaların hemen elleri kolları kalkıp oynamaya başlıyor.GSTV nin acilen halka açılarak her eve girmesi lazım!!!

Haklısın ama medya gücümüz zayıf işte en ufak yenilgimizde zil takıp oynıyacaklar bıttı gıtt fdıyecekler seyırcıyı gaza getırcekler..

Geçen sene çok iyi hatırlıyorum, Fener'in aldığı her kupadan sonra takım halinde stüdyoda konuk ederlerdi , 1 saat özel yayın yaparlardı zaferin mimrları falan diye, biz Dünya Şampiyonu olduk , 2 kere farklı takımlarla Fener'in elinden onların tabiriyle en büyük kupayı aldık ama alt yazıdan başka bişi yok, Dünya Şampiyonluğu alyazıda bile yok. Kör göze sokar gibi bu ayıbı niye yapıyolar onu gerçekten anlamıyorum.

Hadi ntvspor yapmıyor yayıncı kuruluş ne yapıyor oda uyuuyor sadece ntvspor deyıl bırçok spor kanalı çekemıyor mu desem artık Mahir abinin dediği gibi kulaklarımı çekiliyor bilemiyorum..

Kaşınıyorlar. Peki biz kaşıyacakmıyız?

Geçen sene çok iyi hatırlıyorum, Fener'in aldığı her kupadan sonra takım halinde stüdyoda konuk ederlerdi , 1 saat özel yayın yaparlardı zaferin mimrları falan diye, biz Dünya Şampiyonu olduk , 2 kere farklı takımlarla Fener'in elinden onların tabiriyle en büyük kupayı aldık ama alt yazıdan başka bişi yok, Dünya Şampiyonluğu alyazıda bile yok. Kör göze sokar gibi bu ayıbı niye yapıyolar onu gerçekten anlamıyorum.

Sen taraftar olarak oturup Acunun programını izlersen. Digiturku Şansalın yönetmesine ses çıkartmazsan. Rıdvanlı NTV spora objektif dersen.Milliyet, Hurriyet, totomaç, totospor alırsan. Hepsini geçtim yönetim olarak seninle ilgili iftira atan sözde gazeteci özde hayat kadını kişlere(Herkes kim olduğunu biliyor) ve diğer şerefsizlere mahkemelerde hesap sormazsan. Haksızlığa uğramaya mahkumsun. Birlik olmak için ilk adımdır GSTV. Tek yürek tek bilek olmalıyız artık.

Hadi ntvspor yapmıyor yayıncı kuruluş ne yapıyor oda uyuuyor sadece ntvspor deyıl bırçok spor kanalı çekemıyor mu desem artık Mahir abinin dedüğü gibi kulaklarımı çekiliyor bilemiyorum..

Yine çıldırttılar dün. Devre arasında, ilk yarıda oynanan oyuna bakınca Bursa daha iyiymiş. Net gol pozisyonları bizden fazlaymış. Canınız cehenneme Rıdvan ve Güntekin

Rıza abi hele Güntekin Onay eleştirmek için eleştiriyor.Beşiktaş kötü oynadığındada tutturmuş bana Q7 ve Simaoyu anlatıyor yok teknik yok maçı değiştirir falan.

Dikkat ettiniz mi , genelde GS yorumculari hep tarafsiz yorum yapiyor hatta en cok GSyi elestirenlerde onlar. birde olayin baska yüzü var , ne zamanki bir yorumcu GSyi savunmaya kalksa sunucudan tutun diger takim yorumculari bizim yorumcunun üstüne gidiyor. Rasim Ozani cok severim ama tarafsiz yorumculugu biraksin birde bir GSli asla Ahmet Cakari övmemeli.bir kelimede Ahmet cakara Piskopatin teki ya ben böyle hain adam görmedim, hayati komplo teori. adam bir bomba atiyor sonrada ortalik nasil karistigini biyik altindan gülerek uzaktan izliyor. derhal ipe asmali bu adami spora verdigi zarardan dolayi

Bizim taraftarımız bunu ayırt edemiyor işte. Rıdvanı, Ahmet Çakarı, Ermanı, Hıncalı bizden sanıyorlar. İçimizden biri gibi görüyorlar. Fitnenin çıbanın başı onlar halbuki. Mehmet Demirkolun yarısı kadar adam değildir sözde en tarafsızları Rıdvan bile. Gerisini varın siz hesap edin.

Taraftarlar belki dikkat etmiyor ama medya bilinçli olarak antiGalatasaray propagandası yapıyor...İnsanların bilinçaltına bunu empoze ediyor. Bu neredeyse bütün kanallar için geçerli.

Galatasaray'ın ismini bile yazmaktan çekinen bir medya var karşımızda... Haberlerde G.Saray yazılıyor. Yani genelde kısaltma kullanılıyor. Ama diğer takımlarda bu kısaltmaları göremiyoruz.

Üç büyük takımın ismini telafuz ederken en son bizim takımın ismi söyleniyor.

Zamanında Azizeyi telafuz ederken başkan diye telafuz ediyorlardı.. Azize kimin başkanı? Sonuçta benim başkanım değil.

Haberleri sunuş sıralamasında genellikle eziklerden başlanıyor.

Doğru olmadığı halde f5 maç kazandığı günün sonrasında gazete satışlarında büyük artış oluyor şeklinde bir yanlış inanış var. Bu söylem gerçeği yansıtmıyor. Medya bunu gerçekmiş gibi yansıtıyor.

İnternet üzerinde Galatasaray taraftarları birçok rekor kırıyor ama bunlar medyaya yansımıyor.. Bunu diğer takım taraftarları yapsaydı yere göğe sığdıramazlardı.. Ama konu Galatasaay olunca yok sayma yoluna gidiyorlar.

Farklı firmalar taraftar sayısına yönelik anket yapıyor. Her zaman biz önde çıkıyoruz.. Bunlar da medyaya yansımıyor.

Bunlara bir sürü ilave yapmak mümkün... Galatasaray taraftarı medyaya karşı kendi duruşunu ortaya koymalı... İzlediğimiz spor programı varsa twitter, mail vb yöntemlerle o programı soru yağmuruna tutmalıyız. Fakat konu kesinlikle Galatasaray olmalı.

Ayrıca internet üzerinden haber okurken rakip takım haberlerine tıklamayın! Her tıklayışınızda onların reytingini arttırırsınız. Buna hiç gerek yok. Rakiplerin durumubizi ilgilendirmez. Bizim için önemli olan Galatasaray.

+1905

Ayrıca dizilerde ve çakma filmlerde dikkat edin esas kahraman hep F7 li saf olan yardımcısı, kötü kişi veya bayan karakterler Galatasaraylı!!! Burda sorun bayanların Galatasaraylı olması değil tabi amacın pislik olması. Yoksa Bayan taraftarlarımızdan tabiki gurur duyuyorum. Bu tarz dizilere hemen tepkimizi koyup o kanallarıda mail yağmuruna tutmalıyız. Bknz. yahşi cazibe. Esas oğlanın yanındaki Aptal tip Galatasaraylı. Ayrıca Şirketteki idiot yalaka herifte fenerli taklidi yapan dönme bir Galatasaraylı galiba. Bunları çocuklar izliyor ve bilin bakalım bu çocuklar bu kahramanlardan hangisine benzemek isterler esas oğlanamı aptal olanamı?!!!

Taraftarlar belki dikkat etmiyor ama medya bilinçli olarak antiGalatasaray propagandası yapıyor...İnsanların bilinçaltına bunu empoze ediyor. Bu neredeyse bütün kanallar için geçerli.

Galatasaray'ın ismini bile yazmaktan çekinen bir medya var karşımızda... Haberlerde G.Saray yazılıyor. Yani genelde kısaltma kullanılıyor. Ama diğer takımlarda bu kısaltmaları göremiyoruz.

Üç büyük takımın ismini telafuz ederken en son bizim takımın ismi söyleniyor.

Zamanında Azizeyi telafuz ederken başkan diye telafuz ediyorlardı.. Azize kimin başkanı? Sonuçta benim başkanım değil.

Haberleri sunuş sıralamasında genellikle eziklerden başlanıyor.

Doğru olmadığı halde f5 maç kazandığı günün sonrasında gazete satışlarında büyük artış oluyor şeklinde bir yanlış inanış var. Bu söylem gerçeği yansıtmıyor. Medya bunu gerçekmiş gibi yansıtıyor.

İnternet üzerinde Galatasaray taraftarları birçok rekor kırıyor ama bunlar medyaya yansımıyor.. Bunu diğer takım taraftarları yapsaydı yere göğe sığdıramazlardı.. Ama konu Galatasaay olunca yok sayma yoluna gidiyorlar.

Farklı firmalar taraftar sayısına yönelik anket yapıyor. Her zaman biz önde çıkıyoruz.. Bunlar da medyaya yansımıyor.

Bunlara bir sürü ilave yapmak mümkün... Galatasaray taraftarı medyaya karşı kendi duruşunu ortaya koymalı... İzlediğimiz spor programı varsa twitter, mail vb yöntemlerle o programı soru yağmuruna tutmalıyız. Fakat konu kesinlikle Galatasaray olmalı.

Ayrıca internet üzerinden haber okurken rakip takım haberlerine tıklamayın! Her tıklayışınızda onların reytingini arttırırsınız. Buna hiç gerek yok. Rakiplerin durumubizi ilgilendirmez. Bizim için önemli olan Galatasaray.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt