NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

seyretmiyorum artık kafam süper rahat

herkese tavsiye ederim.

NTV nin yayınlarındaki tutum yıllardır dikkatimi çeker bende izlemiyorum.Birde lig radyodaki lavuklar var.

benim anlamadığım

madem ntv-spor'a tepkiliyiz

o zaman neden ntvspor.net kaynaklı haber yayınlıyoruz portalda

12 Dev Adam İspanya’yı devirdi

başka site mi yok memlekette?

Tepki duyuyoruz diye Avrupa Şampiyonasını izlemeyecek miyiz? Resmi yayıncı kuruluş diye biliyorum.

Bence sansür ile tepki ayrı şeyler. Tepki OK ama sansüre gerek yok.

Az önce yeni sezon ile ilgili bir tanıtım bandı yayınladılar izleyeniniz vardır anons şöyleydi " Şampiyonlar liginden ihraç edildikten sonra bank asyaya düşürülme talebinde bulunan fenerbahçenin bu isteği red edildi" şimdi desen bu adamlar talep nedir nasıl yapılır bilmiyorlar mümkün değil, babandan harçlıkmı istiyorsun yazılı talep var mı yok dezenfermasyonun bu kadarını anlamak mümkün değil hangi amaca hizmet ediyorlar açıklasalar da bizde öğrensek.

Dilaraya hangi takimlisin diye sordular ATV'de oda hepsine esit mesafedeyim dedi sonra Tuba sen GS liye benziyorsun diyince "yok yok o hic yok" dedi.

Mesaj belli degilmi ?!

Tepki duyuyoruz diye Avrupa Şampiyonasını izlemeyecek miyiz? Resmi yayıncı kuruluş diye biliyorum.

Bence sansür ile tepki ayrı şeyler. Tepki OK ama sansüre gerek yok.
şampiyonayı onlar yayınladığı için tabii ki mecburen izleyeceğiz. ama ilgili haberleri de o siteden vermek zorunda mıyız? böyle bir gereklilik vb. var mı?

bu ara uslular şerefsizler :asd:

Doğuş holding fbli ve zaten ana sponsorlardan birisi. Kanallarınında herhalde fb yandaşı olmamasını beklemek saçmalık olur :)

Doğuş holding fbli ve zaten ana sponsorlardan birisi. Kanallarınında herhalde fb yandaşı olmamasını beklemek saçmalık olur :)

Olmamalılar. Sporda halkın çoğuna hizmet ediyorsan yapmayacaksın. Haa yaparsın ve o ülke zaten Türkiyedir. Bu mantığı yıkmak doğru olanı. Objektif olsunlar. Sallıyorum X kanalının sahibi Y Holdingi kürt o halde terör örgütünü savunurlar gayet normal gibi biz düz mantık oluşur. Olmamalı. Adam olmalılar.

Ben eskisi kadar bakmıyorum ntvspor'a.. Rıdvan'ı bu sezon hiç dinlemedim zaten..

Arada bizim renktaşlar msj atıyor adamlar reddediyorlar utanmadan

umursamıyorum artık . izlemiyorumda programlarıda kötü zaten

Galatasaray Türkiyedir ntvspor bunu unutmasın , Galatasaray olmadan bu ülkede ne futbol olur ne de spor.

Ntvspor dün akşam itibariyle terbiyesizliğin f7 yandaşlığının dibine vurmuştur. Galatasaray maçının hemen ertesi BJK teknik direktörünü canlı yayına almış, maçı bekleyen Galatasaray taraftarlarını hiçe saymıştır. GS maçının olduğu gün BJK teknik direktörünün çağrılmasının tesadüf olduğuna inanmak akıl fukaraları için bile fazla enayice bir durum olur. NTVSpora Güntekine ve Rıdvana sormak lazım F7 maçının olduğu gün aynı şeyi yaparmıydınız? BJK teknik direktörünü neden Pazartesi akşamı çağırmadınızda pazar akşamı konuk ettiniz? Bu GS düşmanlığınız nezaman son bulacak?

Ntvspor dün akşam itibariyle terbiyesizliğin f7 yandaşlığının dibine vurmuştur. Galatasaray maçının hemen ertesi BJK teknik direktörünü canlı yayına almış, maçı bekleyen Galatasaray taraftarlarını hiçe saymıştır. GS maçının olduğu gün BJK teknik direktörünün çağrılmasının tesadüf olduğuna inanmak akıl fukaraları için bile fazla enayice bir durum olur. NTVSpora Güntekine ve Rıdvana sormak lazım F7 maçının olduğu gün aynı şeyi yaparmıydınız? BJK teknik direktörünü neden Pazartesi akşamı çağırmadınızda pazar akşamı konuk ettiniz? Bu GS düşmanlığınız nezaman son bulacak?
Dün devre arasında zemin kötü diyerek başladılar Galatasaray konusunu kapattılar..15 dakka boyunca Bursa nasıl öne geçebilir, Bursa nasıl oynamalı,nasıl şablonları denemeli..sonra maç bitti Beşiktaş teknik direktörünü ağırladılar..Rıdvanla Güntekin'in taraftarlık halleri azdı bu aralar..bu maç Galatasaray-Bursaspor maçı boru değil sen 1-2 gün sonra davet ettin de Carvahal mi gelmedi..derbiden daha mı önemli..

Maçı izlediğim için devre arasını takip etmedim. Ancak eve gittiğimde bir ağız tadıyla yorum izleyeyim diye kanalları açtım. TRT1 de program henüz başlamamış. Serhatın programı vardı bir tek. NTVSporu açtım ara arar bakalım ne yumurtlayacaklar diye ana birde baktım saçma sapan bir basket şeysi koymuşlar ne olduğunu anlamadım. Bu Koskoca camiayı hiçe saymak değildirde nedir?

Dün devre arasında zemin kötü diyerek başladılar Galatasaray konusunu kapattılar..15 dakka boyunca Bursa nasıl öne geçebilir, Bursa nasıl oynamalı,nasıl şablonları denemeli..sonra maç bitti Beşiktaş teknik direktörünü ağırladılar..Rıdvanla Güntekin'in taraftarlık halleri azdı bu aralar..bu maç Galatasaray-Bursaspor maçı boru değil sen 1-2 gün sonra davet ettin de Carvahal mi gelmedi..derbiden daha mı önemli..

Maçı izlediğim için devre arasını takip etmedim. Ancak eve gittiğimde bir ağız tadıyla yorum izleyeyim diye kanalları açtım. TRT1 de program henüz başlamamış. Serhatın programı vardı bir tek. NTVSporu açtım ara arar bakalım ne yumurtlayacaklar diye ana birde baktım saçma sapan bir basket şeysi koymuşlar ne olduğunu anlamadım. Bu Koskoca camiayı hiçe saymak değildirde nedir?
bu gece mersin idman yurdu fenere bir koyarsa 1-1.5 saat güzelce yorumlasınlar maçı..yukarda allah var inşallah yenerler ezikleri..

Fb = Şike, Şike = Miy. Bu maçın sonucu belli. Aksi bir durumda emin ol yayın akışı değişir, veya yayın çok kısa tutulur. Yada fenerin kaybetmesindeki başlıca suçlular tartışılır. Hakem, Medya ve Galatasaray !!!

bu gece mersin idman yurdu fenere bir koyarsa 1-1.5 saat güzelce yorumlasınlar maçı..yukarda allah var inşallah yenerler ezikleri..

Yine çıldırttılar dün. Devre arasında, ilk yarıda oynanan oyuna bakınca Bursa daha iyiymiş. Net gol pozisyonları bizden fazlaymış. Canınız cehenneme Rıdvan ve Güntekin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt