NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

seyretmiyorum

seyrettirmiyorum...

çocuklara kahvaltı hazırlıyorum sabah benim büyük kız ( 5 ) tv izliyor Ntvspor açık geldi mutfağa baba dedi neden sürekli fenerden bahsediyor hiç bizim takımı anlatmıyor

izlediğide nerden baksan yarım saat nasıl bir propaganda organı haline getirmişler kanalı yok arkadaş bende izlemiyorum bu saatten sonra

çocuklara kahvaltı hazırlıyorum sabah benim büyük kız ( 5 ) tv izliyor Ntvspor açık geldi mutfağa baba dedi neden sürekli fenerden bahsediyor hiç bizim takımı anlatmıyor

izlediğide nerden baksan yarım saat nasıl bir propaganda organı haline getirmişler kanalı yok arkadaş bende izlemiyorum bu saatten sonra

dilara olmasa bir bile bakmam ama neyse:D

luzumsuz bir kanal. ne zaman acsam mavi studyolarinda 3 kisi oturmus birbirlerine abuk subuk biseyler anlatiyor adli programi izliyorum

bir de seyircili falan programlari oluyor, boca juniors ve trabzonspor formali adamlar tribun gibi biryerde oturup surekli sapka takan top sakalli abi ve abiye benzeyen banu adli ablaya birseyler anlatiyorlar, utopyanin doruklarinda geziyor o anlarda ntvspor. utopyanin temsilcisi bu kanala sevgilerimi sunarim

luzumsuz bir kanal. ne zaman acsam mavi studyolarinda 3 kisi oturmus birbirlerine abuk subuk biseyler anlatiyor adli programi izliyorum

bir de seyircili falan programlari oluyor, boca juniors ve trabzonspor formali adamlar tribun gibi biryerde oturup surekli sapka takan top sakalli abi ve abiye benzeyen banu adli ablaya birseyler anlatiyorlar, utopyanin doruklarinda geziyor o anlarda ntvspor. utopyanin temsilcisi bu kanala sevgilerimi sunarim

hayri sen hangi kanallara takılıyon söylede bizde izleyelim:D

yensen de yenilsen de o prgnın adı güzeldir galatasaraylı kız bir kere kapak yaptı orda

[video=youtube;kA-zLJl_M_I]https://www.youtube.com/watch?v=kA-zLJl_M_I[/video]

'Güzel ablacim' iyi gecirmis, saglam girmis, hazmetmesi zor bir durum :D

az önce Abdullah Ercan ile Onur Belgenin olduğu bir program oynuyordu. Tek lafları fener. fener nasıl eder ne etmeli şöyle yapmalı falan filan. Ulan sanki fener yabancı takımla maça çıkacakmış gibi. Onur öküzü birde şöyle soru sordu A.Ercan a : sence Galatasaray ofsayt gol ile beşiktaş karşısında öne geçmeseydi maçı alabilirmiydi ? Soruya gel :)

dün Bursa-Eskisehir macini basliktan bile vermeyen NTVSpor.net sitesi fener macini ilk mansete tasimis, komediye bak.

birazdan canli yayin falan varsa yüzler gülerek yaparlar yayini

bugun basket macımızın haberinni besiktas tekerlekli sandalye takımının avrupada kupa kazanmasını fenerin tofası yenmesinden daha degersiz görmusler

ntvspor'un fb yandaşlığı Galatasaray'ın menfaatinedir. ilk başta çok rahatsız edici gelebilir ancak uzun vadede fenerbahçe'ye zarar verir çünkü fenerbahçeyi antipatik yapar Galatasaray taraftarını ise birleştirir.

ntvspor'un fb yandaşlığı Galatasaray'ın menfaatinedir. ilk başta çok rahatsız edici gelebilir ancak uzun vadede fenerbahçe'ye zarar verir çünkü fenerbahçeyi antipatik yapar Galatasaray taraftarını ise birleştirir.

Keşke dediğin gibi olsaydı. Ama Türkiye manipülasyon, spekülasyon ülkesi. Siyasette de, iş dünyasında da (finansman) bu böyle. Medya kendi gerçeğini dikte ettirebilmen için en önemli araç. Çünkü Türkiye'de gerçek değil gerçeği nasıl gösterdiğin önemli.

DOĞUŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk 'fanatik' denecek kadar koyu bir Fenerbahçe taraftarı. Maçları sıklıkla stada giderek izlemeyi seviyor. Bir dönem adı Fenerbahçe Başkanlığı için geçmiş olsa da kendisinin, en azından şimdilik böyle bir niyetinin olmadığı biliniyor.

ntvspor u boşuna mı rıdvan a teslim etti..

fbtv ve ntvspor kardeş zaten..

gs.tv.yi seyredemediğim için en güzeli trtspor

Ntv Spor'un Derdi Ne ?

sunucuların suratlarından afedersiniz bok akıyor fb nın sampıyonlugnu 40 gun 40 gece yayınlayanlar bugunlerde basketbol ve voleybol macları yayınlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt