Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.742
- 12.886
- 2.868
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR
seyretmiyorum
seyrettirmiyorum...
seyretmiyorum
seyrettirmiyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çocuklara kahvaltı hazırlıyorum sabah benim büyük kız ( 5 ) tv izliyor Ntvspor açık geldi mutfağa baba dedi neden sürekli fenerden bahsediyor hiç bizim takımı anlatmıyor
izlediğide nerden baksan yarım saat nasıl bir propaganda organı haline getirmişler kanalı yok arkadaş bende izlemiyorum bu saatten sonra
luzumsuz bir kanal. ne zaman acsam mavi studyolarinda 3 kisi oturmus birbirlerine abuk subuk biseyler anlatiyor adli programi izliyorum
bir de seyircili falan programlari oluyor, boca juniors ve trabzonspor formali adamlar tribun gibi biryerde oturup surekli sapka takan top sakalli abi ve abiye benzeyen banu adli ablaya birseyler anlatiyorlar, utopyanin doruklarinda geziyor o anlarda ntvspor. utopyanin temsilcisi bu kanala sevgilerimi sunarim
bir de seyircili falan programlari oluyor, boca juniors ve trabzonspor formali adamlar tribun gibi biryerde oturup surekli sapka takan top sakalli abi ve abiye benzeyen banu adli ablaya birseyler anlatiyorlar, utopyanin doruklarinda geziyor o anlarda ntvspor. utopyanin temsilcisi bu kanala sevgilerimi sunarim
hayri sen hangi kanallara takılıyon söylede bizde izleyelim![]()
:icon_twisted:cay tv
O spiker Murat Caner var ya, hakikaten gerizekalının teki ha. Üst üste o kadar çok hata yapıyor ki inanılmaz yani.
Olacak şey değil
cay tv
Kahrolsun ntv,kahrolsun fener.
ntvspor'un fb yandaşlığı Galatasaray'ın menfaatinedir. ilk başta çok rahatsız edici gelebilir ancak uzun vadede fenerbahçe'ye zarar verir çünkü fenerbahçeyi antipatik yapar Galatasaray taraftarını ise birleştirir.