NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

Twitter

11 RT almış, RT yapıp sesimizi biraz daha yayabiliriz.

ad09d2.png

İndeximiz de güzel. :)

ntv hakkında söyleyeceklerimi söylesem beni atarsınız en iyisi kahrolası pislikler diye alt yazı geçiyim :D siz ne demek istediğimi yine anlarsınız. bence taciz etmeliyiz tiwitte falan yandaşlıklarını yüzlerine vurmalıyız

Bunu yapabiliriz. Birçoğunun twitterda hesabı var ama tabi hakaret etmeden yapmalıyız bence. Sonra haklı çıkarlar

Spormax'ıda bunlara dahil ediyorum. Fb'li sporcuyu yorumcu yapmışlar. Ntvspor'un hatalarıda kaç oldu. Resmi siteden sert bit bildiri yayınlansa neler kaybederiz. Tam tersi yönetim taraftarın gözünde 2 kat büyür. Varsınlar transferi geç yapsınlar.

Twitteri'ni sürekli kullanan arkadaşlar; Lütfen Galatasaray resmi sayfasına ve Galatasaraylı gazetecilere sürekli twitter atın. Maildan bence daha etkili olur. GStv'den Veli Yiğitte'de atılabilir. Her tepki sanalda kalıyor. BAM,bam diyoruz doğru dürüst bir tepki bile yapamadık.Twitterdan transfer duyumlarını paylaşacağınıza şunları sağa sola dağıtın.

Ben kendimce protesto edip seyretmiyorum.Ligtvde Ntv olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Bu tepkiye saygı duyuyorum ama ne yaparsak yapalım boş.Dün twitter da millet saydırıp durdu.Twitterdaki Ntvspor çalışanlarına sitem ettiler.Bir tanesi bile özür dilemedi.Zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalıştılar.Emek Ege'ye kaleci videolarından hep yediği goller gösteriliyor dedim.Yaptığımız video 2 dk ve sırf kurtarıştan ibaretti dedi.(Yeni Muslera videosu öyle ama ben eski videolarını kastetmiştim.)Hiç bir şekilde kabullenmiyorlar yaptıkları hataları.Ulan bari özür dileyin o da yok.

Twitter da RT ledim.İnşallah sesimizi duyurabiliriz ama ne yazıkki pek umudum yok bu konuda.

Her yanlı yayından sonra saygıyla anıyorum...

Ben çözümün bu olmadığını düşünüyorum. Bu bence sorundan kaçış. Biz 30M taraftarı olan bir takımız. Onlara gerekli uyarıları yapacak gücümüz var. Ben izlemem Ntv'yi sen izlemezsin ama başka Galatasaray'lılar izler.

Biz GsCimbom üyeleri icabında diğer taraftarların haklarını da savunmalıyız. Bu nedenle tam tersine yayınları izlemeli, varsa falso bir durum uyarılarda bulunmalıyız. Açıkçası sinir olsam da ben izliyorum ve en azından gelip forumda paylaşıyorum. Belki dikkatinden kaçanlar olmuştur. Onları uyarıyorum.

Çok güzel bir laf vardır abi.. Eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşektir. Bence en güzel tepki izlememektir. Biz tavrımızı açıkca ortaya koyarsak asıl, onlar kendilerine çeki düzen verir. Yoksa biz hem sevmiyor, hemde izliyorsak onlar için bizim bu çabamızın bir önemi olmaz. Nasıl olsa izleniyor, unuturlar gider gibisinden..

Bende destekliyorum bu konuyu...buradaki mod arkadaslar transfer nöbeti bölümünde ara ara uyari yaparken bide buraya ugramalarini söylebilir mesela, nöbette cok kisi var.

Bende izlemiyorum. Son Dakikalari biraz gec ögreniriz farketmez :) Ama Galatasaray´i seven herkes NfbTVSpor´u izlemesin. 2 haftaya kalmaz yag cekmeye baslarlar. Bizim gücümüzü herkes iyi bilir. Büyük bir topluluk Galatasaray taraftari. Türkiye´nin en fazla taraftari olan camia. Izlemeyin. Her platformda protesto edin

Organizasyon şart.

Tepki yanlış...

Bu haberciler arasındaki ufak bi olaydır aslında. En önce haber girme arayışı.. Muhtemelen Fener şampiyon deyip , öyle bi başlık hazırlamışlar. E Fener Ülker son 2 saniyeye önde girince bitti bu maç anlayışıyla yazmış olabilir. Bu kadar büyütülecek bişey yok.. Diğer olan şeyler için aynısını çok araştırırsanız bizim için veya Beşiktaş için de bulabilirsiniz. Unutmayın ki Forlan'ı Beşiktaş'a vermişlerdi son dakikayla. :) Olabilecek şeyler bunlar.

Ntvspor Türkiye'nin büyük bir açığını kapatmıştır. Kaliteli ve tarafsız yayın yaptığını düşünüyorum ve inanıyorum. Sizinle aynı fikirde değilim , çok büyütüyorsunuz.

Ntvspor izlemeyelim arkadaşlar. Mesaj paketlerine üye olmayalım. Kazandırmayalım şu adamlara. Her türlü platformda tepkimizi dile getirelim.

Tepki yanlış...

Bu haberciler arasındaki ufak bi olaydır aslında. En önce haber girme arayışı.. Muhtemelen Fener şampiyon deyip , öyle bi başlık hazırlamışlar. E Fener Ülker son 2 saniyeye önde girince bitti bu maç anlayışıyla yazmış olabilir. Bu kadar büyütülecek bişey yok.. Diğer olan şeyler için aynısını çok araştırırsanız bizim için veya Beşiktaş için de bulabilirsiniz. Unutmayın ki Forlan'ı Beşiktaş'a vermişlerdi son dakikayla. :) Olabilecek şeyler bunlar.

Ntvspor Türkiye'nin büyük bir açığını kapatmıştır. Kaliteli ve tarafsız yayın yaptığını düşünüyorum ve inanıyorum. Sizinle aynı fikirde değilim , çok büyütüyorsunuz.

İçine OĞUZ SERDAR kaçmış,ciddiye almayın kardeşlerim!

Bu tepkiyi büyütmeliyiz izleme izlettirme.

fener bizi içerde yenince fenerbahçe deplasmanda yendi diye haber girip biz deplasmanda yenince fenerbahçe kendi evinde yenildi demek ne kadar tarafsız olabilirki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt