- 22 Kasım 2008
- 13.214
- 2
- 1.363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ntv hakkında söyleyeceklerimi söylesem beni atarsınız en iyisi kahrolası pislikler diye alt yazı geçiyimsiz ne demek istediğimi yine anlarsınız. bence taciz etmeliyiz tiwitte falan yandaşlıklarını yüzlerine vurmalıyız
Ben kendimce protesto edip seyretmiyorum.
Ben kendimce protesto edip seyretmiyorum.Ligtvde Ntv olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
bu ntvspor skandallarını toplayıp belge haline getirebilirmisiniz bunlar çok önemli
Ben çözümün bu olmadığını düşünüyorum. Bu bence sorundan kaçış. Biz 30M taraftarı olan bir takımız. Onlara gerekli uyarıları yapacak gücümüz var. Ben izlemem Ntv'yi sen izlemezsin ama başka Galatasaray'lılar izler.
Biz GsCimbom üyeleri icabında diğer taraftarların haklarını da savunmalıyız. Bu nedenle tam tersine yayınları izlemeli, varsa falso bir durum uyarılarda bulunmalıyız. Açıkçası sinir olsam da ben izliyorum ve en azından gelip forumda paylaşıyorum. Belki dikkatinden kaçanlar olmuştur. Onları uyarıyorum.
aynen. bundan sonraki olacaklari ve simdiye kadar yaptiklarini screenshot olarak burda arsiv´leyelim
Tepki yanlış...
Bu haberciler arasındaki ufak bi olaydır aslında. En önce haber girme arayışı.. Muhtemelen Fener şampiyon deyip , öyle bi başlık hazırlamışlar. E Fener Ülker son 2 saniyeye önde girince bitti bu maç anlayışıyla yazmış olabilir. Bu kadar büyütülecek bişey yok.. Diğer olan şeyler için aynısını çok araştırırsanız bizim için veya Beşiktaş için de bulabilirsiniz. Unutmayın ki Forlan'ı Beşiktaş'a vermişlerdi son dakikayla.Olabilecek şeyler bunlar.
Ntvspor Türkiye'nin büyük bir açığını kapatmıştır. Kaliteli ve tarafsız yayın yaptığını düşünüyorum ve inanıyorum. Sizinle aynı fikirde değilim , çok büyütüyorsunuz.