NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor'un FB Yandaşlığına; HAYIR

Meireles tükürdükten sonra Yanıt bekleyen sorular... haberi yapan...

Melo tükürdükten sonra şu haberi haberi yapmayan ne denir

Ş.refsiz nontvspor...

Ntvspor'un sitesine girdim. İlk haber Fenerin Bate maçıyla ilgili. Avrupa Kupası'yla ilgili jenerik hazırlarken Uefa Avrupa Ligi'nde oynayan Feneri bizden öne koymuşlardı. Sanki Şampiyonlar Ligi'nden bir önceliği varmış gibi. Yuh artık. Mümkün mertebe izlemiycem bu kanalı. TRT Spor'a bakıyim diyorum ama onlarda da bir Fener yandaşlığı seziyorum.

Bunun olması doğal adamların patronu feneve Saw'u alan kişi ne bekliyorsunuz ki?

kesinlikle tarafsız bir kurum olduklarını düşünmüyorum bunu rıdvan bile itiraf etmişti ama sonra dolambaçlı yollarla yine devam ettiler ntvspor çarpı işareti koyalım sitenin gorunur yerine ve bu konuda bizden çok ultraslanın örgütlenmesi lazım

Düşünün, patronunuz koyu fbli. 10 milyon EUR verip Sow'u alacak kadar, binlerce dolara en lüks locaları her zaman kiralayacak kadar. Siz çalışanlar ne yaparsınız? İster istemez taraflı yayın yapıyorlar...

[h=1]KAN TER İÇİNDE![/h] 24 Şubat 2013 20:57 NTVSpor.net

[h=2]Kasımpaşa başladı, Fenerbahçe bitirdi! Kadıköy'deki zorlu 90 dakikada ilk yarıyı 1-0 geride kapayan F.Bahçe, çok ter döktüğü maçı Webo'nun kanayan başıyla kazandırdığı penaltıyla kopardı: 1-3[/h]

Vay anasını kan ter içinde demek :o

İzlemeyelim abi cidden.Yani ne diyo falan fb yandaşlığı yapıcak mı diye bakmak için bile

Rıdvan Dİlmen

"Hakem oyunu direkt olarak etkiledi. Hem Ordu'ya hem de Galatasaray'a vermediği kartlar var. Bence iki takım da hakemden memnun değil. Selçuk'un, Gökhan'ın ve Hakan'ın en az iki kere kart görmesi gerekiyordu. Amrabat'ın maçı kartsız bitirmesi oldukça enteresan. Hakemin kendine aşırı bir güveni vardı ancak böyle yönetim yapılmaz."

sizce bu adam hangi maçı izledi yoksa maça kafası güzel olarakmı çıkıyor. Yazıklar olsun sizin yayıncılık anlayışınıza.

Aynen öyle. Hatta Orduya kızdı. 2-0 öndesin niye 2 forvetle oynuyorsun anlayamıyorum. :asd: Maç 2-0 dan 4-2 ye gelmiş, bunu konusması gerekirken Galatasaray'da atılması gerekenleri vs. konuşuyor. Pis Şikeciler

Olay şu ki Ferit Şahenk Fenerbahçe'nin önemli bir kongre üyesi.Aziz Yıldırım'ın kankası.Dolayısı ile bütün spor çevresi fenerli.Çevresindekiler fenerli olduğu için; ister istemez yorumcusundan kameramınına rejisine kadar işe alınan herkes fenerli.Ee bir yerde sadece bir takımı tutan insanlar varsa ne kadar tarafsızlık beklersiniz.

Eninde sonunda bir yerden çıkıyor.Arkadaşın verdiği Kasımpaşa maçı haberi buna çok iyi örnek ve ya Emenike'ye nin parasını 3+1+1+1... diye yazmaları.

Hani gidip Ömer Çavuşoğlu'nu yorumcu yapsalar inanın sevinicem ama onlar tarafsız gibi gözüken sinsi adamları alıyorlar.Rıdvan, Gürcan...Örneğin Rıdvan;bizim alehimize ve ya fener lehine hakem hatalarını pek konuşmaz ama fener alehine yanlış taç verilsin hemen"Ben hakem konuşmam ama o taçı hakem yanlılş verdi döndü gol oldu"(Abartmıyorum bunu gerçekten söyledi büyük ihtimal es es fener maçı için)

Hatta herkes fenerli olduğu için bu objektif yorumcuları da etkiliyor.Örneğin Mehmet Demirkol fenerli olmasına rağmen gerçekten tarafsız yorum yapar.Ama bu sıralar o da fener lehine konuşmaya başldı.(about aziz mereiles)

Son 4-5 yildir sistemli ve organize bicimde medya donusturuldu. Ne kadar fb yalakaligi yapacak adam varsa kanallarda gorev almasi saglandi, ne kadar diger takimlari tutan yorumcu varsa uzaklastirildi.

Dusunun Erman'i bile aleni sekilde kovdurdu.

Bunlari yapan kim oldugu belli.

Amac yeni jenerasyonlarin fbli olmasini saglamak.

Bu etki daha en az 3-4 yil devam edecektir ama kendi kazdiklari kuyuya dusup bu etkiyi tersine cevirecek olan da yine ayni kisi.

İlahi adalet Allah ayaklarini dolandirdi, daha da dolandiracak.

Basariyla degil hileyle, sikeyle, komployla, tehditle taraftar kazanmaya calisanlar sonunda yapayalniz kalacaklar.

Bir ara hangi takımı tutuyorlar diye spor gazetelerinin yöneticilerini araştırmışlardı , orada da şikeci takım açık ara öndeydi ama asıl major tv kanallarının programcı, moderatör, yorumcu, muhabir, kameraman, editör, bok püsür kadrolarını bir araştırsalar göreceğiz ki 80%'i fenerli.

Oysa Türkiye genelinde yapılan tüm araştırmalarda Galatasaray taraftarının daha fazla olduğu biliniyor. Burada şu soru akla geliyor, fener taraftarlarının spor medyası konusunda gizli, özel bir yetenekleri mi var?

Allah aşkına Fener dün top mu oynadı ? Güntekin Onay bile öyle abarttı ki yok muhteşem oynamış ,yok top göstermemiş..Farklı maçları izledik galiba

Bir ara hangi takımı tutuyorlar diye spor gazetelerinin yöneticilerini araştırmışlardı , orada da şikeci takım açık ara öndeydi ama asıl major tv kanallarının programcı, moderatör, yorumcu, muhabir, kameraman, editör, bok püsür kadrolarını bir araştırsalar göreceğiz ki 80%'i fenerli.

Oysa Türkiye genelinde yapılan tüm araştırmalarda Galatasaray taraftarının daha fazla olduğu biliniyor. Burada şu soru akla geliyor, fener taraftarlarının spor medyası konusunda gizli, özel bir yetenekleri mi var?

Stratejik öneme sahip karar alma noktasında ne kadar başarılı olduklarını yakın geçmişte öğrendik zaten. Bu bilgiden hareketle görsel medyayı da ele geçirme gayreti içinde olabileceklerine hayret etmemek lazım.

Allah aşkına Fener dün top mu oynadı ? Güntekin Onay bile öyle abarttı ki yok muhteşem oynamış ,yok top göstermemiş..Farklı maçları izledik galiba

Futbol oyun kalitesi izafi bir kavram. Dün akşamki Plzen, PTT 1. ligde zor tutunur. Karşısında kim olsa Barcelona gibi görünürdü. Geçen gün Eskişehir maçındaki halimizle bile bunları rahat yenerdik.

Ayaklarında top tutamayan, sürekli top kaybı yapan, orta saha ve defansı böylesine boş bırakan bir takım iki maçta Napoli'ye nasıl 5 gol attı anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt