NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor'un FB Yandaşlığına; HAYIR

Katılmıyorum 3-4 yıl daha süreceği önermesine,yeni kuşak Galatasaraylı genelde.

Yalnız şöyle birşey de var : Son 10 senedir falan da fb'liler çoğaldı. Bizim kuşağın çoğu Galatasaraylı ise de bizden sonrakilerin çoğu fb'li. Eğer biz geçmiş 10 yılı heba etmeseydik ve devamlılık sağlasaydık fb gelecek yıllarda Bjk pozisyonuna düşebilirdi...

Mesela benim 12 yaşında bir yeğenim var, Galatasaray'ın Avrupa başarılarını bilmez,bir Aziz görmüştür,Kadıköy galibiyeti görmemiştir GS'nin ve meşhur kümede kal GS sloganlarının olduğu zamanlarda Galatasaray'ı neredeyse bir Anadolu kulübü sanmıştı. Aziz Yıldırım'ın sindirme politikasının bir sonucu bence bu.Tabii bizim yanlış yönetimlerimiz de tuz biber oldu maalesef buna...

Yalnız şöyle birşey de var : Son 10 senedir falan da fb'liler çoğaldı. Bizim kuşağın çoğu Galatasaraylı ise de bizden sonrakilerin çoğu fb'li. Eğer biz geçmiş 10 yılı heba etmeseydik ve devamlılık sağlasaydık fb gelecek yıllarda Bjk pozisyonuna düşebilirdi...

Mesela benim 12 yaşında bir yeğenim var, Galatasaray'ın Avrupa başarılarını bilmez,bir Aziz görmüştür,Kadıköy galibiyeti görmemiştir GS'nin ve meşhur kümede kal GS sloganlarının olduğu zamanlarda Galatasaray'ı neredeyse bir Anadolu kulübü sanmıştı. Aziz Yıldırım'ın sindirme politikasının bir sonucu bence bu.Tabii bizim yanlış yönetimlerimiz de tuz biber oldu maalesef buna...

Yok hocam öyle olacağını sanmam,şampiyonlara bakar herkes,şampiyonluk sayımız eşit son 10 senede.Kaldı ki bizim Uefa zamanında da böyle olmamıştı,Fenerde de olmaz.4-5 sene sonra medyanın Galatasaraylı olacağını düşünüyorum.O insanların çocukluğu hep Fb'nin iyi olduğu,bizim de 14 sene şampiyon olamadığımız yıllara denk geliyor.

Yok hocam öyle olacağını sanmam,şampiyonlara bakar herkes,şampiyonluk sayımız eşit son 10 senede.Kaldı ki bizim Uefa zamanında da böyle olmamıştı,Fenerde de olmaz.4-5 sene sonra medyanın Galatasaraylı olacağını düşünüyorum.O insanların çocukluğu hep Fb'nin iyi olduğu,bizim de 14 sene şampiyon olamadığımız yıllara denk geliyor.

Şu kısım kesin zaten. Ve buradan yola çıkıp oranlarsak eğer, gelecekte bir mesaj önce bahsettiğim fb'li kesim daha sonra çoğunluk olsa bile baskın olamayacaktır.Ama o kayıp yıllara insan üzülmüyor değil. Daha da baskın olabilirdik. Zaten iş taraftar sayılarında bitiyor. Gücü elinde bulunduran ekonomik olarak da yönlendiriyor(müsteri bazında),toplumsal olarak da kulübü yükseltiyor.

Bu dediginde haklisin ama iste bu durumun degismesi icin bence biraz zaman gececek.

Ben de aynisini demistim, medyadaki degisim icin de birkac sene gerekecek diye.

Şu kısım kesin zaten. Ve buradan yola çıkıp oranlarsak eğer, gelecekte bir mesaj önce bahsettiğim fb'li kesim daha sonra çoğunluk olsa bile baskın olamayacaktır.Ama o kayıp yıllara insan üzülmüyor değil. Daha da baskın olabilirdik. Zaten iş taraftar sayılarında bitiyor. Gücü elinde bulunduran ekonomik olarak da yönlendiriyor(müsteri bazında),toplumsal olarak da kulübü yükseltiyor.

Aynen, artik taraftar sayisi cok onemli rol oynuyor. Ama tabi maclari izleyen, para harcayan taraftar sayisi.

Onceden bu cok boyle degildi, iyi bir takim kuran veya bir jenerasyon yakalayan da basarili olabiliyordu.

Ama ozellikle son 10 senedir ekonomik guc 1 numarali etken oldu.

Bu da iyi bir stat ve para harcamaya hazir taraftarlarla olabiliyor.

Fb seyircisi yasi itibariyle formaya para ayirabilen ligtv alabilen yasta, ama artik birkac sene sonra bu durum degismeye baslayacak.

Aynen, artik taraftar sayisi cok onemli rol oynuyor. Ama tabi maclari izleyen, para harcayan taraftar sayisi.

Onceden bu cok boyle degildi, iyi bir takim kuran veya bir jenerasyon yakalayan da basarili olabiliyordu.

Ama ozellikle son 10 senedir ekonomik guc 1 numarali etken oldu.

Bu da iyi bir stat ve para harcamaya hazir taraftarlarla olabiliyor.

Fb seyircisi yasi itibariyle formaya para ayirabilen ligtv alabilen yasta, ama artik birkac sene sonra bu durum degismeye baslayacak.

Zaten Lig Tv'nin Fenerbahçe'ye bu kadar önem vermesinin başlıca nedeni bu. İyi müşteriler şu an. Galatasaray'ın 8. olduğu sezon gıkı çıkmamıştı yayıncı kuruluşun veya Federasyonun ama fb için ligin statüsünü değiştirdiler. Çünkü fb para basıyordu..

Zaten Lig Tv'nin Fenerbahçe'ye bu kadar önem vermesinin başlıca nedeni bu. İyi müşteriler şu an. Galatasaray'ın 8. olduğu sezon gıkı çıkmamıştı yayıncı kuruluşun veya Federasyonun ama fb için ligin statüsünü değiştirdiler. Çünkü fb para basıyordu..

O zaman Türk futbolu niye ilerlemiyor diye ağlamasınlar programlarda.İyi giden takımın önü kesilmeye çalışılırsa kalıcı başarılar nasıl gelecek?

Bir ara istatistikleri yayımlanmıştı. O da yalan, Lig TV aboneliği olan Galatasaray taraftarı daha çok.

-----

Devrearası programında Güntekin ; " Hakem göremedi top çok hızlıydı " dedi... ( Nasıl olduysa artık bende şaşırdım. )

Rıdvan 'ın cevabı ; " Göremedi yanlış tabir. Görecek arkadaş. "

Hani bir zamanlar başkanı Fener lehine bir durumun olduğu bir maçtan sonra " Hakemleri suçlamayalım , onlarda insan " diyen kulübün eski futbolcusu.

Hani aynı başkan yukarıdaki sözü söyledikten 2 hafta sonra " sözde" Fener'in hakem yüzünden maç kaybetmesinden sonra ; " Bu hakemlerle lig bitmez " demişti...

Rıdvan tarafsız biri mi; Hayır... Yorumları , konuşmaları ; Hayır...

Hangi takımı tutuyor; " Fenerbahçe ", Çıktığı TV nin sahibi hangi takımlı ; " Fenerbahçe "...

NTV ve NTVspor izlememin tek sebebi haftasonları İspanya Ligi maçları...Emin olun İspanya Ligi ni bıraksa birçok Galatasaraylı için bitecek NTV-NTVspor...

Bayram var kanalda, Bağdat caddesinde yatacaklar bu gece.

Sitesindeki ilk 10 haber Fener'e ait, ana sayfada gözüken 6 video fener'e ait :ayatollah:

Yeminle biz Sampiyonlar Ligi kupasini alsak boyle yaglama cekmezler,goren duyan fener Galaksiler Arasi Kupayi Dunyaya getirdiler sanir.

uefa kupasını ŞL'den daha önemli bir turnuva olduğunu insanlara anlatmaya çalışan bir kanal

Lazio maçının özetinde topun Lazio'nun ayağında olduğu bir kare bile yok.

Bayram var kanalda bayram, ay beyaz deniz mavi eğlenin kızlar..

Israrlar avrupanın son 4 takımı arasına girmeye yakın oldugunu vurguluorlar. Ulan mallar o zaman CL deki son 8 takım nolacak onu hesaba katan yok.

Ayrıca dün spor gecesinde sırf 4-5 kere bagdat caddesine baglandilar. Canlı yayınlarla. Heryerde bayram havası bi an sandım ki fener şampiyonluk kutluyor.

Rıdvan'ın içi çok acımış bugün. Saçmalıyor.:asd:

2 beyinsiz yan yana konuşuyor yine ahahahaha lan rıdvan salağı kork bizden bu sene de kupayı almaya dandirik stadınıza geliyoruz...

KOYDUK MU ?

İmparator:''Burdan rıdvana da bir haberim olsun.Bana neyin yakışıp yakışmadığını ben daha iyi bilirim.O da ona göre konuşsun.''

FATİH TERİM AYARI!

beyler tamam iyi guzelde İCRAAAAAT YOOOK (Edit)

artık ntvyi boykot edelimmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt