NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

Tabiki organize bir şekilde protesto edilmelidir. Ben buna birşey söylemiyorum. Ama adamlar binalarına Fenerbahçe bayrağı asmış. Olay nerelere gelmiş artık düşünün. Bence fazla irdelemeye gerek yok. Yalnız yine söylüyorum, ciddi bir protesto şart. Ben bunu kabul edemeyenlere birşey söylemiyorum. Sadece şahsi fikrimi söyledim. :)

İşte biz de ciddi protesto tavrındayız işin, herkes elinden geldiğini yapar.

Ben rahatsız olmazsam sen rahatsız olmazsan fb tv gibi yayın yapmaya devam ederler..

Biz demiyoruz ki tuttukları takımı değiştirsinler, ama bu kadar da taraflı yayın yapılmaz genel bir spor kanalıyım diye geçinip "tarafsız yayın" diye işlerine geldiklerinde konuşuyorlarsa.

Yanlı yayını bir yana, okadar ucuz bir yayın olamaz.. Bir Video playlist oluşturulmuş saat başı aynı video grubu giriyor, Mehmet demirkolun pogramı tok karına günde 3 öğün veriliyor. Ohh kebap ucuz iş ikitanede bayan sipiker, Zaiss mercekli iki Profesyonel kamera devam.. Sabahtan beri aynı şeyler dönüyor, izlemeyin izlettirmeyin zaman kaybı sadece.

Kaleci ismi gecer, kabak gibi yedigi golleri gösterirler durmadan. Forvet ismi gecer, kacirdigi golleri gösterirler. Sampiyon Ülkerspor yazarlar, Selcuk´un alacagi parayi serefsizce abartirlar. Serdar Kesimal transferini gündeme bile getirmezler, Emenike´ye verilen parayi hasir alti yaparlar.

fotomaçın renklisi başka şey değil millette sürekli izliyor anlamış değilim

ekran önündeki fb şakşakcılarını bir kenara bırakın. ntvpsor.net editorleri ve ntvspor da haber video ve metinlerini hazırlayan ekip rezalet

ntvspor BOYKOT!!!!

ya ispanya gibi herkesin medyası olucak suan tek taraflı ama. ya da herkes gercekten tarafsız olucak.

Dün bir renktaşımız konuyla ilgili fotoğraf koymuştu buraya da koyalım kenarda dursun..

bv0joz.jpg

Şu resimin çekilme yeri Maslak.Bu binanın önünden dün geçtiğimde çok dikkatimi çekti,bu NTV'nin tabelası var ama tam olarak binanın nerede olduğu belli değil.Bu bayrakların olduğu bina Tekstilbank ve Tekstil Yatırım binaları.Ama NTV tabelası da bu binaların bahçesinde karışık bir durum.O arkada kahverengi olan bina da NTV'nin binası değil sanırım.

Şu topik daha fazla hit almalı. Hem ağlıyoruz Ntv taraflı diye hemde destek yok. Adamlar okuyup kapatıyorlar. Ntv'den birisi girip siteye ne diyolar diye baksa topu topu 30 mesaj görecek, sonra devam Fener yalakalığına.

Muslera; Galatasaray ile anlaşma noktasındayken yediği golleri gösteriyorlardı...Muslera ile anlaşamama ihtimalinin yüksek olduğu bugünkü haberde pantervari kurtarışlar ekranları süslüyordu..

Yani çok mu abartıyoruz diyeceğim de, bu durum son günlerde bayağı ilgimi çekti...

Muslera; Galatasaray ile anlaşma noktasındayken yediği golleri gösteriyorlardı...Muslera ile anlaşamama ihtimalinin yüksek olduğu bugünkü haberde pantervari kurtarışlar ekranları süslüyordu..

Yani çok mu abartıyoruz diyeceğim de, bu durum son günlerde bayağı ilgimi çekti...

Abartı yok. Onlara söylesen diyecekleri şu 'Oha yani bu kadarda mı ince düşünüyoruz'. Evet o kadar ince düşünüyorsunuz. O kadar eziksiniz

Şu topik daha fazla hit almalı. Hem ağlıyoruz Ntv taraflı diye hemde destek yok. Adamlar okuyup kapatıyorlar. Ntv'den birisi girip siteye ne diyolar diye baksa topu topu 30 mesaj görecek, sonra devam Fener yalakalığına.

Bu index 3 forumun açılışını süslüyor. ScoutGS daha önceden yayınladı, onların da portallarında benzer haber var.

Bizi küçümseyemezler. ;)

Doğru söylüyorsun,üyeler gelip bir yorum yapmalı.

Bu index 3 forumun açılışını süslüyor. ScoutGS daha önceden yayınladı, onların da portallarında benzer haber var.

Bizi küçümseyemezler. ;)

Tebrikler. Mutlaka bir plan yapılmıştır ama ben GSCimbom olarak kendi içimizde daha fazla hit bekliyorum.

Galatasaray tv, Türksat'a geçtiği vakit bunların hiç biriyle uğraşmak zorunda kalmayacağız. Ayrıca bu haberlerden sonra bende Trt Spor'u takip etmeye başladım. Gayet güzel, herkese öneririm.

Galatasaray tv, Türksat'a geçtiği vakit bunların hiç biriyle uğraşmak zorunda kalmayacağız. Ayrıca bu haberlerden sonra bende Trt Spor'u takip etmeye başladım. Gayet güzel, herkese öneririm.

Ben çözümün bu olmadığını düşünüyorum. Bu bence sorundan kaçış. Biz 30M taraftarı olan bir takımız. Onlara gerekli uyarıları yapacak gücümüz var. Ben izlemem Ntv'yi sen izlemezsin ama başka Galatasaray'lılar izler.

Biz GsCimbom üyeleri icabında diğer taraftarların haklarını da savunmalıyız. Bu nedenle tam tersine yayınları izlemeli, varsa falso bir durum uyarılarda bulunmalıyız. Açıkçası sinir olsam da ben izliyorum ve en azından gelip forumda paylaşıyorum. Belki dikkatinden kaçanlar olmuştur. Onları uyarıyorum.

Protesto zamanı gelmişti zaten , çok doğru karar :005:

Indexte tam yerinde olmuş.

NtvSpor'un FB Yandaşlığına HAYIR.

ntv hakkında söyleyeceklerimi söylesem beni atarsınız en iyisi kahrolası pislikler diye alt yazı geçiyim :D siz ne demek istediğimi yine anlarsınız. bence taciz etmeliyiz tiwitte falan yandaşlıklarını yüzlerine vurmalıyız

Bu konuda şikayette bulunabileceğimiz bir merci var mı ki?

Facebook sayfamda da şöyle paylaştım bu sayfayı, yayabildiğimiz kadar yayalım.

"Renkdaşlar bunu yayabildiğimiz kadar yayıyoruz. ntvspor taraflı yayından vazgeçene kadar o kanalı izlemek yok biz Galatasaraylılar ve diğer şerefli kulüb taraftarları için..."

destek veriyoruz ve daha da duyurmamız lazım sesimizi sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla...

NFbTvSpor ölümüne yandaş.Bunu her zaman,her şartta ispat ediyor.Bir değil,iki değil.Defalarca yaptılar.Baros'un fesih olayı,Selçuk'un alcağı para.Emenike'nin bonservisi 9 milyon euro iken,NtvSpor'da 7+2 şeklinde veriliyor.Ama Selçuk'un alacağı parayı yanlış lanse edip,insanları galeyana getiriyorlar.Ayıp demek istiyorum ama ayıbı da geçtiler.Adilik resmen bunların yaptığı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt