NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

Çok güzel bir laf vardır abi.. Eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşektir. Bence en güzel tepki izlememektir. Biz tavrımızı açıkca ortaya koyarsak asıl, onlar kendilerine çeki düzen verir. Yoksa biz hem sevmiyor, hemde izliyorsak onlar için bizim bu çabamızın bir önemi olmaz. Nasıl olsa izleniyor, unuturlar gider gibisinden..

Eşeği eşek olarak kabul edersen sinirlenmezsin, umursamazsın. Peki neden o zaman tepki gösteriyoruz. Demek ki dikkate alıyoruz

Tepki yanlış...

Bu haberciler arasındaki ufak bi olaydır aslında. En önce haber girme arayışı.. Muhtemelen Fener şampiyon deyip , öyle bi başlık hazırlamışlar. E Fener Ülker son 2 saniyeye önde girince bitti bu maç anlayışıyla yazmış olabilir. Bu kadar büyütülecek bişey yok.. Diğer olan şeyler için aynısını çok araştırırsanız bizim için veya Beşiktaş için de bulabilirsiniz. Unutmayın ki Forlan'ı Beşiktaş'a vermişlerdi son dakikayla. :) Olabilecek şeyler bunlar.

Ntvspor Türkiye'nin büyük bir açığını kapatmıştır. Kaliteli ve tarafsız yayın yaptığını düşünüyorum ve inanıyorum. Sizinle aynı fikirde değilim , çok büyütüyorsunuz.

Sadece o değil konu. Baros mevzusunda da mı (tabi konuyu biliyorsan) daha önce haber yaptılar, yanlışlıkla oldu. Bence bir daha gözden geçir

Twitteri'ni sürekli kullanan arkadaşlar; Lütfen Galatasaray resmi sayfasına ve Galatasaraylı gazetecilere sürekli twitter atın. Maildan bence daha etkili olur. GStv'den Veli Yiğitte'de atılabilir. Her tepki sanalda kalıyor. BAM,bam diyoruz doğru dürüst bir tepki bile yapamadık.Twitterdan transfer duyumlarını paylaşacağınıza şunları sağa sola dağıtın.

Ntvspor izlemeyelim arkadaşlar. Mesaj paketlerine üye olmayalım. Kazandırmayalım şu adamlara. Her türlü platformda tepkimizi dile getirelim.

Arkadaşlar izleyin. Neye tepki verdiğimizi bilelim. İzleyin ama tepki verin. Takip ediyoruz deyin. Takip edildiklerini bilsinler

Transfer Nöbet'ini bir süreliğine kilitleyip,insanları buraya yönlendirmelisiniz mod arkadaşlar.

@Meric Babacan

Bende sizinle aynı fikirdeydim. Ama, bu kadar olay tesadüf olamaz. Kendi bünyesinde taraf değilse bile, kurumda çalışan şahısları koordine edemiyor demektir.

Çok güzel bir laf vardır abi.. Eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşektir. Bence en güzel tepki izlememektir. Biz tavrımızı açıkca ortaya koyarsak asıl, onlar kendilerine çeki düzen verir. Yoksa biz hem sevmiyor, hemde izliyorsak onlar için bizim bu çabamızın bir önemi olmaz. Nasıl olsa izleniyor, unuturlar gider gibisinden..

Ayrıca izlemeyecek olan sadece 1000-2000 kişi çıkar. Biz 30M taraftarız. Diğerlerinin nereden haberi olacak. Önemli olan Ntv yi düzeltmek. Onları yapacak olan bizleriz ve ne yapmamız gerektiğini de izleyerek öğrenebiliriz

Seyretmeyin arkadaslar,burada yorumlar kampanya filan hikaye,kanalin reklamini yapiyorsunuz,reklamin iyisi kötüsü olmaz,seyretmeyin yeter,konuda kapatilmali

İçine bişey kaçırırım , çıkaramazsın.

Yahu federasyonun sitesinde öyle yazıyormuş adamlar da güvenip haber yapmış burda suçu olan TFF.

Tamam peki neden başka kanallar haber yapmadı. Galatasaray'dan birisini, mesela Hasan Şaş'ı veya Davala'yı veya Terim'i aramak zor mu? Değil. Haluk Yürekli hepsiyle samimi. Ama haber yapmak daha işlerine geldi. Bu konuda ben haklıyım

Ben ntvspor`u biraz mecburiyetten, bazi programlarida (nba maclari ve nba stüdyo gibi) begenerk izliyorum, malesef alternatif iyi spor kanali yok, GSTV bir an önce acik olmasi lazim ama buda yetmez kalitesi baya bi yukari cikartmasi lazim...

Tamam peki neden başka kanallar haber yapmadı. Galatasaray'dan birisini, mesela Hasan Şaş'ı veya Davala'yı veya Terim'i aramak zor mu? Değil. Haluk Yürekli hepsiyle samimi. Ama haber yapmak daha işlerine geldi. Bu konuda ben haklıyım

Kalbini kırmak istemiyorum ama herşeyi hakkaten çok biliyorsunuz. Burada durmayın o zaman okulunu okuyup gazeteci , televizyoncu olun.

Baros haberi verilince zaten kimse inanmadıki ntvspor hemen inanmış.Yahu Barosu göndermek istesek neden sözleşmesini fesh edelim. Şuan kendine kulüb bul desek baya takım ister. Haberin yanlış olduğu belli idi, Yönetimden birini arayabilirler. Emenike'ye yüklü bonservis fiyatı verilince, Selçuk'un fiyatını yüksek göstererek gündemi değiştirdiler. 2 haftadır muslera haberi yapıyor hep yediği golleri sıralamışlar.

Sadece izlemeyin demekle düzelmez bu işler. Fb resmi kanalı Nontvspor'a somut bir tepki gösterilmeli.

Seyretmeyin arkadaslar,burada yorumlar kampanya filan hikaye,kanalin reklamini yapiyorsunuz,reklamin iyisi kötüsü olmaz,seyretmeyin yeter,konuda kapatilmali

Ben NTV seyretmeyeyim OK ama konu hakkında başka türlü nasıl kamuoyu oluşturacağız ki? 10 küsur bin üyemizden, hergün foruma uğrayan on küsur bin misafirimizden kaçı haberdar NTV nin yaptığı bu ilkesiz yayıncılıktan? Onların farkındalığını artırmak varken, konuyu neden kapatalım?

İçine bişey kaçırırım , çıkaramazsın.

Yahu federasyonun sitesinde öyle yazıyormuş adamlar da güvenip haber yapmış burda suçu olan TFF.

Ben NTVspor'u kanal olarak begeniyorum, doğru yayın yaptıklarını da düşünüyorum. Bence cok iyi bir spor kanalı. Yalnız Baroş olayını düşünmeden girdiler ve aptal bir hareketti (bu GS karşıtı demek değil tabii ki) Bununla beraber Turkiye gibi bir ülkede Galatasaray sempatizanı yorumcu bulundurmamak büyük bir hatadır.

Bir de kaleci transfer ediliyorsa hele Muslera gibi bir adam söz konusuysa sadece adamın yediği hatalı golleri göstermek bence fahiş bir hatadır. Kanalda Galatasaraylı biz göz bulunmasının bu nedenle gerekli olduğunu düşünüyorum...

Bu yapılanları yanlış olarak değil yandaşlık olarak görüyorum. Sırf F. Ülker'in kazandığı maçtan sonra son dakika olarak verip, bizim galibiyetimiz altyazıyla geçiştirmeleri bile yeterli.

Ne demek kardesim abartiyorsunuz? NtvSpor´un yandasligi artik inanilmaz boyutlara ulasmistir. Ne hatasi? Bu hata filan degil. Bütün yayinlari Fenerbahce´yi yüceltmek, Galatasaray´i karalamak üstüne kurulu. Fenerbahce´nin yanlis transferlerini bile müthis bir transfer basarisiymis gibi gösteren bir kurulus. Medya önemlidir.

Emenike kazigina 7+2 Milyon gibi sacma bir haber yapip, Selcuk Inan transferinin önemine deginmeden 20 Milyon´a mal oldu demeleri nedir? Hata mi? Sen tarafsiz bir kurulussan ona göre yayin yapacaksin. Yok öyle yagma.

- Resimlere dikkat edin..Herzaman top Fenerbahceli sporcunun elinde. Onlar hücum yaparken cekilen resimler hep. Her bransta

- Transfer haberleri....Kaleciyse, yedigi sacma goller, forvetse, kacirdigi goller gösterilir.

- Yorumcular....Fanatik Fenerbahceli olduklarini saklamayan adamlar cogunlukta. Fenerbahce´yi övmekten baska birsey yaptiklari yok

- Ntv binasinin önündeki Fenerbahce bayragi..Tarafsiz bir kurulussan böyle bir haysiyetsizligi yapamazsin

- Hata diye gecistirilen serefsizce basliklar

Bunun gibi 50 neden daha sayabiliriz. Ne abartmasi, ne hatasi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt