NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

Tepki yanlış...

"Yanlış" demen doğru değil de, ben seni "katılmıyorum" demiş kabul edeyim.

Ortak tepki veriyoruz ve bu konuda konsensus olduğunu net olarak görebiliyorum. İçimizde karşı cephe yaratmaya gerek yok. Ben de seni "anlıyorum", lakin "katılmıyorum".

İzlemıyorum Ntv yi ben çünli fb tv ile arasında fark yok..

Su da var: Muslera biz ile anlasmak uzere haberi verirken yedigi golleri gosterdiler. Dun italyan gazetesinin haberinde belirttigi Muslera Galatasaray'a hayir dedi. Galatasaray ile anlasamadi haberinde ise hep kurtardigi toplari gosterdi. Bu da mi tesaduf??

Sitelerinde yayınladıkları yanlış haberlerde kaçıncı oldu sayamadım. Arşivi olan varmı?,Dünde ezikleri şampiyon yaptılar. Daha öncede böyle birşey girmişlerdi.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı bu konu için geçerli değildir, keza reklamın kötü 1 olur, 2 olur, 3. de şekil A'da olduğu gibi şapa otururlar.

Ayrıca mesela sadece izlememek değil, önemli olan onlara kendi içlerinde yaptırımlara sürüklemek yani kendilerinin yanlı olduğunu yüzlerine vurmak. Kamuoyunun bunlara yanlı damgasını vurmasını sağlamak ...

Zaten her geçen gün bu imajı demeye devam ediyorlar, bizde bunun daha da çok üstesine gideceğiz. Elinde sonunda yetkililer canlı yayınlarında bunlara açıklık getirmek zorunda kalacaklar ki bir kere açıklama yapmak zorunda kaldılar.

Bu hakkaten miğde bulandırmaya başladı.Adamların yüzü yok yahu!Ben bizzat Ntvspor'a mail attım.Restimi çektim.Ya kendilerini düzeltirler ya da düzülürler.

Su da var: Muslera biz ile anlasmak uzere haberi verirken yedigi golleri gosterdiler. Dun italyan gazetesinin haberinde belirttigi Muslera Galatasaray'a hayir dedi. Galatasaray ile anlasamadi haberinde ise hep kurtardigi toplari gosterdi. Bu da mi tesaduf??

İnce ince kıyım buna denir. Çaktırmadan yapıyorlar. Haberi izleyenler farketmemeli yanlı olduklarını. Bunu bu forundaki 10.000 üye biliyor ama bu durumun farkında olmayan belki de 29.990.000 tafartar var (30.000.000-10.000 :))

O nedenle bizim amacımız Ntv'ye ''durumun farkındayız'' olayını hissettirmek. Onlar 30M taraftar bizim gibi düşünüyor zannedecekler;)

Ben NTVspor'u kanal olarak begeniyorum, doğru yayın yaptıklarını da düşünüyorum. Bence cok iyi bir spor kanalı. Yalnız Baroş olayını düşünmeden girdiler ve aptal bir hareketti (bu GS karşıtı demek değil tabii ki) Bununla beraber Turkiye gibi bir ülkede Galatasaray sempatizanı yorumcu bulundurmamak büyük bir hatadır.

Bir de kaleci transfer ediliyorsa hele Muslera gibi bir adam söz konusuysa sadece adamın yediği hatalı golleri göstermek bence fahiş bir hatadır. Kanalda Galatasaraylı biz göz bulunmasının bu nedenle gerekli olduğunu düşünüyorum...

Yahu ben böyle saçma şey görmedim. Ne olacak yani hatalı golünü gösteriyorsa? :D Ünal Aysal izleyip vaz mı geçecek ?

Meriç Bey kalp kıracak bir durum yok. Farkındasınız dimi?

Kırılma diye söyledim.

Ne demek kardesim abartiyorsunuz? NtvSpor´un yandasligi artik inanilmaz boyutlara ulasmistir. Ne hatasi? Bu hata filan degil. Bütün yayinlari Fenerbahce´yi yüceltmek, Galatasaray´i karalamak üstüne kurulu. Fenerbahce´nin yanlis transferlerini bile müthis bir transfer basarisiymis gibi gösteren bir kurulus. Medya önemlidir.

Emenike kazigina 7+2 Milyon gibi sacma bir haber yapip, Selcuk Inan transferinin önemine deginmeden 20 Milyon´a mal oldu demeleri nedir? Hata mi? Sen tarafsiz bir kurulussan ona göre yayin yapacaksin. Yok öyle yagma.

- Resimlere dikkat edin..Herzaman top Fenerbahceli sporcunun elinde. Onlar hücum yaparken cekilen resimler hep. Her bransta

- Transfer haberleri....Kaleciyse, yedigi sacma goller, forvetse, kacirdigi goller gösterilir.

- Yorumcular....Fanatik Fenerbahceli olduklarini saklamayan adamlar cogunlukta. Fenerbahce´yi övmekten baska birsey yaptiklari yok

- Ntv binasinin önündeki Fenerbahce bayragi..Tarafsiz bir kurulussan böyle bir haysiyetsizligi yapamazsin

- Hata diye gecistirilen serefsizce basliklar

Bunun gibi 50 neden daha sayabiliriz. Ne abartmasi, ne hatasi?

Fenerbahçe Ülker şampiyonluğa çok yakın - NTVSpor.net

Resimdeki gibi değil mi :) Hep onlar önde , top onlarda resimlerde. Komik yahu.

"Yanlış" demen doğru değil de, ben seni "katılmıyorum" demiş kabul edeyim.

Ortak tepki veriyoruz ve bu konuda konsensus olduğunu net olarak görebiliyorum. İçimizde karşı cephe yaratmaya gerek yok. Ben de seni "anlıyorum", lakin "katılmıyorum".

Karşı cephe yaratmak değil amacım. Fikrimi söyledim. Yanlış diyerek de katılmadığımı gösterdim. :)

Bakin, basliklardaki resimler herzaman su sekildedir:

- Top herzaman Fenerbahceli sporcunun elindedir ya da ayagindadir

- Yani Fenerbahce hücumda, rakibi savunmada

- Siyasetteki vücut dilinin önemini bilenler, burdaki mesaji da alacaktir

20110614.211341_IST275_1601069_VIDRW.jpg

Yahu ben böyle saçma şey görmedim. Ne olacak yani hatalı golünü gösteriyorsa? :D Ünal Aysal izleyip vaz mı geçecek ?

Kırılma diye söyledim.

Fenerbahçe Ülker şampiyonluğa çok yakın - NTVSpor.net

Resimdeki gibi değil mi :) Hep onlar önde , top onlarda resimlerde. Komik yahu.

insanlara biraz saygılı cevap vermesini bil hiç kimse seninle aynı düşünmek zorunda değil bir kaç sayfa öncesinde çok seviyesiz bir yorum yapmıştın cidden bir galatasaraylı olduğun için utandım.

Ayrıca Muslera Galatasaray'a gelecek diye haberler yapan ntv'nin koyduğu banttaki görüntüler dikkatle incelensin , adamın ne kadar hatalı saçma sapan hareketi varsa habere doldurmuşlar , bu nedir peki ???

Bakin, basliklardaki resimler herzaman su sekildedir:

- Top herzaman Fenerbahceli sporcunun elindedir ya da ayagindadir

- Yani Fenerbahce hücumda, rakibi savunmada

- Siyasetteki vücut dilinin önemini bilenler, burdaki mesaji da alacaktir

Milli takım maçını yayınlama reklamlarında da genelde fb'li futbolcuların gollerini ve Volkan'ın kurtarışlarını gösterip, bu pozisyonları sesli olarak yayınlıyorlardı...

Bunlar küçük detaylar olmasına rağmen anlamları büyüktür...

Selçuk İnan transferinde toplam maliyet için 18 milyon Euro'dan bahsediyorlardı. Beş sezonda toplamda alacağı paranın bu olduğunu iddia edip yanına bir de utanmadan Emenike hiç yıllık ücret almayacakmış gibi maliyetinin 7+2 milyon Euro olduğunu ima eden haberi koydular. Sanırsın Emenike yıllık ücret almayacak,

erefsizzz.jpg

Vücut dili. Çok önemli bir konu. Milyonlara hitap ediyor bu fotolar

Ayrıca Muslera Galatasaray'a gelecek diye haberler yapan ntv'nin koyduğu banttaki görüntüler dikkatle incelensin , adamın ne kadar hatalı saçma sapan hareketi varsa habere doldurmuşlar , bu nedir peki ???

Ve ayrıca Muslera'nın gelmeyeceği yolunda haberlerde de, önceden de dediğim gibi pantervari kurtarışlarını gösteriyorlar..

Bu tezatlıklar da bilerek yaptıklarının kanıtıdır....

insanlara biraz saygılı cevap vermesini bil hiç kimse seninle aynı düşünmek zorunda değil bir kaç sayfa öncesinde çok seviyesiz bir yorum yapmıştın cidden bir galatasaraylı olduğun için utandım.

.Tamam Anıl sakin olursak daha iyi olur ;)

Ve ayrıca Muslera'nın gelmeyeceği yolunda haberlerde de, önceden de dediğim gibi pantervari kurtarışlarını gösteriyorlar..

Bu tezatlıklar da bilerek yaptıklarının kanıtıdır....

,

Muslera gelirken yayınladığın hatalı gol görüntülerini neden bir anda değiştirirsin ki. Neden uğraşırsın yani yeni video hazırlamakla. Taraf işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt