NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

Tepkimizi daha yüksek bir sesle dile getirmeliyiz. Federasyon başkanı Mahmut Özgenerin ayrılırken: "Türk futbolunu dışardan yönetmek isteyenler var" diye açıklama yaptığı merci ile bu ntvspor faaliyetlerinin faili aynı. Türk sporu fenerbahçeye odaklaştırılmaya çalışıyor.

Özgener'in şu açıklaması Fenerbahçe'nin ne karanlık işler peşinde olduğunu gösteriyor zaten. NTVSpor da medyada Fener'in elini güçlendiriyor.

Bu kanalda sevdiğim 1-2 insan var.Birisi Ercan Taner abimiz.Diğeri de Mehmet Demirkol.Belki gözden kaçırmış olduğum 1-2 tane daha vardır ama bana göre bu kanalın en kaliteli insanları bunlar.

Ersin Düzen bunların çapını anladı ve Trt'ye gitti. Sergen de baktı rıdvan gibi fener yalakaları sardı bir yanını o da ayrıldı.

15 sayfa ne yazildi okumadim . Fakat cok tartisilacak bir sey degil ben de bunun boyle oldugunu dusunuyorum . Bunun gostergesi olarak da once NTVSpor'a mesaj yolladim baktim degisen bir sey yok kisisel boykot yapip izlemiyorum . Sizler de bunu yapin mesajlar gonderilir ustune reytinglerde duserse bakalim tarafsiz oluyorlar mi olmuyorlar mi ?!. Unutmayalim ki biz Turkiye'nin ucte birinden daha fazlasini olusturan bir taraftar topluluguyuz ve boykotumuz reytinglere yansidiginda kucumsenemez olur .

Bunu yazmandaki amaç ne?

Tartışma çıksın mı istiyorsun?

Nerede olduğunu unutma.Git antuda konu aç tartış,hadi naş.

gelgelelim o balonları yaptıran azize düşünecek bunları. içinizde patladı mı patladı? gerisi boş.

Tivibu diye çıkan şey alır bidaki Lig ihalesini falan güzelde bir kanal yaparlarsa Lig maçları için falan güzel olur.. Bizim sponsor zaten Türk Telekom.

Bundan sonra Federasyon başkanı Fener'li,Kulpler başkanı Fener'li,Ntvspor Fenerli olsa ne olur.

Arkadaş konudan atıldı göremeyecek ama yinede birşeyler yazmak isterim, paylaştığı haberin nesi var çözemedim ? Yenilince Balonlar patlayacak tabi, ne o evinize mi götürecektiniz ? burada ki mantığı çözemedim ?

Arkadaş konudan atıldı göremeyecek ama yinede birşeyler yazmak isterim, paylaştığı haberin nesi var çözemedim ? Yenilince Balonlar patlayacak tabi, ne o evinize mi götürecektiniz ? burada ki mantığı çözemedim ?

Çözemeyecek ne var? Tipik,basit fenerli mantığı. :o

GS TV'yi bu noktada uydu yayınına almak, başkanın görevidir.. 25 milyon Galatasaraylı haberlerini kendi TV'sinden seyretsin, namerde muhtaç olmasın..

Anlamıyorum sizi hakikaten. Yayınladı da ne oldu ? Kötü oyuncu olduğunu mu düşündün ? Bunun cevabını ver.

Hepsi ufacık şeyler. Aynı şeyler karşıt şekilde de bulabilirsin. İyi araştırmak önemli.

Arkadaşım ben düşnmedim sen düşünmedin ama her Galatasaray taraftarı bilinçli diye birşey yokki bugun 12 13 yasında cocuklar okullarında transferi tartışırken x takımlı bir çocuk '' olm sizin kaleciyi gördük işte tv dee önüne geleni alıyor '' gibi yorumlara neden maruz kalsın ki, bu sadece cocukca bir örnek sinekde kücüktür ama mide bulandırır bu konuda yanlıs da demiyorum cok sacma konuşuyorsun ve sırt karşıt görüş belirtmek için konustuğunu düşünüyorum önüne örnekler sunulduktan sonra,birde üslubun kabul edilmeyecek kadar basit ve çirkin

Fb yandaşı olduklarını çok fazla belli ediyorlar.

1835.png

Bahsettiğim haber buydu. Ersan haberine tıkladığım an adres uzantısı aynen böyleydi.

Not: Kesinlikle adres çubuğuyla oynanmamıştır, direk NTVSPORun adresine girip açtım. 93ten bu yana pc kullanıyorum, herhangi bir değiştirme, trick hiçbirşey yok. Ersan Gülüm haberine tıkladığım an sitenin adres çubuğu böyle oldu. İnanmayanlar o gün transfer nöbetindeki arkadaşların yazısını okusun, 15-20 kişi farketti. Ama arada kaynadı olay, bi 10 dk geçtikten sonra değiştirdiler haberin uzantısını.

futbol federasyonu MHK külüpler birliginin başkanlarının fener destekçisi oldugu bir yerde, gayet normal.

NtvSpor´un tek güzel yani bayan spikerleridir :)

1835.png

Bahsettiğim haber buydu. Ersan haberine tıkladığım an adres uzantısı aynen böyleydi.

Not: Kesinlikle adres çubuğuyla oynanmamıştır, direk NTVSPORun adresine girip açtım. 93ten bu yana pc kullanıyorum, herhangi bir değiştirme, trick hiçbirşey yok. Ersan Gülüm haberine tıkladığım an sitenin adres çubuğu böyle oldu. İnanmayanlar o gün transfer nöbetindeki arkadaşların yazısını okusun, 15-20 kişi farketti. Ama arada kaynadı olay, bi 10 dk geçtikten sonra değiştirdiler haberin uzantısını.

Bunun linkini bu foruma koyan kişi ayarlamıştı. Ntvspor'un sitesine dönüp, bu habere tekrar girdiğinizde böyle birşeyin olmadığını görebilirdiniz. Sanırım bu foruma linki koyan kişi Beşiktaşlıydı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt