NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

1835.png

Bahsettiğim haber buydu. Ersan haberine tıkladığım an adres uzantısı aynen böyleydi.

Not: Kesinlikle adres çubuğuyla oynanmamıştır, direk NTVSPORun adresine girip açtım. 93ten bu yana pc kullanıyorum, herhangi bir değiştirme, trick hiçbirşey yok. Ersan Gülüm haberine tıkladığım an sitenin adres çubuğu böyle oldu. İnanmayanlar o gün transfer nöbetindeki arkadaşların yazısını okusun, 15-20 kişi farketti. Ama arada kaynadı olay, bi 10 dk geçtikten sonra değiştirdiler haberin uzantısını.
Drogba: Şampiyon olamayız - NTVSpor.net (Uzantısına bakın)

Sanırım bunu herkez yapabiliyor.

Bunu böyle yazan editör nasıl hala o işte kalabiliyor?

Bunun linkini bu foruma koyan kişi ayarlamıştı. Ntvspor'un sitesine dönüp, bu habere tekrar girdiğinizde böyle birşeyin olmadığını görebilirdiniz. Sanırım bu foruma linki koyan kişi Beşiktaşlıydı..

Kesinlike hayır dostum, ntvsporun anasayfasına girdim, o arkadaşın verdiği linkten değil, bende kayıtlı olan linkten. Orda Ersan Gülüm haberi anasayfadaydı zaten, tıkladım. Aynen bu ibare ile karşılaştım. O günde arkadaşlar o arkadaşın suçsuz yere günahını aldı. Baştan trick falan yok yazmamın sebebide o arkadaşın durumunu bilmemdi zaten.

Bunları birkaç haber sitesine yollasak değerlendirmezler mi ?

Hani laf sokma, inceden giydirme falan yapıyorlardı eskiden git gide rahatladılar. Bunu yönetime falan bildirebilecek biri yok mu? Şunları gösterse ne bileyim, çok adice.

Kesinlike hayır dostum, ntvsporun anasayfasına girdim, o arkadaşın verdiği linkten değil, bende kayıtlı olan linkten. Orda Ersan Gülüm haberi anasayfadaydı zaten, tıkladım. Aynen bu ibare ile karşılaştım. O günde arkadaşlar o arkadaşın suçsuz yere günahını aldı. Baştan trick falan yok yazmamın sebebide o arkadaşın durumunu bilmemdi zaten.

Evet aynen senin dediğin gibi. İlk başta ben de Beşiktaş'lı arkadaşın günahını almıştım.

Adam ana sayfadan Ersan Beşiktaş'ta haberine tıkladım diyor. Yalan mı söyleyecek ?

Drogba: Şampiyon olamayız - NTVSpor.net

Bundada "drogbakocaelisporda" yazıyor. Demekki herkez değiştirebiliyor.

Anlatamadığım noktada bu zaten, ben o arkadaşın verdiği linkten girmedim üstad. Ya, diyorum size, ben 93ten beri pc kullanıyorum, bu kadar küçük hileleri biliyorum, ama direk fast dial eklentisindeki Ntvspor linkinden girdim. Herkese tek tek anlatmak zorunda kalıyorum bu durumu, anasayfadan Ersan Gülüm haberini buldum, orda karşıma çıkınca zaten şok oldum. Foruma baktığımda birkaç arkadaşta aynı şeyi farketmiş. O elemanın günahını almayın boşuna.

Düştügümüz yerden öyle bi kalkacazki hayırlısıyla. ne Ntvsporu kalacak ne ligtvsi hepsi diz çökecek.

Renkdaslar, toplu bi liste yapalim, ne bilim, birseyler yapalim, forum olarak.

Yönetime, "mektup" olarak gönderelim.

Arkadaşlar kanalın sahibi fenerli bunu yönetime göndersek ne olur? Somut birşey yok taraflı yayına ilişkin vs. bilmem ne hatta işine gelmiyorsa izleme kardeşim gibisinden bir yaklaşım olur ama haksızda olmaz. İşine gelmeyeni, canını sıkanı izleme, okuma, tüketme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt