NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

Mehmet Demirkol dışında alayı çöpe.

2010 yılının sonlarına doğru Eses maçında yaşanan tribünden sahaya şişe atma olayına [1 sene + 2 ay önce yani], "3 senedir bu olay çözülmüyor" diyen Mehmet Demirkol mu ?

haysiyetsizlerler, zaten kaç aydır hiç izlemedim izlemiyorumda.

2010 yılının sonlarına doğru Eses maçında yaşanan tribünden sahaya şişe atma olayına [1 sene + 2 ay önce yani], "3 senedir bu olay çözülmüyor" diyen Mehmet Demirkol mu ?

Ee bende istiyorum o şişeyi kim attıysa bulunmasını ne var bunda? O şişe atan adamlar olduğu sürece tirübünde ben o tirübünlerde hep tedirgin olarak durmak zorunda kalıyorum çünkü. Hem takım hem kendi şahsım adına tehlike unsuru o adamlar.

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Sahaya şişe atıldı!

o şişe o şişe değil :asd:

demirkolunun söylediği derbide atılan şişe

olay 21 mart 2011 de olmuş sanırsam

bu şişeyi atan kişinin locadan gelip attığı düşünülüyodu

o ve fuat akdağ bu türk zenginlere kimsenin ses çıkarmadığını ve aslında kameraların çok kolay bi şekilde o kişiyi tespit edebileceğini

yani ülkedeki çarpık sistemi dile getiriyo o olayda

Ee bende istiyorum o şişeyi kim attıysa bulunmasını ne var bunda? O şişe atan adamlar olduğu sürece tirübünde ben o tirübünlerde hep tedirgin olarak durmak zorunda kalıyorum çünkü. Hem takım hem kendi şahsım adına tehlike unsuru o adamlar.

Konu o mu Allah aşkına ? Ben de istiyorum bulunmasını tabiiki . Orada vurgulamak istediğim , Demirkol'un ; 1 senelik bir olayın üzerinden sanki 3 sene geçmiş de , GS'lı medya tarafından unutturulmaya çalışılıyor tavrı idi .

O olayın herkesten önce takipçisi biz oluruz zaten .

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Sahaya şişe atıldı!

o şişe o şişe değil :asd:

demirkolunun söylediği derbide atılan şişe

olay 21 mart 2011 de olmuş sanırsam

bu şişeyi atan kişinin locadan gelip attığı düşünülüyodu

o ve fuat akdağ bu türk zenginlere kimsenin ses çıkarmadığını ve aslında kameraların çok kolay bi şekilde o kişiyi tespit edebileceğini

yani ülkedeki çarpık sistemi dile getiriyo o olayda

Ben Eses maçından bahsediyor sandım ki , derbi olayı daha sonra olmuş zaten . O daha beter . Adam 3 sene dedi ya .

Ayrıca sistem çarpıklığını , zenginlerin kollandığını ne de güzel anlatırken hep de GS üzerinden örnekleri .

3 sene dediğini hiç duymadım bilmiyorum

"3 senedir bulunmuyor" dedi . Hatta 2010-2011-2012 dedi :asd: O yüzden ben de Eses maçını diyor sandım hatta .

M.Demirkol ezik Fb'linin tekidir . Rıdvan kadar sinsidir . Fb'nin Hıncal Uluç'u olmaya çalışır . GS'a 5 iyi konuşur [gereksiz konularda] , ama can alıcı konularda hep ukala ukala giydirmeye çalışır GS'a .

"3 senedir bulunmuyor" dedi . Hatta 2010-2011-2012 dedi :asd: O yüzden ben de Eses maçını diyor sandım hatta .

M.Demirkol ezik Fb'linin tekidir . Rıdvan kadar sinsidir . Fb'nin Hıncal Uluç'u olmaya çalışır . GS'a 5 iyi konuşur [gereksiz konularda] , ama can alıcı konularda hep ukala ukala giydirmeye çalışır GS'a .

burda bu görüşünü destekleyen fazla kişi bulacağını sanmıyorum

fanatik galatasaraylılardan oluşan forum ahalisi arasında yapılan "en tarafsız spor yazarı anketi"nde 2. oldu

anket linki:

https://www.gscimbom.com/forum/anket-forumu/91703-size-gore-en-objektif-spor-yazari-_.html

burda bu görüşünü destekleyen fazla kişi bulacağını sanmıyorum

fanatik galatasaraylılardan oluşan forum ahalisi arasında yapılan "en tarafsız spor yazarı anketi"nde 2. oldu

anket linki:

https://www.gscimbom.com/forum/anket-forumu/91703-size-gore-en-objektif-spor-yazari-_.html

Enteresan ya . Dünyada bizim taraftar kadar çok ilginç beğenileri olan taraftar görmedim .

Tamam Fb nefretimiz , GS sevgimizin önüne geçmesin ama , objektifliğin de b.kunu çıkarmayalım .

Bizim taraftarlar yıllarca Rıdvan'a objektif dediler , Servet'e en iyi stoper , Alex'e en iyi yabancı , Aziz Yıldırım'a en iyi başkan , Fb'nin her transferine ilk geldiklerinde [Guiza , Dia , Stoch] mükemmel transfer ...

Mehmet Demirkol'un bu ankette 2. çıkması da normal aslında .

hayalinizde görürsün fenerin düşeceğini ... geliyoruz koçuuuum ... sıkı durun ... diz çökeceksiniz ... hem şu 7-0 hayalinden de çıkın artık ... olmayan şeye ne kadar özen gösteriyonuz anlamadım ... ikinci yarı görüşürüz ...

angut fb liden alinti :)

hayalinizde görürsün fenerin düşeceğini ... geliyoruz koçuuuum ... sıkı durun ... diz çökeceksiniz ... hem şu 7-0 hayalinden de çıkın artık ... olmayan şeye ne kadar özen gösteriyonuz anlamadım ... ikinci yarı görüşürüz ...

angut fb liden alinti :)

serkan senin ceza noldu la:)

Enteresan ya . Dünyada bizim taraftar kadar çok ilginç beğenileri olan taraftar görmedim .

Tamam Fb nefretimiz , GS sevgimizin önüne geçmesin ama , objektifliğin de b.kunu çıkarmayalım .

Bizim taraftarlar yıllarca Rıdvan'a objektif dediler , Servet'e en iyi stoper , Alex'e en iyi yabancı , Aziz Yıldırım'a en iyi başkan , Fb'nin her transferine ilk geldiklerinde [Guiza , Dia , Stoch] mükemmel transfer ...

Mehmet Demirkol'un bu ankette 2. çıkması da normal aslında .

bu dediklerin olmadı

rıdvan kendini iyice bozana kadar " futboldan anlıyo ama taraflı " dedik

servet teknik direktörünü satana kadar " yeteneksiz ama savaşçı " dedik

alex, biz şuanki yabancıları alana kadar, en iyi yabancıydı o da doğru

aziz yıldırıma en iyi başkan diyen galatasaraylı görmedim

febenin her transferi geldiğinde iyi bile olsa genel olarak " bu adam bitik, bu adam pahalı, fenerde yapamaz " dendi ama iyi yanları da söylendi

bizim taraftarımız hakedene hakettiğini söyler

en objektif taraftar grubudur

Mehmet demirkol hakkında yaz aylarında bir çok yazı yazdım. Adam tam bir Galatasaray düşmanı.

Bazı taraftarlar da bu adamı tarafsız yorumcu olarak görüyor. Çok yazık. Mehmet Demirkol konu Galatasaraya gelince konuyu değiştirip Galatasarayı yok saymaya çalışan bir adam.. NTV Spordaki kankası Fuat Akdağ da ondan beter. Son dönemde Fuat Akdağa da kıl olmaya başladım.

Doğuş grubu şimdi Starı da aldı. Star, ntv, ntvspor.... Uzun yıllar bu kanallarda fb propagandasına tanık olacağız maalesef.

bu dediklerin olmadı

rıdvan kendini iyice bozana kadar " futboldan anlıyo ama taraflı " dedik

servet teknik direktörünü satana kadar " yeteneksiz ama savaşçı " dedik

alex, biz şuanki yabancıları alana kadar, en iyi yabancıydı o da doğru

aziz yıldırıma en iyi başkan diyen galatasaraylı görmedim

febenin her transferi geldiğinde iyi bile olsa genel olarak " bu adam bitik, bu adam pahalı, fenerde yapamaz " dendi ama iyi yanları da söylendi

bizim taraftarımız hakedene hakettiğini söyler

en objektif taraftar grubudur

eyvallah

Mehmet demirkol hakkında yaz aylarında bir çok yazı yazdım. Adam tam bir Galatasaray düşmanı.

Bazı taraftarlar da bu adamı tarafsız yorumcu olarak görüyor. Çok yazık. Mehmet Demirkol konu Galatasaraya gelince konuyu değiştirip Galatasarayı yok saymaya çalışan bir adam.. NTV Spordaki kankası Fuat Akdağ da ondan beter. Son dönemde Fuat Akdağa da kıl olmaya başladım.

Doğuş grubu şimdi Starı da aldı. Star, ntv, ntvspor.... Uzun yıllar bu kanallarda fb propagandasına tanık olacağız maalesef.

fuat akdağ galatasaraylı

Fenerin bugün kaybettiği Tofaş maçını Twitterdan duyurma şekillerine bak: "Tofaş galibiyet serisini sürdürdü" Ortada Fenerbahçe yok.. Allah sizi nasıl biliyorsa oyle yapsın..

Dün fenerbahçenin bula bula masa tenisi takımının galibiyetini bulmuşlar ve Onu manşetlerden veriyorlar.. Hay Allahım ya...

Ne zaman bir transfer haberi olsa Galatasaray adına, maliyetini ön plana çıkarıp,gelecekte "olası mali sıkıntı" paralelinde konuyu işlerler.

Bunun en son örneği de Shakiri oldu.Melo'nun opsiyonlu satın alma maliyetini de işin içine katıp, "Galatasaray'ı gelecekte mali zorluklar bekliyor" temalı bir haber yaptılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt