NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

HAVA DURUMU RAPORU: Kadıköy -9, Beşiktaş -14, Trabzon -17

Çok üzüldüler bu gece.

Dia antremanda topuk golü atmış,2 gün haber yaptılar. Neymiş, Dia C. Ronaldo'ya özenmişmiş :SS:

aynen katılıyorum

Dia antremanda topuk golü atmış,2 gün haber yaptılar. Neymiş, Dia C. Ronaldo'ya özenmişmiş :SS:

O habere abimle hayretler içerisinde kalarak izledik, o görüntüyü fbtv bile o kadar abartılı servis etmezdi.Ayrıca ntvsporu ne zaman açsam fb ile ilgili haberler yer alıyor, konuyla ilgili ne kadar mail atsamda karşımda ilgili bulamıyorum, adamlar açık açık belirtiyolar biz tarafsız yayıncılık yapmıyoruz diye.

feryal pere gibi birinin dış ilişkiler sorumlusu olduğu bir kanal olan ntvspor fbtv den daha tehlikelidir.yeryüzünün gördüğü en su katılmamış fenerli ve Galatasaray düşmanıdır kendisi.

dia nın golünde sadece kaleci var.. ibrahimoviç ve ronaldonun gollerinde tüm defansın arasından gidiyor top..

Evet, Ntvspor tarafsız yayınlar yapana kadar tüm Galatasaray'lılar olarak protesto edelim! :yenieek:

Dün Fuat Akdağ şike sürecini balşındaki bir mevzudan bahsederken ''Herkes şike var zannediyordu'' dedi.

Bunların çobanı Fenere Sow u alan adam işte o kadar fanatik daha ne bekliyoruz ki

Trabzon'un tokat gibi aciklamasini site mansetlerine vermeyen NTV Spor'un sitesinde ayni gün mansette 3 fener haberi vardi. Bugünki Melo-Riera olayi mansetlerde , sasirdikmi ?

Tabiki hayir

izlemeyeceğiz arkadaşlar tepkimizi koymuyoruz aslında eurolig basket maçlarında tepki verilecekti hem görsel hem sesli olarak

Biz GS Taraftarlari Tepkimizi bu ezik TV ye muhakkak olarak göstermeliyiz...

Kesin buna inaniyorum....

izlemeyin beyler ben hiç izlemiyorum ;)

İzlemeyerek en güzel tepkiyi verirsiniz futbol bağımlısı olduğunuzu biliyorum ama izlemeyin sinirlenmeyin boşuna fbtv'yi izlemekten farksız yaptığınız iş

izlediğim zamanda yasal olmayan yollardan izliyorum bişey kazandırmıyor onlara

ırmak efendının soruları cok manıdar yok bonservısını alacakmısınız yok fesh edecekmısınız sözlesmesını,demıyorda hocam heryerde oluyor sankı tek bızde olmus gıbı bı heyecan ,bı hezeyan sıleceksin kanal lıstesınden bu kadar basıt

Bu grubun tarafsız olmadığı zaten bilinmektedir. İzlememek Ayrıca bu gruba ait olan firmalardan alış veriş yapmamak en güzel protesto yoludur. Birde tv8 var fener hayranı.

Biri şu rıdvanın dövsün !!

Beyler bugün Spor Servisi'nin tekrarı neden yok?

Mehmet Demirkol'un bugün Galatasaray lehine ve Rıdvan aleyhine konuştuğu için olmasın?

Eğer canlı bir basketbol, voleybol, futbol maçı yoksa her gün ama her gün o programın tekrarı vardı.

Şimdi biz mi paranoyağız yoksa bu Ntv şerefsizin teki mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt