NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün ntv real madrid şampiyonluk törenini yayınladı! Bizimkini yayınlamadı! Sanırım cevabı cumartesi akşamı çekilen bu resimde:

5eeb9dae-c8eb-a67e.jpg

Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

izlemeyin beyler başlığı değiştirsin bir yönetici GS taraftarı ntvsporu boykot ediyor lütfen evinizde bulunduğunuz ortamda izlemeyin diyee

Çıldırttılar beni. Normal şartlarda fener şampiyon olsa o gece sabaha kadar ve dün bütün gün özel programlar yaparak verirlerdi. Bizim şampiyonluğumuzu ise hep aynı kısa görüntülerle sınırlı sayıda ve ne hikmetse Emre Belözoğlunun GS forması giyidiği görüntülerle verdiler. Şerefsizliğin dibindesiniz.

Takılmayın bunlara.Adamlar objektifliklerini kaybetmişler bir kere.

Şampiyonluktan sonra ki gün 24 saat ntvsporu izleyen vatandaş halen şampiyonun kim olduğunu bilmiyor.fenerin genç basketbol takımının maçı ve dünyanın en önemli motor sporlarından biri olan kamyon yarışlarını göstermeyi tercih etti.

Dün ntv real madrid şampiyonluk törenini yayınladı! Bizimkini yayınlamadı! Sanırım cevabı cumartesi akşamı çekilen bu resimde:

5eeb9dae-c8eb-a67e.jpg

Yüzlerine baksan, "fb'lidir bu " diyebileceğin samimiyetsiz,egolu,kibirli para babaları. fb'deki kültür, paralı işadamlarını başa getirip, onların egolarıyla tatmin olmak.Birisi de Metris'te hırsından,kininden,kibirinden...Onların yönetim anlayışı ve davranışları da futbolcusundan taraftarına,her kesime yansıyor.

İşte başarı için her yol mübahtır anlayışında olan ezeli(!) bir rakibimiz var. Allah utandırmasın (!)

Galatasaray Şampiyon oluyor Rıdvan bey ortada yok..

Rıdvan'ı ortalıklarda göremiyoruz :)

Ntvspor'u bugün mecbur olarak izleyeceğim çünkü başkan konuşacak..Mecbur olmadığınız sürece sakın açmayın..

Geçen gün haberlerde şunu söylüyor : "Fenerbahçe,Türkiye Kupası'nı alarak Galatasaray'a kaptırdığı şampiyonluğun rövanşını almak için bir fırsat yakaladı"...

Yani Türkiye Kupası ile Şampiyonluk Kupası'nı bir görüp Süper Kupa'yı hepsinin üzerinde bir rövanş gibi gösterdi...

Ayrıca arkasından şöyle bir cümle sarfedildi : "Dile kolay tam 29 yıl...Bu süre zarfında Fenerbahçe 8 şampiyonluk elde etti, Avrupa'da nice büyük zaferlere imza attı, ama Türkiye Kupası'nı alamadı"

:o

Tamam ya bu takımın Avrupa'da başarısı yok

Rezil rüsva olmuş, şikeci şerefsiz bir camia

Taraftar sayısında da en öndeyiz

neden bu medya bunların tarafında ben onu anlamıyorum

Onlara sorsan büyüklüklerindenmiş de onu benim şeyime anlatsınlar

Neden acaba

Türkiye'nin yapısına uygun bir kulüp fb. Galatasaray biraz daha Türkiye'nin yapısından ayrı...

fb'de hep bir curcuna var,kulüp içinde hareket hiç bitmiyor olumsuz da olsa. Normalde de Türkiye'de saygın ve kurallara uyandan ziyade; fazla bağıran-çağıran, kavga eden, reklam ve dedikodu yapan hep gözönünde tutulur, ondan zevk alınır.fb de aynı malın hesabı...Film gibi, karı gibi takım...Baksanız Galatasaray ile yarışabilecek total başarıları yoktur. 100 yılı aşkındır Avrupa'da C.L. oynamaktan ziyade birşey elde etmemişlerdir.Yine de her zaman en popüler olmayı başarırlar çünkü bizim millet böyle davranışlara heyran. Lokal başarılar vizyonsuzluğumuzun gereği hep en önde.

Bu durumu Galatasaray aşmış,milletin biraz gözünü açar gibiydi; fakat bizi de kendilerine benzetme çabaları oldu yakın geçmişe bakınca. Kendi yağımızla kavrulalım,annemizin liginde mücadele edelim gibi gibi. Şimdi de Thatcher Modeli atılıyor mesela ortaya ki Türkiye Fenerbahçelileştirilsin,Fenerbahçe'ye birşey olmasın Türkiye içinde ekmek yiyoruz, Galatasaray çıkıntı yapmasın gibi gibi...

az önce %100 basket programını futbol bitti baskette satasmaya basladılarr ibrahim kutluay hakemler galatasaraya sempati duyuyorlar dedii. cok pis sövesim varrya

Bugünki %100 basket programında İ.Kutluay efendi Beşiktaş ile yaptığımız son basket maçında hakem hatalarının olduğunu hakemlerin zaten Galatasaray'a sempati duyduklarını tolerans gösterdiklerini söyledi.

evet bende izledim rıdvan vol.2

İstanbul'un olimpiyat adaylığının kabulüyle ilgili haber yapıyorlar. Futbol stadyumları içinde gösterdikleri ana stad Fenerbahçe Gecekondu Stadı,neredeyse stad içi tur yaptırdılar. Aslantepe'yi ise F-16'ların uçtuğu irtifadan kuş bakışı 5-10 saniye gösterdiler. Bunlar küçük şeyler gibi görünebilir ama bilinçaltında yatanların yansımasıdır.

spora gidince ntvspor açıiyim diyorum her seferinde fenerin transferleri yok salih uçandır ali koç açıklama yapar bizle ilgili haber 10 saniye sürüyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt