NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor'un FB Yandaşlığına; HAYIR

Dilara Gönder konuşunca çok itici be. İnanılmaz hemde. Yazık. Birde espri falan yapmaya çalışıyor. Hele gülmeye çalışması tam rezalet soğudum :o

bigün bütün bu şerefsiz medyayı satın alıcam. :oks:

rıdvan çıldırıyor şimdi lan biz koyduk adam gene fenerden bahsediyor hep

saçı sakalı beyazlamış garibimin kekeliyo konuşurken

'cim cim cim bom bom fe fe fe na koy koy koydu' dedi az önce :D

FB - Moskova macina mac öncesi yayini bile yapiyorlar.

F.Ülker'in mütavazi bir yerli transferini bile son dakika olarak geçen, ama Galatasaray'ın Domercant ve Hawkins transferlerini haber bülteni içinde sıradan bir habermiş diye geçiştiren spor(!) kanalı.

Yazıklar olsun. Umarım bunu yapmaktan vazgeçerler.

Rıdvan havlıyor köpek Güntekin de bu hakeme bir daha maç yok diyor,

Fb son 3 maç;

Galatasaray maçı elle gol

Elazığspor maçı elle gol

Gaziantepspor maçı elle gol

NTVSpor radyoda Burak Yılmaz transferine şike iması yaptığı söyleniyor bir çok kişi tarafından.

Rıdvan kudurdu hakeme saldırıyor,salyalarını sil kuduz.

Doğruyu söylemek gerekirse Ntvspor tarafsız olma konusundan çok çalışıyor.Yorumcular deniyor ama Ntvspor'un kanal kadrosundan bulunan birçok kişi Fb ve fbjk'lı.Ama aralarından tarafsızca konuşmaya çalışan adamlar var(biri keltoş adam).Ntvspor tarafsız olmak istiyorsa yapacakları iş o yorumcuları göndermek.Çünkü onlar ne kadar tarafsızca davranmaya çalışırsa çalışsın elinde sonunda takımını belli ediyor.

Doğruyu söylemek gerekirse Ntvspor tarafsız olma konusundan çok çalışıyor.Yorumcular deniyor ama Ntvspor'un kanal kadrosundan bulunan birçok kişi Fb ve fbjk'lı.Ama aralarından tarafsızca konuşmaya çalışan adamlar var(biri keltoş adam).Ntvspor tarafsız olmak istiyorsa yapacakları iş o yorumcuları göndermek.Çünkü onlar ne kadar tarafsızca davranmaya çalışırsa çalışsın elinde sonunda takımını belli ediyor.

Erken sanırım Çift forvet programını dinlemişsindir. Özellikle gürcan fb liyim demiyor, Galatasaray düşmanıyım demeye getiriyor.

Gürcan Bilgiç Ntvspor televizyonunda çıkmıyor(ben gördüğümü hatırlamıyorum).Ntvspor radyo'yu hayatım boyunca dinlediğimi dehatırlamıyorum.Gürcan Bilgiç'i de fazla televizyonlarda görmüyorum.NtvSpor televizyon kanalına göre değerlendirme yaptım ben.

C.L. maçlarında fb için yaptıkları gibi maç öncesi 1 saat özel yayın bekliyorum...

Yaparlar mı,yoksa La Liga maç özetlerini mi verirler acaba ?

Yiğit Gökoğlan Orduspor'da!

Geçtiğimiz sezon başında Manisaspor'dan büyük umutlarla Galatasaray'a transfer edilen Yiğit Gökoğlan, 1 yıllığına Orduspor'a kiralandı.

Hep bizi karalama derdindeler.

Bu akşam bir transferin yapılacağı belliydi ama erkenden uyumuşum. Cris transferinden haberimde yoktu. Gece saat 1 sıralarında uyandığımda aklıma geldi acaba transfer yapıldı mı diye...Açtım TV'yi. Diğer kanalların hepsinden farklı olarak NTVSpor'da Lyon'un 35 yaşındaki futbolcusu ilavesiyle haberi geçiyordu alt yazı ile.

Herhalde kendilerini öyle tatmin ediyorlar ne diyelim.

Çetin abi günaydın :)

Basit bir şey anlatıcam. Çok basit. Paranoyak da diyebilirsiniz ama ben biliyorum NTVSpor'un hissiyatını. Özellikle Güntekin Onay'ın

Gol programında Rubin Van Persie'nin Manu'ya gidişini eleştiriyor. ''Manu'ya neden gidersin ki. Atıyorum Gençlerbirliği'nden Fener yada Beşiktaş gibi büyük takımlara git anlarım ama Arsenal ile Manu arasında bu kadar fark yok ki'' Adam Beşiktaş ve Fener derken bekledi düşündü. Medya üzerindeki en büyük Galatasaray düşmanı bu adamdır. Hatta Türkiye'deki

O program bitti, % 100 futbolun tanıtımları girdi. Tanıtımlardaki diyaloglar

Rıdvan: Canını ortaya koyan Beşiktaş, Galatasaray'la berabere kalıyor

Güntekin: Yalnız hakem sayesinden oldu hocam, Bülent Yıldırım ve Erdinç Sezertem maçı Galatasaray'a verdi

Böyle bir tanıtım olabilir mi? Bu şerefsizlik değil mi

Engin'in cezası onandı ya 11 maç olarak. Olayın üstünden 2,5 hafta geçmiş. Onama haberini metin olarak okurken arkada Engin'in Cüneyt Çakır'a yaptığı hareket tam 4 defa gösteriliyor. Bunu gösteren kanal fair play ruhunu taşıdığını, futboldaki şiddeti önlemeye çalıştığını iddia eden kanal

NTVSPOR = ŞEREFSİZLİK

Moussa Sow transferi bence bu yandaşlığı gözler önüne seren en önemli ayrıntılardan biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt