NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor'un FB Yandaşlığına; HAYIR

once bir slogan bulmali, mesela "taraftar diyor ki; medya tarafsiz olmali, ntvspor izlemiyorum" gibi.

Ardindan bu slogani yaymali, galatasarayli olan hickimse o kanali izlememeli.

Reytingleri duserse ve kanal bunun nedenini biliyorsa is kendiliginden cozulur.

Bunun yanina bir de soyle bir ornek konulabilir. "tarafsiz yayiniyla xxx tv izliyorum".

Birinin reytingleri duserken digerinin artiyorsa daha da etkili olur.

Reytingler degismiyorsa organize olamiyoruz demektir, o zaman da kimse sikayet etmesin.

O kadar sikayet ediyoruz yine gidip izleyip sonra burada vay soyle dedi boyle yapti diyoruz.

Ee biraz mustehak gibi bir durumoluyor.

güzel yazi ...

galatasarayın transferlerini euro dan tl ye çevirip kontrat süreleriyle hesaplama yaban ntv fv transferlerinde tık yok gs fb elendi para lacak tık yok 16.9 yayın diyorlar halbuki 19,07 yayın yapıyorlar

galatasarayın transferlerini euro dan tl ye çevirip kontrat süreleriyle hesaplama yaban ntv fv transferlerinde tık yok gs fb elendi para lacak tık yok 16.9 yayın diyorlar halbuki 19,07 yayın yapıyorlar

Bakma sen bu yavşaklara üstadım..

Bir GALATASARAY'lı çıkıp ta adam gibi bir spor kanalı-gazetesi kurana kadar medya bizim değildir..

Bırakın Ntv sporu ne yaparsak vazgeçmezler .

ntvspor un taraflı yayın yaptığını düşünmüyorum.her kanalın hatası olabilir.Ntvsporla hürriyet gazetesini bir tutmamak gerekir.Hürriyetin ne mal olduğu belli.Zaten ercan saatçi gibi bi mal ile çalışıyolar .Ama ntvspor u o gazete ile bir tutmayın en basit örnek spor servisini izlemeniz yeterli

Renkdaşlar, Alexa bir websitesi için çok önemlidir ve NTVSpor'un Alexa sayfasında pek çok yalaka fenerlinin övgüleri var. Ntvspor.net Site Info Şu adrese girip Alexa üyeliğiyle (facebook hesabınızla üye olabilirsiniz) bu pislikler hakkında güzel görüşlerinizi iletir, 1 yıldız ile de ödüllendirirseniz kişisel darbenizi vurabilirsiniz.

Arkadaşlar bu gayet normal bir şey,ntvnin sahibi Ferit Şahenk hasta Fenerli,ne bekliyoruz ki zaten?

Arkadaşlar bu gayet normal bir şey,ntvnin sahibi Ferit Şahenk hasta Fenerli,ne bekliyoruz ki zaten?

Fbspor olarak değiştirsinler o zaman adlarını... Tarafsız yayın adı altında bu şekilde yandaşlık yapmak eleştirilen nokta.. Yoksa Ferit Şahenk 'in kime hasta olduğu bizi ilgilendirmez...

Fenerbahçe'nin çok konuşulması aslında NtvSpor'a has bir durum değil(Tarafsızlığı elemine ediyorum). Hemen hemen tüm spor programlarında, başarısızlığı tescillenmiş olsa da "Türk Futbolu= Fenerbahçe" anlayışı var.Ne zaman bir spor programına denk gelsem Fenerbahçe-Alex-Aziz Yıldırım-Aykut Kocaman vb...Futbol diye birşey konuşulmuyor.

Bizim toplum yapı itibariyle kavgayı,gürültüyü,curcunayı sever ; profesyonellik,sessiz tavır,işine odaklılık ise sıkıcı gelir. Mesela Telegol'de dün Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe konuşulmaya bir başlandı neredeyse program sonuna kadar. Galatasaray öylesine geçiştirildi,Manu maçı 5-10 dk.konuşuldu. Keza diğer spor programları da böyle. Yine bir spor programında moderatör başka konulara geçmek istiyor hala Fenerbahçe arada konuşuluyor,sonra yine Fenerbahçe'ye bağlanıyor herşey, ve sonunda moderatör de "ne bitmez Fenerbahçe aşkınız varmış" diyor.Yani adamlar Türkiye'nin yapısına uygun. Kavga onlarda,dedikodu onlarda,kanunsuzluk onlarda. Biz devlet olarak çok mu düzgünüz ki, Fenerbahçe daha az konuşulacak ?

Avrupa'da futbolundan çok kavgaları ve kanunsuzluklarıyla anılan bir kulüp bu kadar popüler olmaz. Çünkü onlar bizim mantalitemiz gibi küçük bir mantaliteye sahip değiller.

Cevap: Ntvspor 'un FB Yandaşlığına; HAYIR

Izlemeyin kanali girmeyin siteye bu kadar basit.

Renkdaşlar, Alexa bir websitesi için çok önemlidir ve NTVSpor'un Alexa sayfasında pek çok yalaka fenerlinin övgüleri var. Ntvspor.net Site Info Şu adrese girip Alexa üyeliğiyle (facebook hesabınızla üye olabilirsiniz) bu pislikler hakkında güzel görüşlerinizi iletir, 1 yıldız ile de ödüllendirirseniz kişisel darbenizi vurabilirsiniz.

Tamamdır :yenieek:

Güntekin resmen Galatasaray düşmanı hatta dansöz Rıdvan'ı bile geçti , ama unuttukları bişey var

Eğer GALATASARAY'ın 96-2000 başarısı olmasaydı bu ülkede futbol bu kadar gündemde olmazdı ve Aziz'in yalakası yazarlar , spikerlerin birçoğu işssiz olurdu !!

Güntekin resmen Galatasaray düşmanı hatta dansöz Rıdvan'ı bile geçti , ama unuttukları bişey var

Eğer GALATASARAY'ın 96-2000 başarısı olmasaydı bu ülkede futbol bu kadar gündemde olmazdı ve Aziz'in yalakası yazarlar , spikerlerin birçoğu işssiz olurdu !!

Zaten o başarı futbolda gerginliğe sebep oldu, rekabeti körükleyip futbolu daha ileriye taşıması gerekirken. Hemen her kesim Galatasaray'ın paçasından aşağı tutmaya çalıştı ve maalesef başardılar. Türkiye'de bu tür projeler hep başarıya ulaşmıştır zaten.

Şimdilerde Galatasaray'ın tekrar yükselişe geçmesi istenmiyor.Bjk'liler Fenerbahçe'den memnun,her kesim Fenerbahçe yalakası ve destekçisi...Ne gerek var Galatasaray'ın yeniden ayağa kalkmasına dimi ? Eski köye yeni adet getirmemek lazım (!)

sabah ntvspor haberlerini izliyorum fbnin yenildiği 2 maç diyor gs ile oynadığı super kupa maçı benim bildiğim bir takım yenildiyse yediği gol gösterilir! adamlardaki nasıl bir eziklikse gs ye yenildi diyor alexsin attığı golü gösteriyor, gsnin attığı 3 golden birin,n bile görüntüsü yok.

sabah ntvspor haberlerini izliyorum fbnin yenildiği 2 maç diyor gs ile oynadığı super kupa maçı benim bildiğim bir takım yenildiyse yediği gol gösterilir! adamlardaki nasıl bir eziklikse gs ye yenildi diyor alexsin attığı golü gösteriyor, gsnin attığı 3 golden birin,n bile görüntüsü yok.

Onu ben de gördüm. Aynı şeyi düşündüm.

Sonra iyi niyetli düşüneyim dedim, görüntülerdeki bütün maçlarda Fener'in attığı golleri gösterdiler dedim kendi kendime

Sonra da düşündüm, haber Fener'in maç kazanamaması ile ilgili. O zaman neden attığı golleri gösteriyorlar da yediklerini göstermiyorlar dedim

Medya insanların düşüncelerini belli etmeden değiştirmede çok büyük bir etken. Bunu kullanıyor şerefsizler

İzlemeyelim, bu kadar basit..

Zurriyet alma aldırma diye ultrAslan bunada bir tepki koymalı ki birlik beraberlik içinde yapalım anlamlı olsun..

Ntv'de sadece Demirkol'u izliyorum, birde Gs basket maçlarini o kadar.

Bizde ntvspor yok sildim:asd:

Sizde izlemeyin arkadaşlar.

Adamlar Fenerbahçe'nin günlük antremanını canlı yayınla gösteriyorlar ya helal olsun ne diyim :)

Bir de İlkan Karaman ile röportaj yapıp, "İlkan Fenerbahçe'yi seçtiği için mutlu" başlığıyla haber verip, hedefleri büyük olan takıma geldiğinin altını çiziyorlar(Ülker demiyorlar tabii).Yani alt metinde yine Galatasaray'ı bir küçük görme var.

Ayrıca geçen haftaki maçtan sonra Akhisar'lı oyuncunun "Galatasaray şampiyonluktaki rakiplerini de sahasına hapsedecek kadar güçlü bir takım, sadece bizi ve bizim gibi takımları değil" cümlesini röportajda kesmişlerdi.

EzikSpor Tv :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt