NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor'un FB Yandaşlığına; HAYIR

Bir süredir sabah programlarını Bülent Yüksel sunuyordu. Galatasaraylıdır ancak gayet tarafsız program yapıyordu, yeri geldiğinde bizim yönetim dahil çatır çutur giydiriyordu. Sık sık Aziz Yıldırım ile uğraşıyordu hatta bu fb kanalında nasıl tutuyorlar diye şaşırıyordum. Doğruları söylediği için ayağını kaydırmışlar sonunda. Netice itibariyle Ntvradyo'da dinlenecek program kalmamıştır.

Bir süredir sabah programlarını Bülent Yüksel sunuyordu. Galatasaraylıdır ancak gayet tarafsız program yapıyordu, yeri geldiğinde bizim yönetim dahil çatır çutur giydiriyordu. Sık sık Aziz Yıldırım ile uğraşıyordu hatta bu fb kanalında nasıl tutuyorlar diye şaşırıyordum. Doğruları söylediği için ayağını kaydırmışlar sonunda. Netice itibariyle Ntvradyo'da dinlenecek program kalmamıştır.

adamların fb ye ve azize eleştri yapanlara tahammülü yok. yazık iyice fb tvye çevirdiler kanalı.

Resmin daha küçük hali yok mu?

Üzerine tıklayınca açılıyor büyük hali. Neyse ekledim zaten.

FB-Göztepe maçına; "Fener 'den Sarı-Kırmızı Prova" başlığı atan NTVMSNBC 'yi kutluyorum.

Salt ve su katılmamış onun bunun evladı olduklarını ispatladıkları için.

Provayı pazara göreceğiz, üzülerek açacağınız her türlü başlığı, ibreti alem için siteye haber yapacağım.

FB-Göztepe maçına; "Fener 'den Sarı-Kırmızı Prova" başlığı atan NTVMSNBC 'yi kutluyorum.

Provayı pazara göreceğiz, üzülerek açacağınız her türlü başlığı, ibreti alem için siteye haber yapacağım.

Şimdi baktım; bu ne pişkinlik bu ne yalakalık dedim...

Tamam Fenerlisiniz, tamam her fırsatta bunu da gösterdiniz.. Ama bari böyle hassas günlerde tahrik etmeyin insanı...

Ne yani bunlar böyle yazınca Fenermi yenecek... Bunu yazanında zerre kadar aklı yok... Yarın biz yenersek rezilliğin nirvanasını yaşayacaklar...

Pes diyorum... Yuh diyorum. :31: :badwords:

Mehmet demirkol hariç hiç birisini dinlemiyorum, izlemiyorum.

Zaten sitelerine hiç girmiyorum.

Hazımsızlık diz boyu bunlarda...

Pahalı Transfer yapmayı , medyayı kullanmayı büyük marifet sayıyorlar..

İstediğiniz kadar büyük işlerle uğraşın aşarı gelmeyecek o küçük beyinlerinizle..

Allah' ın izniyle Pazartesi günü sarı kırmızı tecavüz diye başlık açarız :D

Sahibinin,kendi cebinden para verip FB'ye oyuncu aldığı bir kanaldan objektiflik beklemek beynimde errrorlar veriyor ,denedim %100 çalışıyor :D:D

Geçen gün tivibuda kanalları geziyordum ntvsporda fbnin basket maçının tekrarı vardı bir kanal daha ilerledim ne göreyim aynı anda aynı maçın tekrarı tekrar çıktı karşıma bu hangi kanal diye bir baktım ne göreyim fbtv yeni gelmiş tivibuya yada ben yeni farkettim o an bir tebessüm oluştu yüzümde :D

Bugün bayanlar voleybol maçını izlerken dikkatimi çekti.Takımımızın sponsoru Daikan ın D si ni takım kısaltmamıza eklerken Bjk nin sponsoru olan Bahçeşehir Üni. eklemediler.

BJK

GSD

şeklindeydi yani skor tabelası.

Ufak bir ayrıntı gözüksede kasıtlı olarak yapılan artniyetli hareketlerden sadece bir örnek.

Üzüntünüz mutluluğumuzdur NTV bozuntuları...

1b578NTV.jpg

Buyrun "ders"iniz burada...;

Bunun Adı : “Ders !” - Futbol

Bir de Sn. Terim 'in affına sığınarak;

f2e78terim-kydkm.jpg

diyeyim...

Şu an anasayfalarında 4 haber var derbiyle ilgili 4üde fb ile alakalı :asd:

Ntvspor Radyo'da bunların âlâsını yapmışlar. Sabah bir kayıt dinledim. Adamlar fb tvde maçı anlatanlardan daha fanatik fbli gibi maçı aktarmışlar.

Bizim gollerde sesleri kesilmiş, HAK'ın golünde desibeli coşturmuşlar..Bizimkiler niye ağırdan alıyor hakem uyarmıyor demişler..

Sadri Başgan en güzel kapağı vermişti bunlara :)

Şu an sitelerinde ki haber fenerbahçenin rakibi belli oluyor.Bizim kuradan hiç bahsetmemişler şampiyonlar liginde oynayan biz haber olan fener :)

Acaip ikiyuzlu bi kanal.Her programlarinda futbolda siddet olmasin,yoneticiler dikkatli olmali v.s diye aglasip duruyorlar yalandan ama Sikeci Aziz bi aciklama yapsin hemen en basa koyup sanki Cumhurbaskani Savas ilani acikliyor gibi onemli,cok sasali bisey acikliyormus gibi Sikeci Azizi susleyip pusluyorlar..Sonra da aman yoneticiler dikkatli olsun zart zurt.Yalakaligin ikiyuzlulugun bu kadari olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt