NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ntvspor'un FB Yandaşlığına; HAYIR

Adamlar Fenerbahçe'nin günlük antremanını canlı yayınla gösteriyorlar ya helal olsun ne diyim :)

Bir de İlkan Karaman ile röportaj yapıp, "İlkan Fenerbahçe'yi seçtiği için mutlu" başlığıyla haber verip, hedefleri büyük olan takıma geldiğinin altını çiziyorlar(Ülker demiyorlar tabii).Yani alt metinde yine Galatasaray'ı bir küçük görme var.

Ayrıca geçen haftaki maçtan sonra Akhisar'lı oyuncunun "Galatasaray şampiyonluktaki rakiplerini de sahasına hapsedecek kadar güçlü bir takım, sadece bizi ve bizim gibi takımları değil" cümlesini röportajda kesmişlerdi.

EzikSpor Tv :)

müthiş tespit renkdaş :ayatollah:

Bu nedir ya?Adamlar gözümüze sokacak neredeyse.

[video=youtube;wV-6mvJnJc4]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wV-6mvJnJc4[/video]

Harbi bu nedir ya :mad:

Taraf olmayan bertaraf olur diye bir söz var ya son zamanlarda siyasette zikredilen, sporda da bu düşünce var : "Fenerbahçe tarafında olmayan bertaraf olur"...

O yüzden bunlar artık beni çok şaşırtmıyor. Fenerbahçe taraftarlığı,tarafsızlığı yok etmek adına alenen yapılıyor. Erman Toroğlu bile dedi "Diğer takımlar figüranmış onu gördüm şike sürecinde...Yayıncı kuruluş için de asıl olan Fenerbahçe"

Taraf olmayan bertaraf olur diye bir söz var ya son zamanlarda siyasette zikredilen, sporda da bu düşünce var : "Fenerbahçe tarafında olmayan bertaraf olur"...

O yüzden bunlar artık beni çok şaşırtmıyor. Fenerbahçe taraftarlığı,tarafsızlığı yok etmek adına alenen yapılıyor. Erman Toroğlu bile dedi "Diğer takımlar figüranmış onu gördüm şike sürecinde...Yayıncı kuruluş için de asıl olan Fenerbahçe"

Yinede en çok reyting'i GS ve TS lilerden alıyordur , asıl bunun önünün kesilmesi lazım

Kanalın patronları fenerli , gazetelerin patronları fenerli bunun önüne şu an geçmemiz zor gibi

:tiphat:

FENERE DESTEK VERMEYEN BİZDEN DEĞİLDİR ! SONUCUNA DA KATLANIR ! « Designs by AhmetGS17

:tiphat:

https://www.gscimbom.com/forum/temi...bizden-degildir-_-sonucuna-da-katlanir-_.html

FENERE DESTEK VERMEYEN BİZDEN DEĞİLDİR ! SONUCUNA DA KATLANIR ! « Designs by AhmetGS17

Fb Tv'den bile daha taraflı olan araştırmacı(!) Ntvspor yapmış yapacağını yine. 150 gün 1. haber olarak kalır artık sitede.

Veysel'den itiraf: "Lan diyen benim"

ya medyadaki insanların fenerli olması normal bence. çünkü 73-87 arası şampiyon olamadığımız dönem var ya. çocuklukları o döneme denk geliyor o insanların. ama mesela benim jenerasyonumun çocukluğu 96-2000 arasına, hagiye, uefaya denk geldiği için bizim jenerasyonda medya galatasaray ağırlıklı olacaktır diye düşünüyorum.

Ntv spor tamamen yanlı zaten.Futbol programı yapılır bir tane Galatasaray lı bulamazsın ben artık izlemiyorum Galatasaray ın maçı olmadıgı sürece.

ya medyadaki insanların fenerli olması normal bence. çünkü 73-87 arası şampiyon olamadığımız dönem var ya. çocuklukları o döneme denk geliyor o insanların. ama mesela benim jenerasyonumun çocukluğu 96-2000 arasına, hagiye, uefaya denk geldiği için bizim jenerasyonda medya galatasaray ağırlıklı olacaktır diye düşünüyorum.

Aynen.Uefa kupası çok önemli tarihimizde :) İlerde medya Galatasaraylı olur bencede.

bu anlamsiz topici kapatin bnc

yandasligi mi kalmis resmi fenerbahce tv, kendileri de cekinmeden soyluyo bunu.

Bu haberin mantığı ne şimdi?

Fener'in zirve hesabı!

Tarafsız bir medya kuruluşu neden durduk yere böyle bir haber yapar? Sanki bir Türk takımının Avrupa'daki maçlarından bahseder gibi sadece Fenerbahçe odaklı yapılmış net taraflı bir haber.

Atıyorum lider puan kaybeder, Fener'in kazanırsa lider olacağı bir maç vardır, o maç öncesi bunlar yazılır çizilir anlarım da, neden şimdi? İlk yarının bitmesine 4 hafta var, 2 puan gerisinde olduğu Galatasaray deplasmanına gelecek bir Fenerbahçe var ve bunlar yazılmaya başlıyor. Üstelik daha bu hafta yeni bitmiş ve arada kupa maçları oynanacak. Ben bunun resmen futbol camiasını, hakemleri, Fenerbahçe'nin sıradaki rakiplerini baskı altına almak, şartlandırmak, sindirmek, korkutmak ve bir yandan Fenerbahçe camiasını da bu konuya odaklamak için yapılmış psikolojik bir medya hamlesi olduğunu düşünüyorum. Başka hiçbir açıklaması yok.

Yandaş medya mı olur, Galatasaraylı da olmasın kuş familyasından da olmasın.Objektif olsunlar.

Bu haberin mantığı ne şimdi?

Fener'in zirve hesabı!

Tarafsız bir medya kuruluşu neden durduk yere böyle bir haber yapar? Sanki bir Türk takımının Avrupa'daki maçlarından bahseder gibi sadece Fenerbahçe odaklı yapılmış net taraflı bir haber.

Atıyorum lider puan kaybeder, Fener'in kazanırsa lider olacağı bir maç vardır, o maç öncesi bunlar yazılır çizilir anlarım da, neden şimdi? İlk yarının bitmesine 4 hafta var, 2 puan gerisinde olduğu Galatasaray deplasmanına gelecek bir Fenerbahçe var ve bunlar yazılmaya başlıyor. Üstelik daha bu hafta yeni bitmiş ve arada kupa maçları oynanacak. Ben bunun resmen futbol camiasını, hakemleri, Fenerbahçe'nin sıradaki rakiplerini baskı altına almak, şartlandırmak, sindirmek, korkutmak ve bir yandan Fenerbahçe camiasını da bu konuya odaklamak için yapılmış psikolojik bir medya hamlesi olduğunu düşünüyorum. Başka hiçbir açıklaması yok.

Amacına ulaşacaklar ilk yarıyı lider kapatacak fener o yüzden çok dikkatli olmalıyız.

İzlemiyorum o kanalı kafam rahat, sizlere de tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt