NTV Spor'un FB Yandaşlığına HAYIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ah shit!!!!!!!!!!! ntvspor demin ronaldo haberi verirken nistelrooyun fbye attigi golu gosterdi!!!! ah fvck!!!!!!!!!!!!!! hemen mail atmaliyiz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bugunku FB sampiyonluk kutlamari surdaki ferit sehenk degilmi ?

sYExU1T.jpg

Ferit Şahenk: "Fenerbahçe canımız, kanımız, kalbimizdeki renkler...Bu 19. inşallah gelecek sene 20.'yi de alıp yıldızları bir tane daha artıracağız.''

Adam' , Fener'e göstere göstere oyuncu alıyor la bunu demiş dememiş ne farkeder. :asd:

Ntv ntvspor izleyin fenerbahcenize yeni dunya yildizlari kazandirin nolur bizim taraftarimiza bu yakisir ...

Ntv ntvspor izleyin fenerbahcenize yeni dunya yildizlari kazandirin nolur bizim taraftarimiza bu yakisir ...

+

Survivor'ı izlemeyi de ihmal etmeyin arkadaşlar.

[attachment=9997:upload_2014-5-11_1-34-17.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-5-11_1-34-17.webp
    upload_2014-5-11_1-34-17.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 285
Başka spor kanali yok izlenmeye devam edecektir boş konuşmayın,Gstv paralı fbtv acik halka sonrada ntvsporu izlemeyin hee oldu, gece gündüz fbnin reklamini yapiyor çok aşikar halkin önünde alternatif yok

Adamin Fenerbahce'nin kutlamalarina gitmesinde sIkIntI yok.

NTV Spor ve sporx icin alternatif lazim. Maalesef en güzel sunumu onlar yapiyor. Twitter de takip ediyordum onuda biraktim.

Bizde hiç böyle zengin kongre üyemiz yok mu varsa birisi söylesin sowu bu fer-it aldı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başka spor kanali yok izlenmeye devam edecektir boş konuşmayın,Gstv paralı fbtv acik halka sonrada ntvsporu izlemeyin hee oldu, gece gündüz fbnin reklamini yapiyor çok aşikar halkin önünde alternatif yok

Şimdi bir amme hizmeti yapıyorum.

Aşağıdaki app'i Android telefonuna/tabletine indir.

Gs Tv bedava cebine gelsin.

Wifi kullanırsan kusursuz çalışıyor.

BlueTapatalk

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1399797923368.webp
    uploadfromtaptalk1399797923368.webp
    7 KB · Görüntüleme: 72
Şimdi bir amme hizmeti yapıyorum.

Aşağıdaki app'i Android telefonuna/tabletine indir.

Gs Tv bedava cebine gelsin.

Wifi kullanırsan kusursuz çalışıyor.

BlueTapatalk

bu çözüm değil, evimde yatıp ayaklarımı uzattığımda tvyi açıp gs tv izlemek istiyorum. mesela antremanları, röportajları, eski maçları vs. eğer izleyemiyorsam bu yönetimin suçudur. elalemin fb tv ve ntvspor gibi 2 tane spor kanalı var ve ,ikiside halka açık.

bu çözüm değil, evimde yatıp ayaklarımı uzattığımda tvyi açıp gs tv izlemek istiyorum. mesela antremanları, röportajları, eski maçları vs. eğer izleyemiyorsam bu yönetimin suçudur. elalemin fb tv ve ntvspor gibi 2 tane spor kanalı var ve ,ikiside halka açık.

Al bir tane Smart Tv aynı app'i indir.

Bazı telleri televizyona bağlama imkanın bile var.

Sende armut piş ağzıma düş misali istiyorsun.

BlueTapatalk

GS Tv açılıcak arkadaşlar

CL yayın haklarıyla ilgilide bir girişimde bulunulcak , alınamasa bile fiyat yükseltmek için girilcek

Diego'nun parasını onlar verecek!

Fenerbahçe Yönetimi, daha önce Senegalli golcü Moussa Sow transferinde olduğu gibi yine Ali Koç, Nihat Özdemir ve Ferit Şahenk’in katkılarıyla Diego'yu renklerine bağladı.

Yönetimin, Moussa Sow transferinde olduğu gibi yine Ali Koç, Nihat Özdemir ve Ferit Şahenk’in katkılarıyla Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna kattığı öğrenildi.

Sarı-lacivertli camiada Diego Ribas transferi büyük heyecan yarattı. Fenerbahçe’nin döviz kurunun yüksekliği ve yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen bu önemli hamlesi ise aslında herkesi şaşırttı.

Brezilyalı futbolcu için bonservis bedeli ödenmeyecek olması bir avantaj gibi gözükse de Avrupa’nın birçok önemli takımı Diego’yu kadrosuna katmak istiyordu. Bu yüzden de yıldız oyuncunun maliyeti yükseldi. Geçen sezon da gündeme gelen ve sarı-lacivertli kulüpten 5 milyon euro isteyen Diego, bu sezonki görüşmelerde bunu biraz daha aşağıya çekti.

Garanti ücret ve maç başları ile futbolcuya 4 milyon euronun üzerinde bir ücretin ödeneceği öğrenildi. Bu kritik noktada devreye kulübün önde gelen isimleri girdi. Daha önce Moussa Sow transferinde olduğu gibi Ali Koç, Nihat Özdemir ve Ferit Şahenk’in katkılarıyla operasyon gerçekleşti.

Bu kadar yüksek maliyetli bir transferi yapacak bütçeye şu an sahip olamayan Fenerbahçe yine her fırsatta kulübe yardımda bulunmaktan çekinmeyen bu üç isim sayesinde kadrosunu biraz daha güçlendirdi.

Finans raporlarında Gelir Kalemlerine Türk Para Babaları kalemini eklemelerini bekliyorum. Böyle mali disiplin de olmaz, adil bir lig de. Adamların kendi özkaynakları ile yaptığı bir transfer yok neredeyse.

tüm ekranlar sarı lacivert baygınlık geldi yeminle bizim hakkımızı savunacak bir yorumcu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt