Bu soktuğumun kanalı hala niye kapanmadı???
Rıdo başta olmak üzere nasıl da güzel taklaya getirdiler ama?
Nasıl da senaryoyu güzel oynadılar?
Küfürsüz yazmaya çalışıyorum şurda!
1 aydır şu meymenetsiz kanalda Rıdvan denen şahıs Galatasaray böyle durdurulmalı, şöyle durdurulmalı diye taktik üstüne taktik verdi her takıma.
2 hafta önce bu şahıs şu şaklabanlara bağlanıp Cücü'nün babası hakkında Yıldrıım'ı fetödan uyardım dedi!
Geçen hafta çıkıp 8 puan önde, böyle lig mi olur diye savsakladı!
Sonra fb cücüyü istemiyormuş gibi yaptı, aaa bir bakmışın maça eyyamcı düdük atanmış!!! Nasıl da şaşırdık!!!
Götü tutuşan cücü nasıl yönetmesini bekliyorsunuz? Zaten şaibenin önde gideni!
Maçın anasını belledi açık açık!
Ulan Engin keşke zamanında bizi şu eyyamcı pislikten kurtarsaydın, ne büyük sevaba girerdin! Başka türlü bundan kurtulacağımız yok.
Ha bu arada 1,5 aydır yabancı tartışması yapıyoruz!!!
Nasıl başladı acaba? Rıdvan durup dururken Milli Marşı kim söyleyecek dedi koduğumun kanalının şu sokuk programında! Sonra "yanlış anlaşıldım" diye özürcük diledi. Yandımı fitilin ateşi? Sonrasında ağzı olan konuştu da konuştu! Konuşmaya da devam ediyor! Son 1 hafta iyice alevlendirdiler tartışmayı, maça konsantre olmak yerine bunlarla kafamızı meşgul edelim! Şu boktan meseleyi büyütüp tartışıyorlar da tartışıyorlar hala sanki her şeyimiz doğru dürüst te bir eksiğimiz yabancılarmış gibi! Götünüze sokun şu tartışmalarınızı!
Geçenlerde Rıdvan futbolu dizayn etmek için bana yetki versinler demiş! Götümle güldüm duyduğum zaman!
Acun sayesinde el classikoya beleş gide gele Barca ve Real'i tanıyan Rido, Arda sayesinde olmayan bilgi hazinesine 1 yabancı takımı daha ekleyebilme şerefine erişmişti.
Ve bu şahıs Türk futbolunu dizayn edecekmiş!
Hangi sıfatla? Hangi bilgiyle? Hangi tecrübeyle? 2 haftada antrenörlükten kıçına tekmeyi yiyip, anca ntvsporda iş bulabilmiş, şike soruşturması zamanında korkudan 6 ay toz beykoz olan şahıs mı dizayn edecekmiş??? Senelerce "tarafsızım" diye milleti yiyen şahıs mı dizayn edecekmiş?
Gördük nasıl dizayn ediyormuş!
Şu kanalı ve öbür şaklabanları izleyen Gs'li var ki bunun gibi insanlar söz sahibi olup sizi kolayca yönlendirebiliyorlar! Hele aklı başında olan bir adam Rıdvan gibilerin bu ülkede söz sahibi olmasından irrite olur!