Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece Fener galip gelmediğinde izlemiyor muyuz aç oğlu aç rıdvanı açmayacak mıyız şefNtv izleyen mi var
ben geçen onu denedim yine de izleyemedimSadece Fener galip gelmediğinde izlemiyor muyuz aç oğlu aç rıdvanı açmayacak mıyız şef
NTV de zaten NTVSpor gibi her daim Fb Tv idi zaten. Hatta kanalın logosundaki renkleri bile fb'den gelir ki hepinizin bildiği gibi sahibi de fb fanatiğidir zaten. Ben asıl Ali Palabıyık'a laf edilmesine şaşırdım. İnsanda biraz utanma olur diyeceğim ama bunlarda olmadığını unutmuşum.Fb tv 2 yaptı kanalı, kimse ses etmiyo ya buna ondan güç aldı. Ben objektifim ayağına son 1 senedir fenerbahçe tv yaptı o kanalı, buna artık müsade edilmesin, gerekirse resmi site açıklama yapsın Ntv'nin muhabirlerini almıyoruz diye.
neler diyorlarRıdvanından beyaz futboluna trt sporuna topluca başladılar algılara anladılar tabi iyi olduğumuzu eksik kadrolarla bile rahat kazandığımızı başladılar pisliklere yönetim uyanık olmalı sağlam bi tavır takınmalı bu kirli spor medyasına
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fenerbahçe hakemi de yenmişmiş serdar aziz haksız atılmışmış bizim maçlarda lehimize kararlar verildiğini ima ediyorlar bi de laf arasındaneler diyorlar
tv izleyenlere hakaret edemezsintv izleyen kaldı mı zaten
tmmtv izleyenlere hakaret edemezsin