Ntv'ye Boykot

Senelerdir izlemiyorum. Hala galatasaray taraftarinin neden izledigini de anlamam. Kanal sahibi sahenk Rıdvan Dilmenden daha fanatik fenerli.

fenerlilerden başka takip edeni yok zaten fbtv gibi yayınları doğru fakat sosyal medya aracılığıyla açıklamaları herkese ulaşıyor.

hayri cund üstadın geçen hafta dediği gibi bu adam GS'li olsaydı şimdiye kadar çoktan fb medyası kellesini almıştı.

biz sallamıyoruz diye iyice cıvıttı. ağzının payını neden vermiyoruz bilmiyorum.

Fb tv 2 yaptı kanalı, kimse ses etmiyo ya buna ondan güç aldı. Ben objektifim ayağına son 1 senedir fenerbahçe tv yaptı o kanalı, buna artık müsade edilmesin, gerekirse resmi site açıklama yapsın Ntv'nin muhabirlerini almıyoruz diye.
NTV de zaten NTVSpor gibi her daim Fb Tv idi zaten. Hatta kanalın logosundaki renkleri bile fb'den gelir ki hepinizin bildiği gibi sahibi de fb fanatiğidir zaten. Ben asıl Ali Palabıyık'a laf edilmesine şaşırdım. İnsanda biraz utanma olur diyeceğim ama bunlarda olmadığını unutmuşum.

Rıdvanından beyaz futboluna trt sporuna topluca başladılar algılara anladılar tabi iyi olduğumuzu eksik kadrolarla bile rahat kazandığımızı başladılar pisliklere yönetim uyanık olmalı sağlam bi tavır takınmalı bu kirli spor medyasına

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben de yıllardır izlemiyorum ama izleyip izlememek önemli değil açıkçası şu anda. Biz izlemesek bile böyle malları izleyip söylediği şeyleri gerçek sananlar var. Futbolda şiddet ortamı böyle tipler yüzünden körükleniyor işte.

Misal maltudakilerin yarısının mercimek kadar beyni ve bulgur tanesi kadar futbol bilgisi var. Öyle tipler bunun gibileri izleyip gaza geliyor bizi yine şampiyon yapmayacaklar kafasına giriyorlar halbuki şu ana kadar açık ara kollanan fener.

Kollanmalarına rağmen hakları yenmiş algısı yaratıyorlarki önümüzdeki maçlarda hakem desteği devam etsin, özellikle de derbilerde. Bu sene şampiyon olmak için yer yerden saldırıyorlar; Koç herşeyi yapıyor, Şahenk’in kanalından Rıdvan’ı kullanarak da çok güzel algı yapıyorlar.

Burada kimse izlemese bile herkeste Lig Tv yok, herkes Bülent Timurlenk izleyemiyor. Ne dersek diyelim bu şeytan hala maçlardan sonra en çok izlenen yorumcudur. Köy kahvesindeki Hasan Dayı bunu izliyor sonuç olarak.

Sene başından beri kazansalar da kaybetseler de hakem de hakem diyorlar başka bir şey yok. Yönetimin mutlaka şeytana ve şeytan konusunda Ntv’ye ayar çekmesi lazım. Ayağını denk alsınlar biraz.

İzlemiyorum uzun zamandır zaten.

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt