Ntv'ye Boykot

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
2524797_71b72962d0274a27a6b9315743ca030c_640x640.jpg

Yaptıkları spor programlarında Rıdvan Dilmen denen(Lakabı şeytan) kepaze fener holiganı ile algı yaratmaya çalışan, Ntv'yi fenerbahçe'nin 2.televizyonuna çeviren bu ahlaksız düzeni protesto etmeliyiz. Fenerbahçe'nin medyadaki holiganı elini kolunu sallayarak bu ülkede algı çalışması yapamaz.

bu lavuk için resmi olmasa da önde gelen heriflerden birileri artık bi konuşmak zorunda altaylı mı olur x kişisi mi olur bilmiyorum da bokunu çıkarıyor kimse de bi şey demiyor ite

Eskiden Ntvspor FbTv2 idi. Şimdi koca ulusal haber kanalı bu görevi yerine getiriyor.

Herhalde en son 5-6 sene önce falan izlemişimdir

sent via GSC

Ne oldu ustat? Hanim Masterchef açtırdı, dunyadan koptuk bu gece
yok bi şey abi sen hanımcılığa devam et...
:P
herif itliğini konusturmaya devam ediyor paso hakem falan diye ağlıyor fb 2 palabıyık 0 mı ne demiş sanki kendi elemanları değilmiş gibi s2k herif

ee madem öfkesinde o kadar samimi kovsun palabıyığı hakem kadrolarını kendisi oluşturmuyor mu sonuçta kovsun işte kötü hakem fb düşmanı diye. bakalım palabıyık gibilerin gitmesi kimin işine geliyor veya gelmiyor. adamlar kendi adamlarına sarmaya başladı artık iyice delirdiler

Aslında Hocam direk isim vererek buna bir geçirse şaftı dağıtacak ama şimdilik sadece isim vermeden bahsini geçiriyor.

Yuh!! Şunu söylerken utanır insan ama bunlarda utanma duygusu kalmamış. Azılı Fb tetikçisidir Palabıyık çok ilginç.
Fb tv 2 yaptı kanalı, kimse ses etmiyo ya buna ondan güç aldı. Ben objektifim ayağına son 1 senedir fenerbahçe tv yaptı o kanalı, buna artık müsade edilmesin, gerekirse resmi site açıklama yapsın Ntv'nin muhabirlerini almıyoruz diye.

Yönetim de bu yönde adım atmalı ve ntv çalışanlarına akredite vermemeli.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ridvana karsi cikarak asıl bunun oyununa düşüyoruz ridvana destek olup palabıyık a düdük artırmak daha mantıklı. Ben rıdvan i ve ntv yi bu konuda destekliyorum palabıyık düdük asmalıdır.

Neden izliyorsunuz ki listede yerini bile bilmiyorum bu kanalın hele rıdvanı zaten dinlemem

Ula Aziz varken bunların bile bir kalitesi vardı. Şimdi bomboş tenekeye döndüler. Mahalle ağızıyla kitlelere sesleniyorlar.

Geri
Üst Alt