- 21 Eylül 2012
- 6.810
- 5.006
- 1.843
hoca falan olmadığını belirtmiş idik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Nuno denen futbol fakirinin tazminatı ne kadar acaba?
@Onur Kara sağol kanka darısı başımıza
@Berk Can Conte gelir gelmez 3'lüye dönmez di mi
AmiiiiinBu Nuno denen futbol fakirinin tazminatı ne kadar acaba?
@Onur Kara sağol kanka darısı başımıza
@Berk Can Conte gelir gelmez 3'lüye dönmez di mi
Wolvesda iyiydi
geçen sene baya kötüydü wolfs
totnam ztn son ve kane götürür defansı sağlam tutcek biri lazım diye getirdi heralde
ama işleyen yerler de bozuldu![]()
3'lü oynatırsa Son sorun çıkarmaz forvete geçer de Lucas mahvolur. Ki biliyosun favorim Lucas'tırMevcut kadroya 343 veya 352 güzel gider gibi sanki. Zaten Conte gelsin de isterse stopersiz oynatsın şimdikinden kötü oynamaz takımTazminatı da bilmiyorum da Mou çöpünden fazla değildir heralde. Bu sıralar Levy reis parayı tazminatlara döküyor ama
![]()
Iyi olurfavori Conte diyolar
343'te Son-Lucas-Kane iş yapar gibi. Hatta 352'de de Son-Kane ikilisinin arkasında Moura 10 no gibi bile oynayabilir.3'lü oynatırsa Son sorun çıkarmaz forvete geçer de Lucas mahvolur. Ki biliyosun favorim Lucas'tır![]()
Moura oynamaz orda top dağıtabilen biri değil ki. Zaten Hojberg-Ndombele garanti Lo Celso gelir oraya343'te Son-Lucas-Kane iş yapar gibi. Hatta 352'de de Son-Kane ikilisinin arkasında Moura 10 no gibi bile oynayabilir.
Bilmiyorum ben forvet arkasında da iş yapabileceğini düşünüyorum Moura'nın. Zaten transfermarkt'a göre de forvet arkasında oynadığı maçlarda baya verimli oynamış. Conte gelsin de reis her türlü verim almanın yolunu bulur zaten.Moura oynamaz orda top dağıtabilen biri değil ki. Zaten Hojberg-Ndombele garanti Lo Celso gelir oraya
Conte gelirse Lo Celso'ya patlama yaptırır. Yine Conte devre arası için iyi bir transfer bütçesi almadan gelmez ve ilk transferi sol ayaklı bir stoper olur diye tahmin ediyorum.
Birini bulamazsa Ben Davies'i stopere çekebilir. Bi zamanlar Vertonghen'de olduğu gibi zaman içinde stopere evrilir Davies.Conte gelirse Lo Celso'ya patlama yaptırır. Yine Conte devre arası için iyi bir transfer bütçesi almadan gelmez ve ilk transferi sol ayaklı bir stoper olur diye tahmin ediyorum.