Nuray Sayarı: ''Terim Fenerbahçe'nin başına geçecek''

ne aysalcısı la ne var bunda bir şikecinin kucağından inip öbürününküne zıplayacak şaşılacak bişey olmaz
yahu saçmalayın işler astroloklara mı kaldı. aysalcılar demek olmasada terim düşmanlarının rüyasıdır terimi fbde görmek
ama asla göremeyeceksiniz eğer giderse ben burda terime ana avrat küfür edecem ömür boyu ban yemek pahasına

yahu saçmalayın işler astroloklara mı kaldı. aysalcılar demek olmasada terim düşmanlarının rüyasıdır terimi fbde görmek
ama asla göremeyeceksiniz eğer giderse ben burda terime ana avrat küfür edecem ömür boyu ban yemek pahasına

alakası yok ne falcısı işin şakası o. terimi zerre sevmesemde fbde görmek isemem yalan yok ama ben bu saatten sonra olsada şaşılacak bişey olmaz diyorum ha demirören ha aziz fark yok.Ayrıca ben aysalcı değilim onuda senin alıntın aracılığıylada söyleyeyim selçuk burak ontivero gibi sözleşme hataları ve son dönemdeki plansız ekonomik düzenler bariz hatalardı bunlar söylendi ama bu uzun zamandır gördüğümüz en iyi başkan olduğu gerçeğini değiştirmez önemli başarılar vardı, terim de vardı tabiki başarıların içinde ama bizim tepki nedenimiz farklı..Ben ne yaparsa yapsın kayıtsız terime biat eden tiplere ayar oluyorum sende öylemisin bilmiyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dur şimdi buna inanmak isteyenler çıkar,tartışma başlar... Aysal-Terim olayı ile konu alevlenir,dallanır budaklanır,cezalardan geçilmez..

falcı olmaya gerek yok bu rezil yönetilen ülkede devlet dolayısıyla tff nin amacı belli kasmaya gerek yok :)

alakası yok ne falcısı işin şakası o. terimi zerre sevmesemde fbde görmek isemem yalan yok ama ben bu saatten sonra olsada şaşılacak bişey olmaz diyorum ha demirören ha aziz fark yok.Ayrıca ben aysalcı değilim onuda senin alıntın aracılığıylada söyleyeyim selçuk burak ontivero gibi sözleşme hataları ve son dönemdeki plansız ekonomik düzenler bariz hatalardı bunlar söylendi ama bu uzun zamandır gördüğümüz en iyi başkan olduğu gerçeğini değiştirmez önemli başarılar vardı, terim de vardı tabiki başarıların içinde ama bizim tepki nedenimiz farklı..Ben ne yaparsa yapsın kayıtsız terime biat eden tiplere ayar oluyorum sende öylemisin bilmiyorum
yok ben kayıtsız şartsız savunmuyorum Galatasaray tarihinin en başarılı hocasıydı diyorum
bide parator paragöz sattı diyenlere ayar oluyorum :D
ama bidaha bize gelmesin (gelirse desteklerim o ayrı ama)

siyaseti hiç sevmem rteyle falan durumları hiç umrumda değil belkide o yüzden sizler kadar kızmıyorum

bu kadın astrolog falan değil.dinçer güneri,oğuzhan ceyhanı falan ciddiye alın.

Son düzenleme:
Son 3 sezonun şampiyonlarını bende tahmin ettim ve diyorum ki bu sezon Galatasaray şampiyon olacak. Nuray'ın oturma organından daha iyi bir kaynak, zira futbolu yıllardır izlerim. Astroloji denen zırvalığa inananlara acıyorum.
kadın bikaç kere tutturdu diye ben bilyom ,eminim havasında takılyo.keşke yapılan şikeleri falan söylese de bi poka yarasaydı.

terimi kim daha fazla mamalarsa oraya gider yani fb'den iyi bir teklif alırsa birgün koşa koşa gider bu herif nede olsa karakter meselesi..

Geçen yılda biz şampiyon olacaktık bu hanımefendiye göre.

konu açan şahis her hafta beyaztv izleyik kendi resmini çeken tayfa dan galiba.

''Bu sezon ( 2014-2015 ) kim şampiyon olacak ?..

– “FENERBAHÇE” Beşiktaş 2.olacak''

Noldu lan sahtekar?

Bilmem neyimin kafası

Vas Bien

Kıçını ortaya koyarak kaynağıda belirtmiş yanlız :D

emel ablamizdan gelsin

https://www.youtube.com/watch?v=2Aohukzu72A

bu arada bunlarin takiminda tek takimi icin ortaya ruh koyan iki futbolcusu emre ve topal ikiside bizden cikma :D
adamlarin kendi icinden cikardigi topcular bile ruhsuz

ruhsuz, taklitci,ezik bir camia oldu ciktilar
serefli ikincilikler demeyede basladilar
bir 5 sene sonra bjk gibi olup cikacaklar :D

Geri
Üst Alt