Nuri Şahin, Campos ve Sensibile ile Neler Yapabilir?

Nuri Şahin - takip etmedim yorum yapamam.

Okan Buruk - taraftarın 22 yıl önceki bir transferi ve TR'ye döndüğünde daha çok para kazanacağı yeri seçmesinden dolayı "satılık" antipatisi var ben pek anlam veremem, sadece 2 sezon mu oldu hiç aktif olmaması. aktiflikten kasım hangi maçı hangi takımları ne kadar takip etti (çalışmadığı için kendi imkanıyla ) hangi oyuncuları kafasında potansiyel transfer gözüyle bakıyor.

ikisinin ortak noktası bilinmeyeni çok olan bir macera olmaları
Okana da macera diyorsan hoca bulmayız renktaş.

Xavi gibi bir adamin da tdirektorluk kariyeri pek yok. Sadece bir arap takimini calistirdi bundan once, ama Barcelonaya cag attırması ortada. Yani yaş ve kariyer falan bu durumda.. Bilmiyorum.

Bence denenebilir. Futbol aşığı bir hoca olduğu kesin

Okana da macera diyorsan hoca bulmayız renktaş.

İkiside macera ama bunu direkt negatif algılıyoruz çünkü "Maceraya gerek yok" diye bir laf var akılda (Kumar bilerek demedim - antipatik bir kelime bu konu için)

tamda ek cevap yazıyordum. Macera demek kötü demek değil ille de.

Thomas Tuchel - Mainzdan dortmunda 2015'te gitmiş , gerçi tabi Klopp'un koltuğuna geldi , oturmuş işler vardı muhakkak fakat oradan 6 sene içinde CL şampiyonuğu gördü - bence önemli iş. (Dortmund > PSG > CHelsea yanlış hatırlamıyorsam) Aklıma ilk gelen örneği verdim bu arada. daha doğru örnekler illaki vardır.

Okan'ın tek dezavantajı - ne kadar futbolda aktif tuttu kendisini çalışmadığı dönemde olay o. Yoksa çalıştığı yerlerde gayet iyi iş çıkardı buna lafım hiç yok.

Nuri içinde tamam kısa vadeli bir veri var elde ama büyük camia kafasını kaldırmak başka antalya'dan (bu okan buruk içinde biraz geçerli aslında)

Nuri ya da Okan ikisinden biri gelmeli muhakkak.

Nuri büyük camia büyük hoca hepsini biliyor ve kültürlü bir spor adamı. Yabancı için ise torrent kalsın

Yine pas oyunu oynayacaksak ve yabancı hoca olacaksa Torrent kalsın. Eğer yerli olacaksa Nuri ya da İlhan Palut tercihim. Okan hoca geçiş oyunu hocası ve kadromuz bunun için müsait değil çok transfer yapılması lazım o oyunun oynanabilmesi için.

Yine pas oyunu oynayacaksak ve yabancı hoca olacaksa Torrent kalsın. Eğer yerli olacaksa Nuri ya da İlhan Palut tercihim. Okan hoca geçiş oyunu hocası ve kadromuz bunun için müsait değil çok transfer yapılması lazım o oyunun oynanabilmesi için.

aslında her halükarda çok trasnfer lazım.

Bu transferlerin bizim için en önemli olan orta saha kısmını çözmek ilk etapta önemli.

yaşına rağmen Gomis - satılmassa mostafa hatta diagne bile çalışan bir ortasaha ve kanat oyununda fersah fersah gol atar.

ki lig içinde fazlasıyla yeterli oluyor bu. orta saha ile beraber eğer satış olursa Marcao ya da nelsson tarafında orayıda hemen doldurmak önemli bana göre. Bu noktada zaten Gedson transferi sezon için değil genel anlamda önemliydi (ya da onun tarzı oyuncu) - bjk bu anlamda nasıl olacak seneye göreceğiz.

elde kimleri tutabilip ortasaha ve sağbeki gerek transfer gerek altyapı (sol bekide yedekleyerek) nasıl çözeceğiz o önemli.

ders almam ders veririm diyenlerden değil her çalıştığı hocadan birşeyler alan yerli negelsman ..

En genç şampiyon olan hoca olabilir daha genci varmı ben hatırlamıyorum

Nuri Şahin karizmatik ve yaşına rağmen başarılı. Bende olumlu bakarım ama basında lobisi varmı acaba. Hamit TFF başkanı olursa iyi olur. Kankalar ve menejerlik şirketleri aynı.

Nuri daha 33 yaşında başarabilirmi bilmiyorum ama o potansiyel var kendisinde biraz eli yüzü düzgün bir kadroyla başarabilir gibi geliyor
Screenshot_20220412-152925.webp

Nuri daha 33 yaşında başarabilirmi bilmiyorum ama o potansiyel var kendisinde biraz eli yüzü düzgün bir kadroyla başarabilir gibi geliyorEkli dosyayı görüntüle 155823

müthiş grafik . yani çok takibinide yapmadım ama yorumlara bakınca bir bakıma neden olmasın, bilemedim.

ama daha yarım sezondur aslında TD değil mi ? burası birazda handikap oluyor - sanki daha geniş bir zamandaki performansına bakılmalı.

Geri
Üst Alt