Nuri Şahin resmen Real Madrid'te!

Cevap: Nuri Şahin resmen Real Madrid'de!

Onu bunu bilmem ama Nuri'nin formasını alırım :)

Real cok ıyı iş yaptı hayırlı ugurlu olsun..

Bu transfer birilerine cevap olur umarım.

İlk defa Türk pasaportu taşıyan bir futbolcuyu Real Madrid'de izleyecek olmamız heyecan verici. İki taraf içinde hayırlı olsun...

@ukarakullukcu @tribundergi Nuri Şahin in eski menajeri olarak, GS nin 3 milyon Euro yu çok gördüğü yanlıştır, Nuri TR de oynamak istemedi

@ukarakullukcu @tribundergi Nuri ye TR den çok iyi teklifler geldi, sadece GS den değil, ama o haklı olarak Avrupa da başarılı olmayı seçti

Nuri kesinlikle hak etti böyle bir transferi.

İnşallah başarılı olur.

Nuri gibi bir oyuncunun 15'in altına satıldığı bir futbol piyasasında Cenk Tosun'a 20 milyon avro istemek i........eliktir.

Yanlış noktadan bakıyorsun. Durumlar aynı değil. Şu an Arda'yı Barcelona istese Arda'yı hayatta tutamazsın. 5 milyona bile alır Barca Arda'yı. Ama süper ligten bir takım ardayı 20'ye bile alamaz.

Ilk türk oyuncu oldu böylece.. Basarilar Nuri reis.

Sirada Arda var :)

Türk futbolu gururlu bir gündür bugün.Umarım bu yaz başkaları da gider büyük klüplere

Hayirli olsun, kendim transfer olmus kadar sevindim. Ilk firsatta Real Madrid'in sitesinden formasini alacagim insallah.

Galas Khedira Yerine Cuk Diye Oturur İspanya'da Barçayı Tutardım ama Bundan Sonra HALA MADRİD ! Mesut Özil Bu Günlerde Sancılıdır Kesin :asd:

Nuri 10 €

Emenike 10 €

Stancu 5€

Sercan 7.5 €

Cenk 20 €

var bu işte bir gariplik ... gerçek şu ki avrupanın katarı bile olamamışsız.. bir türkü tutturmuşsuz gidiyoruz kendi içimizde futbol oynuyoruz kendimiz fiyatları attırıyoruz kendi kendimizi mahvediyoruz... nurinin gitmesi başarı evet ama mesutta olduğu gibi almanyanın başarısı bizim zerre katkımız yok hiç kimsede umutlanmasın yine türkiyede bu transfer hiç birşeyi değiştirmeyecek.. kendi ligimizde kaç şampiyonluğumuz var diye parmak saymaya devam edelim..

Nuri 10 €

Emenike 10 €

Stancu 5€

Sercan 7.5 €

Cenk 20 €

var bu işte bir gariplik ... gerçek şu ki avrupanın katarı bile olamamışsız.. bir türkü tutturmuşsuz gidiyoruz kendi içimizde futbol oynuyoruz kendimiz fiyatları attırıyoruz kendi kendimizi mahvediyoruz... nurinin gitmesi başarı evet ama mesutta olduğu gibi almanyanın başarısı bizim zerre katkımız yok hiç kimsede umutlanmasın yine türkiyede bu transfer hiç birşeyi değiştirmeyecek.. kendi ligimizde kaç şampiyonluğumuz var diye parmak saymaya devam edelim..

Mehmet Topuz 9 m €

İsmail Köybası 6,5 m €

Helal olsun diyorum, Mesut denen gavur'a kapak olsun.

Demek ki ADAM gibi gencler, insanlar varmis, Turk milli takimini yani kendi öz vatanini tercih edipte yinede Real Madrid'e gitmek cok buyuk bi basaridir. Asil basari budur, oyle cakma Alman/Turk olupta Real Madrid'e gitmek basari degildir Mesutcum.

Nuri'ye en icten dileklerimle basarilar diliyorum, umarim kalici olup surekli ilk 11de forma giyip basarili olursun. Umarim Madrid'in efsanevi oyunculari arasinda yer alirsin ki bunu basarabilecek kapasiteye sahip kendisi.

Helal olsun diyorum, Mesut denen gavur'a kapak olsun.

Demek ki ADAM gibi gencler, insanlar varmis, Turk milli takimini yani kendi öz vatanini tercih edipte yinede Real Madrid'e gitmek cok buyuk bi basaridir. Asil basari budur, oyle cakma Alman/Turk olupta Real Madrid'e gitmek basari degildir Mesutcum.

Nuri'ye en icten dileklerimle basarilar diliyorum, umarim kalici olup surekli ilk 11de forma giyip basarili olursun. Umarim Madrid'in efsanevi oyunculari arasinda yer alirsin ki bunu basarabilecek kapasiteye sahip kendisi.

Aahaha :asd:

Geri
Üst Alt