Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Şu adamın Türkçesine kendini ifade edişine bakınız, forumdaki gurbolar bu işin mazereti kalmadı buyrun yapan nasıl yapıyor
Adam ne.... ne de kalıbını bile düzgün kullandı yauv onur dakika 2:41'de, koca koca siyasiler akademisyenler bile bu kullanımın olumlu yüklemle bitmesi gerektiği konusunda yanlış yapıyor...Futbola dair bir fikri olduğunu hissediyorsun dinleyince. Bence güzel yerlere gelecek.

Hem sesi hem kendisi güzelNuri Sesiguzel
Şu adamın Türkçesine kendini ifade edişine bakınız, forumdaki gurbolar bu işin mazereti kalmadı buyrun yapan nasıl yapıyor
kolpa kemal space odasıKemali dinlemedin heralde hiç salih oğlu
60 adam kemal radyo yayını yapacak diye twitterda aportta bekliyorduk bi kaç sene önce
Canatan kemal için can attınız ha vay anasınıKemali dinlemedin heralde hiç salih oğlu
60 adam kemal radyo yayını yapacak diye twitterda aportta bekliyorduk bi kaç sene önce
Canatan kemal için can attınız ha vay anasını
Merakımı celbetti heis
Benim degil. 40 firin ekmek yemesi lazim.Hem sesi hem kendisi güzel
Ardadan sonra td adaylarımdan biri
Yiyor işte 30 fırınını yedi, yemeye devam ediyor kemale eriyorBenim degil. 40 firin ekmek yemesi lazim.
Arda'yı boşuna listeye ekleme. Dönmez şu an TR'ye. Geleceğin Atletico teknik direktörü, konferans alırsa Simeone sonrası 1 numaralı aday olur.Yiyor işte 30 fırınını yedi, yemeye devam ediyor kemale eriyor
Hem önüne ardayı koyduk ya yahu, leşçuk mu deseydim
Ben yabancı tdci değilim, yerliler arasında da alternatiflerden biri bu nuri
Şu an dönmesine gerek yok zaten canım, 2 seneye kadar hazırlasın kendiniArda'yı boşuna listeye ekleme. Dönmez şu an TR'ye. Geleceğin Atletico teknik direktörü, konferans alırsa Simeone sonrası 1 numaralı aday olur.

3 firin bile yemedi daha ne 30'u. Nerede baski gordu ki? Dortmund'a gitti iki ayda kovuldu.Yiyor işte 30 fırınını yedi, yemeye devam ediyor kemale eriyor
Hem önüne ardayı koyduk ya yahu, leşçuk mu deseydim
Ben yabancı tdci değilim, yerliler arasında da alternatiflerden biri bu nuri
Ben neden nuriyi savunur buldum kendimi yauv, dakıldık galdık başlıkta başka frekansa geçelim gari3 firin bile yemedi daha ne 30'u. Nerede baski gordu ki? Dortmund'a gitti iki ayda kovuldu.