nuri şahin

cimbomludur ekibimizde görmek isterim Arda Turan'ı ekibimizden Atletico'ya uğurladıktan sonra.

Futbola dair bir fikri olduğunu hissediyorsun dinleyince. Bence güzel yerlere gelecek.
Adam ne.... ne de kalıbını bile düzgün kullandı yauv onur dakika 2:41'de, koca koca siyasiler akademisyenler bile bu kullanımın olumlu yüklemle bitmesi gerektiği konusunda yanlış yapıyor...

Eskiden beri güzel konuşur zaten bu nuri :tbr:

Şu adamın Türkçesine kendini ifade edişine bakınız, forumdaki gurbolar bu işin mazereti kalmadı buyrun yapan nasıl yapıyor :asd:

Kemali dinlemedin heralde hiç salih oğlu
60 adam kemal radyo yayını yapacak diye twitterda aportta bekliyorduk bi kaç sene önce

Yiyor işte 30 fırınını yedi, yemeye devam ediyor kemale eriyor

Hem önüne ardayı koyduk ya yahu, leşçuk mu deseydim :asd:

Ben yabancı tdci değilim, yerliler arasında da alternatiflerden biri bu nuri
Arda'yı boşuna listeye ekleme. Dönmez şu an TR'ye. Geleceğin Atletico teknik direktörü, konferans alırsa Simeone sonrası 1 numaralı aday olur.

Nuri gibi kulturlu bakis acisina sahip hocalarımizin çoğalması dileğimiz.

Arda'yı boşuna listeye ekleme. Dönmez şu an TR'ye. Geleceğin Atletico teknik direktörü, konferans alırsa Simeone sonrası 1 numaralı aday olur.
Şu an dönmesine gerek yok zaten canım, 2 seneye kadar hazırlasın kendini

Gidişat Okan hocanın kör topal 5. şampiyonluğu da alacağı gibi duruyor

Dur aman baygınlık geçireyim deme :hehe:

Yiyor işte 30 fırınını yedi, yemeye devam ediyor kemale eriyor

Hem önüne ardayı koyduk ya yahu, leşçuk mu deseydim :asd:

Ben yabancı tdci değilim, yerliler arasında da alternatiflerden biri bu nuri
3 firin bile yemedi daha ne 30'u. Nerede baski gordu ki? Dortmund'a gitti iki ayda kovuldu.

Devin Özek ayar çeker bu yaz febe ile anlaşır. Başak da yolunu açar febe'si için.

3 firin bile yemedi daha ne 30'u. Nerede baski gordu ki? Dortmund'a gitti iki ayda kovuldu.
Ben neden nuriyi savunur buldum kendimi yauv, dakıldık galdık başlıkta başka frekansa geçelim gari

Ne etti sana bu nuri kardeşim, huri diye karşına nuri mi çıkardılar nedir bu nuri alerjisi

Cracking Up Lol GIF by HULU

Futbolcu iken karşılayamadığı çok büyük beklentileri, TD olarak gerçekleştirebileceğini hissediyorum önümüzdeki yıllarda; yeterli donanıma fazlasıyla sahip olduğu kanısındayım. Dortmund işi tam o olgunluk seviyesine ulaşamadan, biraz erken oldu ama o başarısız periyod da kendisine çok büyük tecrübe kazandırmıştır mutlaka. Çoğu gurbetçinin aksine, kendisini tümüyle Türk hisseden biri olarak, Dortmund için düşünüldüyse, GS için hayda hayda düşünülebilir. Ancak bizde etikete haddinden fazla değer verildiği için ortaya somut başarılar koyabilmeli ve bulunduğu kulüp bunun için gayet uygun bir ortam sunuyor. Önümüzdeki birkaç yıl içinde ligde 1-2, kupa, Avrupa' da kayda değer bir başarı vs ile o eksiğini giderir, GS bünyesinde uygun ortam da oluşursa neden olmasın?..

Geri
Üst Alt