Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 24.480
- 6.537
- 1.548
Fener geliyor abi sen tak geç bi zahmet.Bi de fenere taktın mi 26. şampiyonluğumuzu sana ithaf ederiz canim hocam![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener geliyor abi sen tak geç bi zahmet.Bi de fenere taktın mi 26. şampiyonluğumuzu sana ithaf ederiz canim hocam![]()
Alfa karakter lazım bize ya Nuri öyle birine benzemiyorDüzgün bir yabancı hoca getiremeyeceksek Okan sonrası takımın başına getiririm.
Başakşehir'i çok uzun süredir ilk kez takıma benzetiyorum. O kadar teknik direktör değişti. Bunu bizle oynadıkları maçta da söylemiştim nacizane. 4 büyüklere karşı olan karnesi hem sonuç hem oyun olarak çok iyi. Bu önemli bir veri bence. Adama GS imkanları verilirse güzel işler yapmayı vaadediyor. Ama tercihen daha garanti bir yabancı hoca tabii.Alfa karakter lazım bize ya Nuri öyle birine benzemiyor
En benim diyen adamda bile yoktur şu info.
Ben Nuri'yi jklı diye düşünüyordum hep.En benim diyen adamda bile yoktur şu info.Ben Nuri'yi jklı diye düşünüyordum hep.
Nurinin cimbomlu olduğunu bir sen bilmiyormuşsun demek ki reis tost makinesiyle çekilmiş videosu vardı yıllar önceden