tartışmaya son veriyorum okuyun
saçma salak yorum yapanlar var
hamit nuri selçuk melo bunlar orta saha oyuncusudur ve oyunu 2 yönlü oynar
ve bu adamlar GSde 11de oynyacak isimlerdir ama mevkii olarak hepside aynı mevkiide oynuyorlar ortasaha
bizim orta shamız selçuk ve melo dur ve gayet iyidir
bu takıma hamit alındığı taktirde nuri fazlalık olacaktır bazı arkadaşlar 10 numara oynatırım nuriyi dedi ben tekrar söylüyorum nuri 10 numarada oynayamazzzzz öyle yetişmedi adam defansif ortasaha olarak yetişti ve zaman zaman ataklarda etkili oldu ve ortasaha şeklini aldı.
10 numara farklı şey oyunu tek yönlü oynayan sürekli golü düşünen topçudur ama nuri bu adam değil
transfermart tan saha dizilişine bakında azıcık nerede ve nasıl oynadığını göz önüne getirin diye link verdim ama nerde herşeyi olduğu gibi bunuda anlamadı bizimkiler
hayatımda fmden falan topçu önermedim önermemde önerenide sevmem ama fmden topçu bakıp yorum yapanlar bana yıllardır bildiğim topçuları 10 numara yaptılar sonra kendilerini futtbol cambazı ilan ettiler yazık
bize yedek olacağına gitsin başka takımda oynasın bize hamit alınsın yeter nuri gereksiz transfer olur hamit gelirse yedek kalır bide gökhan töre alırsın tamam