Nzonzi Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

Belhanda taraftarın anasına küfür edip hala takımda kalıyor ve Nzonzi kadro dışı kalıyorsa kimse adaletten bahsetmesin.
Adalet ve aidiyet yer değiştirmiş, eğer Fatih Terim'e aidiyet gösteriyor isen taraftara küfür bile edebilirsin demektir.

mariano nagatomo belhanda aylardır top mu oynuyor ?

2 sezondur bu adamlar yok ortalıkta. nzonzi geldiği ilk aylarda çok iyiydi herkes hemfikirdi bunun sebebi ise romada antrenman yapması. baktı mariano belhanda kötü top oynuyor takımda bi cacık yok nzonzide saldı işte ama kabak kiralık oyuncuya patladı.
Roma durduk yere fransa milli oyuncuyu 2 senelik bedavaya yollamaz şahsi fikrim. Nzonzi modern futbola uygun bi isim değil.garanti oynaması iyi oynuyor ilüzyonu oluşturdu başta ama haftalar geçtikçe oyunu daha kuruluş aşamasında aşırı yavaşlattığı herkes tarafından gorülmeye başladı.babel nzonzi feg belhanda ile hızlı futbol oynayamazsın

Sence Mourinho'yu yiyen Chelseali topçular gibi Terim'i yemeye çalışan bir ekip ile mi karşı karşıyayız dayıcım?
Yok ya nzonzi futbolu bilen bir adam olarak gidip gercekleri kivirtmadan gidip yonetimle konuşmuş belli. Zaten saha da nzonziyi dogruluyor
FT de bu dürüstlüğe karşı burası benim babamın kulübü istedigimi yaparım diyerek adami kovuyor

ub.mesaji

Üzgünüm ancak şu kadro Fatih Terim'e değil de Abdullah Avcı'ya verilmiş olssaydı mevcut oyunun fersah fersah ilerisinde bir oyun oynuyor olurduk.
Ya bırak, Avcı denen vizyonsuzun avrupada sıfır çektiği takımı okan hoca gruptan 1. çıkardı, bu vizyonsuzda gidip bjkyi sonuncu yaptı. Okan hoca olsa tamam, Avcı Terimin ancak papucu olur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hedef şaşırtıyor.

Oklar kendine dönmesin diye oyuncuları taraftarın önüne atıyor.

Bu adamı aldıran da sensin oynatamayan da sensin.
İlk önce kendine gerekeni yap ve istifa et.
Kulübü batırmak için Ocak ayını iple çekiyor.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

Son düzenleme:
takımın a....nı seven!!! belhanda ve mariano'nun maaşına zam yaptırdı herhalde imparator!! nzonzi tarafının fatih terim hakkındaki açıklamalarını merakla bekliyorum.

Belhanda taraftarın anasına küfür edip hala takımda kalıyor ve Nzonzi kadro dışı kalıyorsa kimse adaletten bahsetmesin.
Adalet ve aidiyet yer değiştirmiş, eğer Fatih Terim'e aidiyet gösteriyor isen taraftara küfür bile edebilirsin demektir.
Belki nzonzi de icerde sovuyordur terime. Belhandayla nzonzi bir mi yav nzonzi kiz gibi topcu adam cussesinden utanır top kapma yok uzun boyu bi şeye yaramiyor napim oyle defansif osyi

hocanın dediğine göre taraftarın değil seyircilerin anasına sövmüş onu bir netleştirelim.

Seyircilerin anasına küfür eden Belhanda o zaman cezalandırılmadığı için Terim’in bu tip kararları bana samimi gelmiyor!

çok üzüldüm iyi topçuydu,selçuk,belhanda,seri ve mariano ile birlikte uyum içinde kötü oynuyorlardı aslında ama şanssızlık işte.ft her şeyi iyi bilir.

Ya bırak, Avcı denen vizyonsuzun avrupada sıfır çektiği takımı okan hoca gruptan 1. çıkardı, bu vizyonsuzda gidip bjkyi sonuncu yaptı. Okan hoca olsa tamam, Avcı Terimin ancak papucu olur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tarz olarak Avcı'ya verilen kadroyla Terim'e verilen kadronun tam zıttı olması gerektiğini düşünüyorum. Elimizdeki oyuncular tam Avcı'nın oyun sistemini geçmişte dünya çapında uygulamış oyuncular. Bu sebeple Avcı'nın bu kadroyla büyük işler yapabileceğini düşünüyorum. Ancak bu olur muydu hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Tabi sizin fikrinize de saygı duyuyorum.

Geri
Üst Alt