- 19 Mart 2014
- 28.130
- 29.592
- 2.598
Takımda eli ayağı düzgün bir bu birde Muslera vardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
terimin yediği oyunculara bir yenisi eklendi
Kötü oynamakla kötü mücadele etmek arasındaki farkı bilmeyenler var sanırım. Belhanda, Mariano ne kadar yeteneksiz, formsuz olursa olsun en azından bir şeyler deneyip yapıyorlar. Tek özelliği 196 boyu olmasına rağmen kafa topuna bile zıplamayan beyefendi ile aynı yere koymayın.
mariano nagatomo belhanda aylardır top mu oynuyor ?Bu geçen sezonlarda belhandayı istatistiklerle savunmaya benzedi. Sahada oynanan oyuna bakarım istatistik boş iş. Hiç risk almayan koşmayan top kapmayan ağır vasıtanın teki nzonzi
Antrenman sırasında Nzonzi'nin Terim'e, 'Mösyö sürekli 5'e 2 çalışıyoruz, taktik idman ne zaman yapacağız?' dediği söyleniyor.
1 af söz konusu olupŞaka bir yana stoperde Emin veya orta sahada artık Taylan oynayacaksa bu kadro dışı beni memnun eder. Bakalım neler olacak..
Tipe bak balon gibi sisik
Taraftarın anasına küfür eden Belhanda o zaman cezalandırılmadığı için Terim’in bu tip kararları bana samimi gelmiyor!
Kalecinin taktik anteramana ihtiyacı olmadığı için Muslera geriye gitmiyor. İhtiyacı olanların hali ortada!..Takımda eli ayağı düzgün bir bu birde Muslera vardı.
Sence Mourinho'yu yiyen Chelseali topçular gibi Terim'i yemeye çalışan bir ekip ile mi karşı karşıyayız dayıcım?Tipe bak balon gibi sisik
İc bos olursa sifat boyle sisik olud
ub.mesaji
Emre mordan belki bu sefer utandırır diye umutluydum ama çocuk bildiğin süperstar kafasında. Hiç azim yok çocukta hiçSonuna kadar hak ettiler ...
Tabi sadece bu üçlü değil daha kadro dışı kalmayı hak edecek bir sürü futbolcu var takımda