Nzonzi Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

nzonzi, terim tiranlığına karşı gelen bir devrimci mi

takımı satan bir hain mi

taraftarımızın kafası karışmış vaziyette

Bu adami Terim aldiriyor. Terim kadrodan atiyor. Ama maasini Galatasaray odemeye devam ediyor. Safi zararsin bay Terim.

nzonzi, terim tiranlığına karşı gelen bir devrimci mi

takımı satan bir hain mi

taraftarımızın kafası karışmış vaziyette
1.kesin
Guzel bir ifade olmuş rtas
Fasizme karsi kendini siper eden bir devrimci diyebiliriz

ub.mesaji

Bu adami Terim aldiriyor. Terim kadrodan atiyor. Ama maasini Galatasaray odemeye devam ediyor. Safi zararsin bay Terim.

Club Brugge teknik direktörü: 1 yıllığına 3.350.000 ödenen Mbaye Diagneyi süresiz kadro dışı bıraktı.

Safi zarar olan ne Fatih Terim, ne Club Brugge hocası, başka biri de neyse. :)

Club Brugge teknik direktörü: 1 yıllığına 3.350.000 ödenen Mbaye Diagneyi süresiz kadro dışı bıraktı.

üstad zonzi başlığında sen kadro dısı bırakırdım dedikten bi kaç saat sonra gelişiyor olaylar sanırım.
başkasıylamı karıstırdım?

Nzonzi duzgun isine bakan bir adamdi. Cakne psikopatiyla kiyaslanacak adam degil. Ben taraftar olarak bilmek istiyorum. Neden boyle bir durum olustu. Sonucta bu kulubun kaynaklari heba ediliyor boyle boyle. Ayrica o Cakne psikopatini topcu zannedip 13m verdirende Terim'im ta kendisi. Bu adam hem sportif anlamda, hem ekonomik anlamda kulubu yipratiyor. Bunu devamli yapiyor. 20 yildir. Terim'in biraktigi enkazlardan bu camia cok cekti. 3'er, 4'er milyonluk adamdan asagisini istemiyor. Madem aldiriyorsun bunlari, hesabini da ver.

Super haber 20 m2 alanda oynayan kağnidan kurtulduk darisi adama eslik ederek kosan seriye

Bu adam boyle degildi. Ne oldu da bu hale geldi? Vardir bir sebebi. Belliki bir seyler olmus.
Nzonzi yi takip eden birisi değilim ama transfer döneminde Roma'dan gönderilme sebebi de disiplinsiz davranışlarıydı diye hatırlıyorum en azından haberler öyleydi

2 hafta önce h şükür söylemişti youtube ta bu olayı.Bi kişi daha var ve bence o kişi Babel.

Geri
Üst Alt