Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.626
- 55.810
- 4.478
Fanstik haberi. Terim yarin aciklar noldu yineŞerrefsiz sen kim antrenmanı terk etmek kim lan?!
Önce adam olacan arkadaş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fanstik haberi. Terim yarin aciklar noldu yineŞerrefsiz sen kim antrenmanı terk etmek kim lan?!
Önce adam olacan arkadaş.
Kesecek pasta kalmamasına da üzülmüş olabilirSanırım sahiden de ayak tenisi oynamak istemediği için kadro dışı kaldı.
1.kesinnzonzi, terim tiranlığına karşı gelen bir devrimci mi
takımı satan bir hain mi
taraftarımızın kafası karışmış vaziyette
Bu adami Terim aldiriyor. Terim kadrodan atiyor. Ama maasini Galatasaray odemeye devam ediyor. Safi zararsin bay Terim.
Bu adami Terim aldiriyor. Terim kadrodan atiyor. Ama maasini Galatasaray odemeye devam ediyor. Safi zararsin bay Terim.
üstad zonzi başlığında sen kadro dısı bırakırdım dedikten bi kaç saat sonra gelişiyor olaylar sanırım.Club Brugge teknik direktörü: 1 yıllığına 3.350.000 ödenen Mbaye Diagneyi süresiz kadro dışı bıraktı.
Safi zarar olan ne Fatih Terim, ne Club Brugge hocası, başka biri de neyse.![]()
Benim evet.üstad zonzi başlığında sen kadro dısı bırakırdım dedikten bi kaç saat sonra gelişiyor olaylar sanırım.
başkasıylamı karıstırdım?
Terimi ne kadar eleştirsek de futbolcu haddini bilecek yoksa ilerde futbolcu tiranlığı izlersin.nzonzi, terim tiranlığına karşı gelen bir devrimci mi
takımı satan bir hain mi
taraftarımızın kafası karışmış vaziyette
Adamın karaktersizlik yapacağı alnında yazmıyor ki....
üye zatenIdmani terkeden topcuya kilif buluyonuz ya. Keske belhanda uye olsa da size guzel bi kufretse
Club Brugge teknik direktörü: 1 yıllığına 3.350.000 ödenen Mbaye Diagneyi süresiz kadro dışı bıraktı.
Safi zarar olan ne Fatih Terim, ne Club Brugge hocası, başka biri de neyse.![]()
Nzonzi yi takip eden birisi değilim ama transfer döneminde Roma'dan gönderilme sebebi de disiplinsiz davranışlarıydı diye hatırlıyorum en azından haberler öyleydiBu adam boyle degildi. Ne oldu da bu hale geldi? Vardir bir sebebi. Belliki bir seyler olmus.