Nzonzi Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

Nzonzi’nin menajeri Özgün Koyutürk “Nzonzi alınan ağır yenilgilerden rahatsızdı. Sahada ne oynandığını, saha içinde ne görevi olduğunu sürekli sorguluyordu. Sadece “Neden taktik antrenman yapmıyoruz? Hep maçlardan önce motive cümleleri dinliyoruz” demiş kadro dışı kalmış.”

Ulan menajer bozuntusu Nzonzi elinde patladı oğlum yalan yanlış haberler yapman g.tunu kurtarmayacak Nzonzi denen futbolcu bozuntusunu 2. Lig takımlarına bile pazarlayamayacaksin

Nzonzi’nin menajeri Özgün Koyutürk “Nzonzi alınan ağır yenilgilerden rahatsızdı. Sahada ne oynandığını, saha içinde ne görevi olduğunu sürekli sorguluyordu. Sadece “Neden taktik antrenman yapmıyoruz? Hep maçlardan önce motive cümleleri dinliyoruz” demiş kadro dışı kalmış.”
Bu sayfa Fenerli..

Falcao yenildigimiz için üzgün olduğundan dolayı 1 ay daha izin mi istemiş hahahaha

"Vurun kahpeye" tarzi bir yaklasim var..

Oyun icinde oyun oldugunu dusunuyorum.

Nzonzi gunah kecisi, FT pur-u pak.???

"Vurun kahpeye" tarzi bir yaklasim var..

Oyun icinde oyun oldugunu dusunuyorum.

Nzonzi gunah kecisi, FT pur-u pak.???

ikisini ayırmak lazım

terim konusunda tavrım net

ama taktik sorunlar var diye sahada takımı bırakmak da en hafif tabirle yani

Moderatör tarafında düzenlendi:
ikisini ayırmak lazım

terim konusunda tavrım net

ama taktik sorunlar var diye sahada takımı bırakmak da en hafif tabirle yavşaklık yani

Iste ben de tam bu noktadayim.

Empati yapalim lutfen..

Oynadigi maclarda takimin en iyi ( Muslera ile) 2 futbolcusundan biriyken ne oldu da, Nzonzi kesik yedi? Milli Takima alinmadi?

Nzonzi nin son performansini savunmuyorum. Buyuk dusus icinde.. Belli ki birseyler olmus.

Iste ben de tam bu noktadayim.

Empati yapalim lutfen..

Oynadigi maclarda takimin en iyi ( Muslera ile) 2 futbolcusundan biriyken ne oldu da, Nzonzi kesik yedi? Milli Takima alinmadi?

Nzonzi nin son performansini savunmuyorum. Buyuk dusus icinde.. Belli ki birseyler olmus.
kamki nbr

İyi oynarken, onca 'leş' in arasında, hemen sonraki UCL maçında da cezalı iken en önemli lig maçında takımdan kesende hiç kabahat yok!...

Sezon başında çoğumuz 'bu adam buraya nasıl düştü?' diye hayret ediyorduk. Takımın ve teknik heyetin halini görünce, bu soruyu kendisi de sormuş; sonra da salıvermiş. Ben böyle okuyorum olayı...

Yok renkdas yanlisin var.. Biz 1 seneligine kiraladik. Istersek 2. yil kiralama opsiyonu ile beraber.. Yani sutlarsak en kotu ihtimalle yarim sezonluk parasini oderiz.
bizden gittikten sonra baska takıma kiralanırsa eğer gene parasını öder miyiz üstad,?

Geri
Üst Alt