Nzonzi Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

Nzonzi’nin menajeri Özgün Koyutürk “Nzonzi alınan ağır yenilgilerden rahatsızdı. Sahada ne oynandığını, saha içinde ne görevi olduğunu sürekli sorguluyordu. Sadece “Neden taktik antrenman yapmıyoruz? Hep maçlardan önce motive cümleleri dinliyoruz” demiş kadro dışı kalmış.”
İşlerim kötü gittiği yle alakalı motivasyonu düşmüş tek furbolcu nzonzi değildir net. Ama bu açıklamanın doğru olmadığını düşünmekle birlikte imkansız da diyemiyorum. Haksız da sayılmaz.

Basta Emrah olmak uzere adminlerden ricamdir;

Bu forumda mod oldugu icin kendini dokunulmaz sanan, ustun goren bir kisi var ; Adi Furkan..

Mod oldugu icin engelleyemiyorum .. Lutfen geregini yapin.. O adam ile muhatap olmak istemiyorum.

Gecen sene onun yuzunden forumu biraktim. Bana ettigi hakaretleri unutmadim. Ozelde benden ozur diledi, buna ragmen aylarca yazmadim. Lutfen bu adami kontrol edin. Bu adam saygisiz, bu adam kendi dusuncesi disindakilere hakaret eden bir adam..

Gercek hayatta karsima ciksa olacaklari bir dusunsun.. Burada yetki ile ahkam kesiyor..

Furkan hakaretin, kufurun en alasini , en iyisini ben bilirim.. Ama sana degmez be kocum.. Yuru git isine..

Nzonzi’nin menajeri Özgün Koyutürk “Nzonzi alınan ağır yenilgilerden rahatsızdı. Sahada ne oynandığını, saha içinde ne görevi olduğunu sürekli sorguluyordu. Sadece “Neden taktik antrenman yapmıyoruz? Hep maçlardan önce motive cümleleri dinliyoruz” demiş kadro dışı kalmış.”

muhtemelen fenerli muhabirlerin açtığı bir sayfa.

Bu forumda mod oldugu icin kendini dokunulmaz sanan, ustun goren bir kisi var ; Adi Furkan..

Mod oldugu icin engelleyemiyorum .. Lutfen geregini yapin.. O adam ile muhatap olmak istemiyorum.

Gecen sene onun yuzunden forumu biraktim. Bana ettigi hakaretleri unutmadim. Ozelde benden ozur diledi, buna ragmen aylarca yazmadim. Lutfen bu adami kontrol edin. Bu adam saygisiz, bu adam kendi dusuncesi disindakilere hakaret eden bir adam..

Gercek hayatta karsima ciksa olacaklari bir dusunsun.. Burada yetki ile ahkam kesiyor..

Furkan hakaretin, kufurun en alasini , en iyisini ben bilirim.. Ama sana degmez be kocum.. Yuru git isine..
iyide adam sana bişey demediki tartışmanızı takip etmek istiyorum dedi. ne var şimdi bunda
hemen şikayet

Nefsani bir uçkur düşkünü fm oynanacağına neden 20 milyon euro verilen adamı böyle serbest bırakırlar diye magazincilik yapsak daha makul olurdu...

Madem ki Nzonzi kariyerini düşünüyor biz neden takımımızın salahiyetini değil de nzonzinin rızkını düşünüyoruz ki? Bak biz de dediğin gibi o zaman çıkarcı olalım :) vuralı tekmeyi alalım kellesini günah keçisi ilan edelim madem kendisi bu kadar hedef olmaya hevesli dandik futbolu ve ruhsuz röportajlarıyla ;)

bak sana empati haa yok empatiyi sadece liboşların çıkarını düşünmek olarak algıladıysan hatalısın üstat biraz da sen empati yap şimdi
oyuncuların cinsel hayatlarını sal ustat seni tanımasam kıskanıyor diyeceğim

Şimdi bu konuda da Nzonzi sonuna kadar haklı, takımın en ufak bir taktik anlayışının olmadığı çok belli ...

Konuyu bilmiyorum ama iş için şehir dışındayım takip edemiyorum, tesadüfen timelineda gördüm mesajıda. Sonrasında bir göz atarım, ama tartışma büyümesin diye uyardıysa onu da dikkate almak gerekir.

Geri
Üst Alt